Corporate tax vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke corporate tax vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in corporate tax hieronder.

Zoekresultaten

Associate Tax Compliance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Heb jij ervaring in de fiscale aangiftepraktijk en ben jij klaar voor een volgende stap in je carriere? Dan is DLA Piper op zoek naar jou!
Associate Vpb

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Voor DLA Piper, gevestigd in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze fiscalist die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carriere.
International Tax Specialist

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 november 2016

Are you Big enough 4 for the fast international tax practice at Deloitte? Gezocht: international tax specialisten voor de Deloitte vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.
Junior Recruitment Consultant Tax & Treasury

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 november 2016

Dit is een oproep aan alle (net afgestudeerde) young professionals in de omgeving van Amsterdam. Heb jij een fiscale achtergrond of lijkt de taxwereld jou erg interessant? Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een carrière in Recruitment Consultancy?
Tax Compliance (Vpb)

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 november 2016

Ben jij op zoek naar een uitdagende positie bij een belastingadvieskantoor, advocatenkantoor of in het bedrijfsleven? Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar enthousiaste Tax Compliance specialisten die klaar zijn voor de volgende stap in hun carriere.