nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

2023 Europees interim management marktrapport

Kom alles te weten over de Europese interim management markt

 

Ons Europese interim management marktrapport geeft een uitgebreid overzicht van de interim management arbeidsmarkt, organisatorische problemen die interim managers kunnen oplossen en de verwachte kosten voor organisaties in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan.

Evolutie dagtarieven: ons rapport geeft de dagtarieven voor 2023 voor de meest gevraagde interim management opdrachten.

Markttrends: identificeer de topfuncties en industriesectoren die gebruik maken van interim management

Omvang opdrachten: in dit rapport leer je meer over de toegevoegde waarde die interim managers aan jouw organisatie kunnen bieden.

Het rapport is gebaseerd op de analyse van plaatsingen uitgevoerd door onze interim management consultants in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Op zoek naar een interim manager?

Ons interim management team staat voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van interim managers binnen general management, finance, banking & insurance, human resources, productie/supply chain/procurement, IT en project/programma management.

Ontmoet onze interim management experts

Audrey  Bostvironois

Audrey Bostvironois

Interim management, Brussel

Met meer dan 20 jaar ervaring in het rekruteren van interim professionals, leidt Audrey de interim management divisie in Brussel.

Christophe  Paquay

Christophe Paquay

Interim management, Antwerp

With a background in audit and a strong understanding of the market, Christophe leads the finance & interim management teams in the Antwerp region.

Recruitmentadvies

Bekijk alles

ESG specialist Hasib Sharifzada: ‘Mijn expertise op het gebied van reporting, audit en control kwam goed van pas’  

ESG (Environment, Social & Governance) en de implementatie van Europese richtlijnen voor CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directives) staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Dit betekent dat er genoeg kansen zijn voor professionals die zich in dit specialisme willen verdiepen. Juriste

Lees meer

ESG maakt accountancywerk bij de Big Four weer leuk

De Nederlandse Big Four kantoren zijn al lange tijd populaire werkgevers onder jong financieel talent. Toch hadden de kantoren de afgelopen jaren moeite om de achterdeur dicht te houden. Maar ESG brengt daar verandering in, verwacht Rob Steur, gespecialiseerd in het bemiddelen van financiële profess

Lees meer

Niet-concrete feedback belemmert vrouwen in carrière

Vrouwen ontvangen bijna twee keer zo veel niet-actiegerichte feedback op de werkvloer dan mannen, blijkt uit recent onderzoek van vacaturesoftwarebedrijf Textio. Daarnaast wordt vrouwen vaak niet duidelijk verteld wat zij moeten doen om een promotie te krijgen, wat hun doorgroeimogelijkheden belemme

Lees meer