Private practice vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private practice vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in private practice hieronder.

Zoekresultaten

Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per year + Negotiable

Datum gepost: 17 oktober 2018

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen om jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.
Advocaat Bestuursrecht

Salaris: €60,000 - €90,000 per year

Datum gepost: 24 oktober 2018

Werken bij dit kantoor betekent vooral het krijgen van ruimte. Ruimte om uitmuntend in je vak te worden, uitdagende initiatieven te ontwikkelen en mee te bouwen om het kantoor in Nederland nog succesvoller te maken. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe en uitdagende zaken in een team van professionals en schakelt dagelijks met je clienten inzake commerciële contracten. Wegens het succes van het kantoor zijn wij gevraagd een ervaren en ambitieuze Advocaat Bestuursrecht te werven.
Advocaat Dataprotectie en Privacy

Salaris: €65,000 - €90,000 per year

Datum gepost: 24 oktober 2018

Ben jij een bedreven Advocaat (Medewerker of Counsel) met ervaring en buitengewone interesse in data protectie & privacy? Lees dan nu verder!
Interim Kandidaat-Notaris

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 24 oktober 2018

Wegens grote drukte bij enkele klanten, in de notariele praktijkgroepen Real Estate en Corporate, zijn wij op zoek naar Interim Kandidaat-Notarissen.