Private practice vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private practice vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in private practice hieronder.

Zoekresultaten

Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 april 2018

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een proactieve, ondernemende en gedreven Advocaat Intellectual Property / Associate IP. Het betreft een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheden en kansen. Er is volop ruimte voor persoonlijke en inhoudelijke groei.
Associate Finance & Projects

Salaris: €4,500 - €8,000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 april 2018

The Finance & Projects group of DLA Piper is recognised as a leading international practice and acts for banks, sponsors and large corporates on a broad range of transactions. The majority of the work is international and multi-jurisdictional.
Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

Salaris: €40,000 - €65,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 april 2018

Voor een boutique advocatenkantoor op een prachtige locatie in hartje Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht. Wil jij deel uitmaken van een klein, hecht en sfeervol team van Advocaten?