Public sector vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke public sector vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze public sector vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €60,000 - €78,000 per annum + bonus

Locatie: Hoofddorp

Datum gepost: 7 februari 2023

DPG Medeia (Hoofddorp/Amsterdam) zoekt een Business Controller! Heb jij control ervaring of klaar voor een stap uit de BIG4? Betreft een brede control rol met veel verantwoordelijkheid en doorgroei!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 februari 2023

Le Cordon Bleu (Amsterdam) is hiring! Do you have experience with reporting and would like to make a step towards an organization which is the best Gastronomy school in the world? You will be working in a team of international finance professionals and have a global exposure? Read on and apply!

Salaris: Negotiable

Locatie: Dongen

Datum gepost: 7 februari 2023

Do you want to be part of a global revolution in food & feed? We are looking for a Business Controller who will work on delivery of business controller projects, business partnering projects and other finance activities. Are you ambitious and do you want to be part of Protix' mission and growth? Make sure to read all the following.

Salaris: Negotiable

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 7 februari 2023

Voor een verzekeraar in Apeldoorn per direct op zoek naar een Interim teamleider Insurance Risk Inkomen en Divisie. Je wordt teamleider van een team met ruim 10 andere actuarissen, binnen de afdeling Insurance Risk Schade en Inkomen. Als teamleider van Insurance Risk Schade geef je sturing en coaching aan jouw team met focus op de reservering en het kapitaalmanagement van schade. Dit doe je zowel op inhoud als op persoonlijke ontwikkeling. Start: zsm Duur: 4 maanden

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 7 februari 2023

Voor een financiele instelling in Utrecht zijn wij momenteel op zoek naar een Interim Teamlead CDD. In deze rol geef je operationeel leiding aan een middelgroot team en help je mee bij het uitrollen van een gecentraliseerd CDD plan. Start: zo snel mogelijk. Duur: ten minste 10 maanden.

Salaris: €80,000 - €85,000 per jaar

Locatie: Voorburg

Datum gepost: 7 februari 2023

Zoek jij een positie als Financieel Manager in een afwisselende non-profit omgeving waarin professionaliseren centraal staat? Lees dan snel verder en ontdek de wereld van Het Rijnlands!

Salaris: €70,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Voorburg

Datum gepost: 7 februari 2023

Zoek jij een positie als Business Controller in een internationale omgeving in de non-profit met zichtbare toegevoegd waarde? Lees dan snel verder en ontdek de wereld van Het Rijnlands!

Salaris: €75,000 - €85,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 6 februari 2023

Samen met vijfduizend collega’s werk je mee aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Het Openbaar Ministerie (OM) zorgt voor opsporing en vervolging van strafbare feiten. Als Senior Concern Controller heb je een belangrijke rol bij het regisseren enuitvoeren van verbeteringen binnen de organisatie en zit je als adviseur bij het College aan tafel. Klinkt dit als een uitdaging voor jou? Bekijk dan de vacature!

Salaris: Uurtarief

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 februari 2023

Voor een bank zijn wij op zoek naar een Interim Compliance Advisor KYC/CDD. Het betreft een 2de lijn compliance opdracht voor de duur van 10 maanden, ZZP of detachering is beide mogelijk. Heb jij kennis van KYC/CDD en minimaal één jaar 2de lijn compliance ervaring? Wil jij je verder ontwikkelen binnen de 2de lijn compliance? Lees dan graag verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 februari 2023

Ben jij een hands-on Finance Professional die klaar is voor een all-round functie en ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan is deze functie voor jou mogelijk een mooie nieuwe uitdaging!