nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

De stap zetten naar interim management

Tijd voor zelfstandigheid?

De huidige arbeidsmarkt vraagt om meer transparantie en toont een toenemende behoefte aan interim managers, zowel vakspecialisten als generalisten in verschillende disciplines. Starten als zelfstandige brengt flexibiliteit, meer controle over de balans tussen je werk en privéleven en de mogelijkheid om meer te verdienen.

Wat is interim management?

Bij interim management wordt een hooggekwalificeerde senior manager voor een bepaalde periode bij een organisatie tewerkgesteld. Deze hooggekwalificeerde persoon werkt volledig ter beschikking van de organisatie en neemt de operationele verantwoordelijkheid op zich in het kader van een welomschreven opdracht die hij of zij op zelfstandige basis uitvoert.

Profiel van een typische interim manager

Interim managers hebben een duidelijke carrièrekeuze gemaakt om op zelfstandige basis interim management opdrachten uit te voeren, en zijn van mening dat werken zonder vast dienstverband hun volharding en focus vergroot. Zij worden ingezet op tijdelijke posities in de managementstructuur van een onderneming, hetzij in een functionele rol, hetzij om een specifiek kortetermijnproject uit te voeren. Robert Walters heeft de motivatie, bekwaamheid en slagingskans van elke interim manager grondig gecontroleerd voordat hij of zij voor een opdracht wordt voorgesteld.

Meer informatie

Download onze e-gids 'De overstap maken naar interim management' en kom meer te weten over:

  • De te ondernemen stappen om zelfstandig interim manager te worden
  • De voordelen van een carrière in interim management
  • Dagtarieven voor interim managers
  • Inzichten en misverstanden rond interim management
Download de gids

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.

Ontmoet onze interim management experts

Audrey  Bostvironois

Audrey Bostvironois

Interim management, Brussel

Met meer dan 20 jaar ervaring in het rekruteren van interim professionals, leidt Audrey de interim management divisie in Brussel.

Christophe  Paquay

Christophe Paquay

Interim management, Antwerpen & Oost-Vlaanderen

Met een achtergrond in audit en een sterk inzicht in de markt, leidt Christophe de finance & interim management teams in de regio's Antwerpen en Oost-Vlaanderen.