nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Interim Management

Bouw samen met ons aan een stevig track record

We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van interim managers binnen finance, banking, legal en HR. Ons netwerk bestaat uit zowel gespecialiseerde interim professionals als generalisten, verspreid over heel Nederland. Bedrijven van groot tot klein vertrouwen al tientallen jaren op ons voor het vinden van de juiste interim professional.

Ons doel

De ervaring en expertise van onze consultants helpt hen te begrijpen voor welke uitdagingen jouw organisatie staat, en wat er nodig is om ze op te lossen.

2023 European interim management market report

Ons European Interim Management Market Report biedt een uitgebreid overzicht van de interne recruitmentmarkt, inzicht in vraagstukken die interim professionals kunnen oplossen en een overzicht van de huidige interimtarieven in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer is interim een slimme keuze?

Interimmers zijn populair. Steeds meer organisaties weten hoe zij door middel van interim professionals grote impact kunnen maken tegen relatief lage kosten. Interim managers kunnen van grote tactische waarde zijn voor uw organisatie. Daardoor worden zij steeds minder gezien als noodoplossing, maar als strategische inzet van externe expertise op flexibele basis.

Wil jij meer vrijheid?

Er is een groeiende behoefte aan interim managers in de huidige arbeidsmarkt, zowel experts als generalisten in verschillende disciplines. Een carrière als interimmer brengt flexibiliteit, meer controle over je werk-privé balans en de mogelijkheid om meer te verdienen.

Nieuwe interim management opdrachten

Maak kennis met onze interim recruitment experts

Roald  Keijzers

Roald Keijzers

Finance Interim, Amsterdam

Roald's loyaliteit, betrokkenheid en jarenlange ervaring binnen interim recruitment maken hem een ijzersterke sparringpartner.

Quintin  de Koning

Quintin de Koning

Finance Interim, Rotterdam

Quintin, Rotterdammer pur sang. Hij weet bergen te verzetten door zijn veerkracht, efficiënte manier van werken en directe communicatie.

Charlotte  Evers

Charlotte Evers

HR Interim, Eindhoven

Charlotte's jarenlange recruitmentervaring in verschillende vakgebieden zorgt ervoor dat zij voor elke uitdaging een oplossing weet.

Dave  Duim

Dave Duim

Banking & Financial Services Interim, Amsterdam

Met zijn relevante finance ervaring in de financiële sector en zijn oplossingsgerichte benadering, is Dave een sterke inhoudelijke sparringpartner.

Thomas  van Vliet

Thomas van Vliet

Legal Interim, Amsterdam

Thomas heeft een juridische achtergrond, mensenkennis en commercieel inzicht. Deze unieke combinatie maakt hem een gewaardeerd sparringpartner.

Maak kennis met de rest van ons team

Het Robert Walters interim management team bestaat uit een diverse groep van recruitment consultants, ieder van hen met een duidelijk specialisme. Daardoor kunnen interim professionals en werkgevers vertrouwen op hun advies, hoe uitdagend de situatie ook is.

Interim management advies

Alles bekijken

Niet-concrete feedback belemmert vrouwen in carrière

Vrouwen ontvangen bijna twee keer zo veel niet-actiegerichte feedback op de werkvloer dan mannen, blijkt uit recent onderzoek van vacaturesoftwarebedrijf Textio. Daarnaast wordt vrouwen vaak niet duidelijk verteld wat zij moeten doen om een promotie te krijgen, wat hun doorgroeimogelijkheden belemme

Lees meer

De scope en het uurtarief van een interim transitiemanager

Steeds meer organisaties huren een transitiemanager in die verantwoordelijk is voor een of meerdere interne transities. Maar wat doet een transitiemanager precies? Wat voor skills moet een transitiemanager beheren en wat is het gemiddelde uurtarief van een transitiemanager? Roald Keijzers bemiddelt

Lees meer

Senior compliance talent aantrekken: drie tips voor jouw organisatie

Compliance – het voldoen aan wettelijke vereisten – is een belangrijk aspect voor financiële dienstverleners. Regelgeving wordt steeds complexer en de controle op naleving hiervan steeds strenger, waardoor de vraag naar ervaren compliance professionals stijgt. Nicky Zwolsman, gespecialiseerd in het

Lees meer