Private practice vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private practice vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in private practice hieronder.

Zoekresultaten

Associate Privacy and Dataprotection

Salaris: €60,000 - €100,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

DLA Piper is a global law firm with lawyers located in more than 30 countries throughout the Americas, Europe, the Middle East, Africa and Asia Pacific. Due to the fast growth in Amsterdam we are looking for an Associate Privacy/Data Protection and Cyber Security (IP&T Practice Group). A pro-active, commercial and flexible approach to help drive the team forward is essential.
Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per annum + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen om jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.
Advocaat Bestuursrecht

Salaris: €60,000 - €90,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

Werken bij dit kantoor betekent vooral het krijgen van ruimte. Ruimte om uitmuntend in je vak te worden, uitdagende initiatieven te ontwikkelen en mee te bouwen om het kantoor in Nederland nog succesvoller te maken. Je werkt vanaf dag één mee aan complexe en uitdagende zaken in een team van professionals en schakelt dagelijks met je clienten inzake commerciële contracten. Wegens het succes van het kantoor zijn wij gevraagd een ervaren en ambitieuze Advocaat Bestuursrecht te werven.
Interim Kandidaat-Notaris

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

Wegens grote drukte bij enkele klanten, in de notariele praktijkgroepen Real Estate en Corporate, zijn wij op zoek naar Interim Kandidaat-Notarissen.