Onboarding op afstand

De impact van Covid-19 betekent voor veel professionals en werkzoekenden dat ze zich moeten aanpassen aan het werken vanuit huis. In deze uitdagende periode helpt Robert Walters uw organisatie met het zoeken naar en onboarden van nieuw talent. 

Lees ons advies over het gebruik van technologie voor werving en onboarding op afstand, het begeleiden van teams op afstand en het onboarden van nieuw talent vanuit huis.

Webinar: Onboarding op afstand

Het op afstand uitbreiden van een team zal voor veel organisaties een nieuw concept zijn. Gelukkig kan het onboardingproces, met de juiste organisatie en technologie, volledig plaatsvinden vanuit huis. Onze experts geven u alle ins en outs van het onboarden op afstand: van het contact houden met uw nieuw medewerkers, het thuiswerk-proof maken van uw organisatie tot het creëren van een naadloze digitale start. U kunt de webinar hier terugkijken.

Onboarding op afstand: download de e-guide

Als gevolg van de Covid-19 crisis worden veel organisaties geconfronteerd met de uitdaging nieuwe werknemers op afstand in te werken. Om uw nieuwe medewerkers direct een goede start te kunnen geven in uw organisatie, hebben experts van Robert Walters een guide samengesteld voor het onboarden op afstand die u hier kunt downloaden.

Advies voor succesvol onboarden op afstand

There are no news matching current search criteria

Contact 

»

Recruitment advies 

»

Salary survey 

»