Private practice vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private practice vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in private practice hieronder.

Zoekresultaten

Advocaat Bestuursrecht

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 maart 2019

Het hechte, enthousiaste en ambitieuze Bestuursrecht-team van DLA Piper in Amsterdam voert een gecombineerde advies- en procespraktijk. Vanwege de groei van de praktijk is Robert Walters op zoek naar versterking van het team. Je adviseert over (vastgoed) transacties, procedeert over energieprojecten en bent betrokken bij de nieuwste gebiedsontwikkelingen.
Advocaat Aanbestedingsrecht en Bouwrecht

Salaris: €50,000 - €90,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 maart 2019

Robert Walters en DLA Piper werken al jaren samen om de beste advocaten en (kandidaat)notarissen te werven. Voor het aanbestedingsrecht- & bouwrechtteam van DLA Piper in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Advocaat om het hechte, enthousiaste en ambitieuze team te versterken.
Advocaat-medewerker Civiel Vastgoed

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 21 februari 2019

Wil jij werken op een van de mooiste locaties in Utrecht? Robert Walters is gevraagd een Advocaat-medewerker te werven voor Wijn en Stael. De ideale kandidaat heeft een aantal jaren ervaring in het civiel vastgoedrecht - met een focus op bouw- en huurrecht – die enthousiast is om de bestaande praktijk nog verder op te bouwen en uit te breiden. De cliëntenportefeuille bestaat met name uit (ontwikkelende) beleggers, aannemers, zorginstellingen, woningcorporaties en overheden.
Kandidaat-notaris Real Estate

Salaris: €55,000 - €95,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 maart 2019

Onze opdrachtgever is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien, zowel in omvang als expertise. Wegens groei van de praktijkgroep Real Estate en het notariaat is Robert Walters gevraagd een Kandidaat notaris Real Estate te werven.
Kandidaat-notaris Corporate

Salaris: €60,000 - €100,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Onze opdrachtgever is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien, zowel in omvang als expertise. Ter uitbreiding van het notariaat zijn wij op zoek naar een Kandidaat-notaris Corporate.
Kandidaat-notaris Real Estate

Salaris: €55,000 - €95,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Onze opdrachtgever is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien in omvang als expertise. Deze ambitie gecombineerd met de internationale slagkracht op het gebied van expertise, professionaliteit en trainingsprogramma's biedt veel voordelen voor zowel cliënten als medewerkers.