Treasury product control vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal treasury rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke treasury product control vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in treasury product control hieronder.

Zoekresultaten

Assistant Controller

Salaris: €42000 - €48000 per year

Locatie: Bergeijk

Datum gepost: 18 oktober 2016

Are you an ambitious financial looking for the next step in your career as a Assistant Controller? May you be interested in an International career move in the future? Than this could be the right opportunity for you.
Associate Tax Compliance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Heb jij ervaring in de fiscale aangiftepraktijk en ben jij klaar voor een volgende stap in je carriere? Dan is DLA Piper op zoek naar jou!
Associate Indirect Tax

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Ben jij een BTW Specialist klaar voor de volgende stap in jouw carriere? Dan zijn wij op zoek naar jou.
International Tax Specialist

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Are you Big enough 4 for the fast international tax practice at Deloitte? Gezocht: international tax specialisten voor de Deloitte vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.
Manager RA - Potentiële MBI kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Stroeken Rossieau je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Manager Audit, Reporting & Compliance -Potentiële MBI-kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Global Forward je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Professional Support Lawyer - Tax

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2016

Voor onze opdrachtgever, Baker & mcKenzie, zijn wij op zoek naar een professional support lawyer - tax.
Senior Controller

Salaris: €70000 - €80000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Voor Loyens & Loeff, gevestigd in Rotterdam Centrum, zoeken wij een Senior Controller. Loyens & Loeff is een vooraanstaand advocatenkantoor dat hoogwaardig juridisch en fiscaal advies verstrekt aan internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden.
Controller Risk, Compliance en Security

Salaris: €60.000 - €70.000 per year

Locatie: Ede

Datum gepost: 30 september 2016

Voor de afdeling advies is Mooiland per direct op zoek naar een Controller Risk, Compliance en Security (36 uur per week).
Manager Financiën, Control & Waardesturing

Salaris: €60000 - €80000 per year

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 30 september 2016

Ben jij een inspirerende, mensgerichte manager die integriteit hoog in het vaandel heeft staan? Heb je bewezen kennis en kunde opgebouwd binnen Finance & Control en wil je deze kennis toepassen binnen zeer uiteenlopende onderdelen van een woningcorporatie? Wellicht is de onderstaande functie dan jouw nieuwe carrièrestap.