Bedrijfsfiscale / In-house tax vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal tax rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke bedrijfsfiscale vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze bedrijfsfiscale vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: North Holland

Datum gepost: 27 juni 2022

Robert Walters Tax Search is gespecialiseerd in de werving van tax professionals voor vaste functies en interim opdrachten. Wij richten ons op gekwalificeerde fiscalisten vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot en met directieniveau en wij werken voor Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups, scale ups, middelgrote organisaties en private equity bedrijven. Daarnaast werken we voor kleine en grote advieskantoren en diverse advocatenkantoren. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar fiscalisten. Heb je ervaring in tax accounting, tax compliance en/of transfer pricing dan kom ik graag in contact met jou.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 mei 2022

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij doorlopend op zoek naar fiscalisten. Ben je werkzaam in de (inter)nationale adviespraktijk als generalist of als TP-, Vpb-, BTW- of LB- specialist, lees dan snel verder.