E-guide: De rol van HR in de nieuwe manier van werken

HR staat in de frontlinie bij het managen van de impact van Covid-19 op de bedrijfscontinuïteit. De pandemie dwingt organisaties om niet alleen waar, maar ook hoe we werken aan te passen. Veel organisaties zien in de plotselinge veranderingen in de wereld om ons heen een kans om versneld te vernieuwen. 

We zijn in de volgende fase van de corona-crisis beland, een transitie waarin voor HR een essentiële rol is weggelegd. Lees onze e-guide over hoe HR-managers strategische invloed kunnen uitoefenen in het vormgeven aan de nieuwe manier van werken. 

In deze gids bespreken we de verschillende aspecten waarin HR invloed kan uitoefenen, waaronder het in stand houden van de bedrijfscultuur in crisistijd, nieuwe stijlen voor het managen, beoordelen en belonen van werknemers en het begeleiden van senior management in deze transitie. Download de e-guide 'The role of HR in the new world of work'.

 

Webinar: HR's rol in het begeleiden van senior management in de nieuwe manier van werken

In de transitie naar een nieuwe manier van werken is HR verantwoordelijk voor een beleid dat focus, verbondenheid en de bedrijfscontinuïteit kunnen waarborgen. Deze waarden vallen of staan met een uitstekende relatie tussen managers en werknemers. 

Managers hebben nieuwe vaardigheden nodig om ook vanuit huis een inspiratie te kunnen zijn voor hun team, en te zorgen voor motivatie, verbondenheid en een gevoel van zekerheid in deze turbulente tijd. In deze webinar bespreken experts hoe HR afdelingen hun managers kunnen helpen in deze transitie. 

Webinars 

»

Wervingsadvies 

»

Salary survey 

»