De terugkeer naar een nieuwe manier van werken

Er is geen twijfel over mogelijk dat Covid-19 wereldwijd de grootste tegenslag voor organisaties is sinds de vorige financiële crisis. Robert Walters ondersteunt u graag met een veilige terugkeer naar kantoor en het neerzetten van een nieuwe routine. Kom erachter wat uw werknemers de komende tijd van u verwachten en hoe andere organisaties de terugkeer naar kantoor aanpakken. 
 

Webinar: Returning to the new world of work

*Deze webinar wordt gegeven in het Engels*

Na maanden van thuiswerken zijn veel organisaties er klaar voor om langzaam terug te keren naar kantoor. 

Faye Walshe, director of innovation bij Robert Walters, en Peter van Woerkum, COO bij Cushman & Wakefield, vertellen in deze webinar over: 

  • Hoe bedrijven omgegaan zijn met de Covid-19 maatregelen
  • Hoe werknemers en hun werkgevers het thuiswerken ervaren hebben
  • Verwachtingen van werknemers en werkgevers voor de toekomst
  • Een rondleiding door het '1.5-meter kantoor'
     

De terugkeer naar een nieuwe manier van werken: download de e-guide

We zijn op een punt gekomen dat veel organisaties gaan kijken naar het leven na de lockdown. Ondanks de wereldwijde ontslagen en de aanhoudende noodzaak om anderhalve meter afstand te houden, zijn organisaties plannen aan het maken om terug te keren naar kantoor. Maar hoe zal de nieuwe manier van werken er in de toekomst uit gaan zien?

We hebben een onderzoek uitgevoerd onder meer dan 5000 werknemers en hun werkgevers, om erachter te komen hoe organisaties gereageerd hebben op Covid-19, op welke manier ze terug gaan keren naar kantoor en wat hun visie is op de nieuwe manier van werken.

 

Advies voor de terugkeer naar kantoor

5 3

62% van de werknemers voelt zich beter bij thuiswerken

De coronacrisis leidde tot het grootste thuiswerkexperiment ooit. En dat is een groot deel van de werknemers positief bevallen.

70% van de werkgevers wil nieuwe managementstijl na de coronacrisis

Om thuiswerkers succesvol aan te sturen is een verandering in managementstijl nodig, blijkt uit onderzoek van Robert Walters.
women-computer

41% van de werknemers is productiever bij thuiswerken

Het thuiswerken als gevolg van de corona-maatregelen had een positief effect op de productiviteit. Slechts 18% van de werkgevers zag de productiviteit van hun medewerkers dalen.

Productiviteit stijgt voor 44% van de HR-professionals bij thuiswerken

Het thuiswerken als gevolg van de corona-maatregelen had een positief effect op de productiviteit. Slechts 18% van de werkgevers zag de productiviteit van hun medewerkers dalen.

Checklist: een veilige terugkeer naar kantoor

Organisaties beginnen zich langzaam voor te bereiden op de terugkeer naar kantoor. Met deze checklist garandeer je een veilige werkomgeving voor je personeel.

Contact 

»

Recruitment advies 

»

Salary survey 

»