Treasury product control vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal treasury rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke treasury product control vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in treasury product control hieronder.

Zoekresultaten

Financial Controller

Salaris: €5,000 - €6,300 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 oktober 2018

Heb jij ervaring in de audit bij de big-4 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een team dat volop in beweging is wat veel variatie in je werk geeft? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou als Financial Controller bij de ANWB in Den Haag.
Teamleider Business Controller

Salaris: €5,500 - €6,696 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 22 oktober 2018

Voel jij je betrokken bij wetenschap en wetenschappelijk onderzoek en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een zelfstandig bestuursorgaan met een wettelijk vastgelegde missie en taken? Dan hebben wij een rol als Teamleider Business Controller voor jou bij NWO in Den Haag.
Cost Accountant

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 oktober 2018

Looking for a Complex Accounting challenge? Read on. MSD is working to help the world making a better place. With their medicines, vaccines, biologic therapies and animal health products, they are active in more than 140 countries to deliver innovative health solutions to patients and animals.
Director Revenue Management NL/BE

Salaris: €79,000 - €84,000 per year

Locatie: Capelle aan den IJssel

Datum gepost: 18 oktober 2018

Would you like to work for one of Europe's biggest organisations in tourism? And are you familiar with the hotel/travel industry? Then read further and learn more about this wonderful opportunity.
Interne Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Helmond

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben jij die ervaren adviseur die alles weet van risicomanagement, compliance en interne control die onze directeur-bestuurder en RvC gevraagd en ongevraagd wil adviseren en op kan treden als echte sprarringpartner? Dan ben ik voor Woonpartners op zoek naar jou!
Bestuurssecretaris

Salaris: negotiable

Locatie: Oss

Datum gepost: 17 oktober 2018

Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Daarmee brengen we dichterbij wat zo belangrijk is: een veilige, kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren. De Bestuurssecretaris kenmerkt zich door de strategische adviserende en ondersteunde rol ten behoeve van Bestuur en MT, zodat deze zich optimaal kunnen richten op de ontwikkeling en realisatie van het organisatiebeleid.
Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per year + Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen om jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.
Advocaat-medewerker Corporate en Financial Litigation

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 17 oktober 2018

Voor Wijn & Stael Advocaten zijn wij op zoek naar een bevlogen advocaat met een passie voor de procespraktijk. De sectie Corporate en Financial litigation is de afgelopen jaren onder meer betrokken geweest bij procedures inzake Ageas (Fortis), SNS Bank, Imtech, Meavita, Greenchoice, ROC Leiden, Eurocommerce, V&D, Econcern en wonderbelegger Van den Berg.
Accounting & Reporting Specialist

Salaris: Negotiable

Locatie: Oirschot

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben je naast op het vlak van accounting ook sterk in het analyseren van het verhaal achter de cijfers? Dan is deze vacature van Accounting & Reporting Specialist in het Financial Shared Service Center (FSSC) van Heras in Oirschot wellicht de nieuwe stap in jouw carrière!
Commercial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Hellevoetsluis

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij de nieuwe Commercial Controller van Farm Frites? Krijg jij energie van het challengen van een Sales organisatie? Lever jij graag een bijdrage aan de verdere professionalisering van de (commercial) business control functie? Lees dan verder over deze prachtige rol binnen een toonaangevend internationaal familiebedrijf in de regio Rotterdam!