nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Human Resources

Wij viseren diegenen die het beste in anderen naar boven weten te halen

Gezien de toegenomen vraag naar professionele interim management diensten in de hedendaagse bedrijfswereld, doen Belgische bedrijven steeds vaker een beroep op gespecialiseerde profielen die een toegevoegde waarde kunnen betekenen tijdens hun transformatieprocessen.

Om aan jouw behoeften te voldoen, stellen wij jou een groot netwerk van interim managers met expertise in verschillende sectoren in heel België ter beschikking. Dankzij hun rijke professionele achtergrond kan elk van onze geselecteerde interim managers operationele en managementstrategieën op maat van jouw bedrijf ontwikkelen.

Kernopdrachten/projecten

 • Dringende vervanging van belangrijke managementposities
 • Opzetten van een professionele HR-afdeling in een snelgroeiend bedrijf
 • Verbetering van HR-processen en/of -tools
 • Onderhandelingen met vakbonden in een herstructureringscontext
 • Optimalisatie van verloning & voordelen
 • Verbetering van talent- en prestatiemanagement
 • Implementatie van een project voor HR-informatiesystemen

Kernfuncties

 • Group HR Director
 • HR Manager
 • HR Business Partner
 • HR Project Manager

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

Transitie naar datagedreven controleren vereist nieuwe skills van accountant

Accountantscontroles worden steeds effectiever en efficiënter dankzij de inzet van data-analyse. In plaats van een steekproefsgewijze controle van de boeken, neemt het systeem hele datasets onder de loep. Dit maakt de controle minder foutgevoelig en potentieel minder arbeidsintensief. Met deze trans

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.