Private practice vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke private practice vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in private practice hieronder.

Zoekresultaten

Interim Kandidaat-Notaris

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 september 2019

Wegens grote drukte bij enkele klanten, in de notariele praktijkgroepen Real Estate en Corporate, zijn wij op zoek naar Interim Kandidaat-Notarissen.
Paralegal Real Estate - Veilingpraktijk

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 september 2019

Voor de succesvolle Real Estate praktijk van DLA Piper in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Paralegal voor de Veilingpraktijk. Heb jij ervaring met veilingdossiers en wil jij veel contact met clienten? Wil jij onderdeel uitmaken van een hecht team binnen een internationale setting? Ben jij gezond ambitieus en heb je behoefte aan een persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Lees dan snel verder!
Paralegal Real Estate - Transacties

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 september 2019

Voor de succesvolle, internationale Real Estate praktijkgroep van DLA Piper te Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren Paralegal met ervaring in vastgoed-transacties. Ben jij gezond ambitieus, zelfstandig en leergierig? Lees dan snel verder!
Advocaat Corporate M&A

Salaris: €60,000 - €110,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 september 2019

Ben jij een ervaren Advocaat M&A, ben je toe aan een no-nonsense cultuur maar wens jij wel op het hoogste niveau M&A te blijven bedrijven? Lees dan snel verder!
Advocaat Aanbestedingsrecht en Bouwrecht

Salaris: €50,000 - €90,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Robert Walters en DLA Piper werken al jaren samen om de beste advocaten en (kandidaat)notarissen te werven. Voor het aanbestedingsrecht- & bouwrechtteam van DLA Piper in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Advocaat om het hechte, enthousiaste en ambitieuze team te versterken.
(Senior) Advocaat Corporate M&A- Capital Markets

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Wegens groei van de Corporate praktijk van DLA Piper zijn wij op zoek naar een (Senior) Associate Capital Markets. Ben jij een energiek en authentiek persoon met minimaal 6 jaar ervaring als advocaat of senior legal counsel op het gebied van Corporate M&A, in het bijzonder met openbare biedingen en equity capital markets? Lees dan snel verder!
Advocaat Finance & Regulatory

Salaris: Interesting package

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Voor de praktijkgroep International Capital Markets bij Allen & Overy te Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Advocaat-medewerker Finance & Regulatory. De functie focust zich op advisering en projectmanagement op het gebied van financieel toezicht, kapitaalmarkten en transacties in fondsen en obligaties.
Kandidaat-notaris Corporate

Salaris: €60,000 - €100,000 per year

Locatie: North Holland

Datum gepost: 3 september 2019

Onze opdrachtgever is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien, zowel in omvang als expertise. Deze ambitie gecombineerd met hun expertise, professionaliteit en trainingsprogramma's biedt veel voordelen voor zowel cliënten als hun medewerkers. Ter uitbreiding van het notariaat zijn wij op zoek naar een Kandidaat-notaris Corporate.
Advocaat Bestuursrecht

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Het hechte, enthousiaste en ambitieuze Bestuursrecht-team van DLA Piper in Amsterdam voert een gecombineerde advies- en procespraktijk. Vanwege de groei van de praktijk is Robert Walters op zoek naar versterking van het team. Je adviseert over (vastgoed) transacties, procedeert over energieprojecten en bent betrokken bij de nieuwste gebiedsontwikkelingen.
Kandidaat-notaris Real Estate

Salaris: €55,000 - €95,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 september 2019

Onze opdrachtgever is een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd en heeft de ambitie om te groeien in omvang als expertise. Deze ambitie gecombineerd met de internationale slagkracht op het gebied van expertise, professionaliteit en trainingsprogramma's biedt veel voordelen voor zowel cliënten als medewerkers.