nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Waarom een beroep doen op een interim manager?

Ontdek hoe de expertise van een interim manager jouw organisatie kan veranderen

Flexibiliteit: interim managers zijn een flexibele arbeidskracht zonder lange termijn verplichtingen. Ze kunnen per dag worden ingezet, voor een periode van enkele weken tot meer dan een jaar.

Snelheid: interim managers zijn onmiddellijk beschikbaar. Na een grondige briefing aan onze interim management consultants duurt het zelden langer dan een paar dagen voordat beschikbare interim management professionals worden voorgesteld voor een gesprek met jouw organisatie.

Kwaliteit van de match: Robert Walters interim management zorgt ervoor dat alleen die interim managers worden voorgesteld die aan de opdracht voldoen. Wij zetten ons in om de beste interim manager voor de job voor te stellen.

Effectiviteit: Geen leercurve - het vermogen om vrijwel direct impact te maken op de gedefinieerde taken, om direct aan de slag te gaan, om het vacuüm van leiderschap op te vullen, om een zelfstarter te zijn. Dit zijn allemaal kwaliteiten van de interim manager.

Hoge motivatie: De noodzaak om succes te boeken binnen budget- en kostenbeperkingen staat voorop. De inspanning is gericht op prestatie, niet op de vele factoren die van invloed kunnen zijn op de ambitie van leidinggevenden, bijvoorbeeld machtsspelletjes of angst voor ontslag.

Kostenefficiëntie: interim managers bieden een uitstekende waarde voor hun geld. De meeste bedrijven zullen instinctief weten en voelen dat aan het einde van de opdracht, en vaak al veel eerder, echte waarde voor hun geld is bereikt.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

Robert Walters zamelt €9.606,- in voor stichting Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Robert Walters en Walters People Nederland €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters en Walters People zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed

Lees meer