nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

De stap zetten naar interim

Tijd voor zelfstandigheid?

De huidige arbeidsmarkt vraagt om meer transparantie en toont een toenemende behoefte aan interim professionals, zowel vakspecialisten als generalisten in verschillende disciplines. Starten als zelfstandige brengt flexibiliteit, meer controle over de balans tussen je werk en privéleven en de mogelijkheid om meer te verdienen.

Wat doen interim professionals?

Interim professionals gaan voor een bepaalde periode bij een organisatie aan de slag. Deze hooggekwalificeerde persoon werkt volledig ter beschikking van de organisatie en neemt de operationele verantwoordelijkheid op zich in het kader van een welomschreven opdracht die hij of zij op zelfstandige basis uitvoert.

Profiel van een typische interim professional

Interim professionals hebben een duidelijke carrièrekeuze gemaakt om op zelfstandige basis interim opdrachten uit te voeren, en zijn van mening dat werken zonder vast dienstverband hun volharding en focus vergroot. Zij worden ingezet op tijdelijke posities in de managementstructuur van een onderneming, hetzij in een functionele rol, hetzij om een specifiek kortetermijnproject uit te voeren. Robert Walters heeft de motivatie, bekwaamheid en slagingskans van elke interim professional grondig gecontroleerd voordat hij of zij voor een opdracht wordt voorgesteld.

Interim gids

Download onze e-gids 'De overstap maken naar interim management' en kom meer te weten over:

  • De te ondernemen stappen om zelfstandig als interimmer aan de slag te gaan
  • De voordelen van een carrière als interim professional
  • Dagtarieven voor interim professionals
  • Inzichten en misverstanden rond interim 

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.