nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Waarom een beroep doen op een interim manager?

Ontdek hoe de expertise van een interim manager jouw organisatie kan veranderen

Flexibiliteit: interim managers zijn een flexibele arbeidskracht zonder lange termijn verplichtingen. Ze kunnen per dag worden ingezet, voor een periode van enkele weken tot meer dan een jaar.

Snelheid: interim managers zijn onmiddellijk beschikbaar. Na een grondige briefing aan onze interim management consultants duurt het zelden langer dan een paar dagen voordat beschikbare interim management professionals worden voorgesteld voor een gesprek met jouw organisatie.

Kwaliteit van de match: Robert Walters interim management zorgt ervoor dat alleen die interim managers worden voorgesteld die aan de opdracht voldoen. Wij zetten ons in om de beste interim manager voor de job voor te stellen.

Effectiviteit: Geen leercurve - het vermogen om vrijwel direct impact te maken op de gedefinieerde taken, om direct aan de slag te gaan, om het vacuüm van leiderschap op te vullen, om een zelfstarter te zijn. Dit zijn allemaal kwaliteiten van de interim manager.

Hoge motivatie: De noodzaak om succes te boeken binnen budget- en kostenbeperkingen staat voorop. De inspanning is gericht op prestatie, niet op de vele factoren die van invloed kunnen zijn op de ambitie van leidinggevenden, bijvoorbeeld machtsspelletjes of angst voor ontslag.

Kostenefficiëntie: interim managers bieden een uitstekende waarde voor hun geld. De meeste bedrijven zullen instinctief weten en voelen dat aan het einde van de opdracht, en vaak al veel eerder, echte waarde voor hun geld is bereikt.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

ESG specialist Hasib Sharifzada: ‘Mijn expertise op het gebied van reporting, audit en control kwam goed van pas’  

ESG (Environment, Social & Governance) en de implementatie van Europese richtlijnen voor CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directives) staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn voor professionals die zich in dit specialisme willen verdiepen. Juriste

Lees meer

ESG maakt accountancywerk bij de Big Four weer leuk

De Nederlandse Big Four kantoren zijn al lange tijd populaire werkgevers onder jong financieel talent. Toch hadden de kantoren de afgelopen jaren moeite om de achterdeur dicht te houden. Maar ESG brengt daar verandering in, verwacht Rob Steur, gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële profess

Lees meer