nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Ons team

Nanke van Asten

Nanke heeft een indrukwekkend trackrecord in het bemiddelen van CFO's en finance directors. Ze deelt haar uitgebreide arbeidsmarktkennis graag.

Thomas van vliet

Thomas heeft een juridische achtergrond, mensenkennis en commercieel inzicht. Deze unieke combinatie maakt hem een gewaardeerd sparringpartner.

Olivier van Outryve d'Ydewalle

Olivier behaalde een Master in Handelswetenschappen aan EHSAL en een post-Master in Economie aan het Europacollege. Hij begon zijn carrière bij bedrijfsfederaties als economisch adviseur voordat hij bij een internationale bank ging werken in een sales pfunctie. In 2004 trad hij in dienst bij Robert Walters als Consultant in de divisie interim management. Olivier richt zich vandaag op interim management opdrachten in de handel, dienstverlening en industrie, alsmede in het bank- en verzekeringswezen.

Tel: 0497 52 66 80

Robert Knieriem

Robert behaalde een diploma Toegepaste Economie aan de Haagse Hogeschool en begon zijn carrière in de luchtvaartindustrie in sales en marketing en in general management. Hij is sinds 2004 actief in interim management en is sinds 2011 werkzaam bij Robert Walters om onze interim management activiteiten verder uit te bouwen. Robert richt zich op interim management opdrachten in de sectoren handel, dienstverlening en productie.

Tel: 0497 43 43 50

Marguerite Taillieu

Marguerite behaalde een Master in Translation & Communication aan de Hogeschool Gent en werkte 14 jaar in een internationaal recruitment bedrijf actief in tijdelijke en interim management rekrutering. Vervolgens besloot ze in 2012 bij Robert Walters aan de slag te gaan om onze interim management activiteiten verder te ontwikkelen. Marguerite richt zich op interim management opdrachten in de sectoren handel, dienstverlening en productie.

Tel: 0491 96 55 88

Amaury Vanhoutteghem

Amaury heeft een Master in Hospitality Management en een Bachelor in Internationale Economie. Na in een salesfunctie in de hotelbranche te hebben gewerkt, startte Amaury in 2012 een evenementenbureau. In 2021 trad hij toe tot het interim management team waar hij zich richt op interim management opdrachten in de handel, dienstverlening en productiesector.

Tel: 0478 10 04 28

Adèle Demeire

Na het behalen van een Master in Business Communication aan de ULB is Adèle begin 2017 bij de Robert Walters Group in dienst getreden. Ze begon haar carrière als Consultant in het Walters People Finance team en werkte zich op tot Senior Consultant terwijl ze de bancaire en financiële dienstverlening verder ontwikkelde. Begin 2021 is Adèle toegetreden tot het interim management team bij Robert Walters waar zij zich voornamelijk zal richten op financiële interim management opdrachten in de sectoren handel, dienstverlening en productie.

Tel: 0476 57 00 01

Anthony van de Ven

Anthony behaalde een Master in Handelswetenschappen aan de KU Leuven in Antwerpen. Hij begon zijn carrière bij PwC nadat hij bij de financiële afdeling van DEME aan de slag ging. In 2021 vervoegde hij Robert Walters als Consultant in de divisie Interim Management in Antwerpen, waar hij zich richt op interim management opdrachten in de sectoren handel, dienstverlening en productie.

Tel: 0479 66 35 53

Ann Maris

Ann behaalde een Master Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven en een post-master Bedrijfseconomie aan de Vlekho Business School. Als breed geïnteresseerd profiel heeft Ann van vele bedrijven mogen proeven: begonnen als marketeer in de industrie & dienstverlening, naar diverse sales verantwoordelijkheden in mediahuizen, over een actief inspirerende rol in de onderwijswereld, heeft Ann ervoor gekozen om haar expertise te ontwikkelen in interim management. Begin 2022 trad zij in dienst bij Robert Walters en richt zich op interim management opdrachten in de sectoren handel, dienstverlening en productie.

Tel: 0475 75 43 28

Julie Bruneau

Julie behaalde een bachelor diploma in Internationale Handel en een certificaat in Business management. Na bijna 10 jaar in de retailsector te hebben gewerkt , besloot ze bij Robert Walters aan de slag te gaan om haar vaardigheden in de consultancysector te ontwikkelen. Mid 2022 is zij toegetreden tot het interim management team van Brussel waar zij instaat voor het rekruteren van interim management professionals in de sectoren handel, dienstverlening en productie.

Tel: 0472 02 03 80

Sophie Wouters

Sophie behaalde een Master in Toegepaste Economie aan de UAntwerpen. Ze werkte in een Big4 omgeving en ontwikkelde en implementeerde een xMio revenue protection programma binnen EMEA voor een supply chain solutions multinational. Haar achtergrond als interim finance manager, haar internationale expat ervaring en haar passie voor ondernemerschap hebben haar doen besluiten om in 2022 het Robert Walters interim management team te vervoegen en zich voornamelijk te richten op interim management opdrachten in de handel, dienstverlening en productiesector in Antwerpen.

Tel: 0473 13 11 21