nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Ons doel

Mensen en organisaties helpen om hun uniek potentieel te vervullen

Dankzij de senioriteit en expertise van onze consultants begrijpen wij jouw specifieke behoeften, de uitdagingen waarmee jouw organisatie wordt geconfronteerd en de problemen die er zijn.

We verlenen ook een efficiënt schaduwbeheer en een opvolgingsproces voor elke opdracht om het succes ervan te verzekeren.

Resultaatgerichte aanpak

Daarnaast hanteren wij voor al onze opdrachten een operationele en resultaatgerichte aanpak. De eerste stap is om de functie waarvoor een interim manager nodig is volledig te begrijpen. Wat is de huidige context? Hoe positioneer jij de interim manager in jouw organisatie? Wat is jullie bedrijfscultuur? Wat wordt de scope en zijn/haar verantwoordelijkheden?

Deze informatie vormt de basis van een gedetailleerd voorstel, zodat er geen onduidelijkheid kan bestaan over de scope en de verwachtingen. Interim managers ondertekenen een geheimhoudingsverklaring voordat ze toegang krijgen tot alle details van jouw organisatie.

Actieplan

Nadat u de meest geschikte kandidaat voor de functie heeft gekozen, zal de interim manager in de eerste weken van de opdracht zijn/haar bevindingen documenteren en een actieplan opstellen. Dit plan wordt vervolgens besproken in een follow-up bijeenkomst tussen alle partijen om de doelstellingen die de interim manager wil bereiken te delen. De voortgang hiervan wordt vervolgens bewaakt door periodieke bijeenkomsten.

Waarom een beroep doen op een interim manager

 • Langdurige afwezigheid, ontslag, zwangerschapsverlof,...
 • Lange recruitmentprocessen
 • Inbrengen van specifieke competenties
 • Crisis, conflicten
 • Levenscyclus van de onderneming
 • Opvolging

Hoe onderscheidt Robert Walters interim management zich?

 • Het hoge ervaringsniveau van onze consultants
 • De uitzonderlijke aandacht en grondigheid in onze aanpak
 • De wil en vasthoudendheid om te werken aan een kwalitatief resultaat binnen een korte tijdspanne
 • De diversiteit in de expertise van ons team
 • De kracht van ons netwerk
 • De toewijding en partnerschap met onze klanten

 

Of je nu een klant bent die een interim management oplossing nodig heeft, of een kandidaat die het beste uit jouw vaardigheden wil halen, Robert Walters is ideaal gepositioneerd om jou te helpen.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

 

 

Recruitmentadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Interim professional vaker ingezet vanuit noodzaak, parttime zzp’er wint terrein

Het aantal zzp’ers in Nederland neemt de afgelopen tien jaar gestaag toe. In 2022 waren er 1,2 miljoen Nederlanders met een hoofdbaan als zzp'er; in totaal 12 procent van alle werkenden (bron: CBS). En dit aantal nam ook in 2023 toe. Professionals hechten meer waarde aan flexibiliteit en willen een

Lees meer

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer