Vacatures in Amsterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Amsterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Amsterdam. 

Zoekresultaten

Manager Control

Salaris: Negotiable

Lokatie: Purmerend

Datum gepost: 15 november 2018

Op basis van het strategisch beleid van de organisatie zal de Manager Control het financieel beleid formuleren en uitdragen. Binnen deze functie zal de verantwoording liggen bij beleid en advies, bedrijfsvoering en leidinggeven aan de afdeling. Wij zoeken een ervaren en onbetwiste leider met gezag die tegengas durft te geven en doorzet om zijn of haar doel te bereiken.
Business Analyst

Salaris: Negotiable

Lokatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 november 2018

Can you transform complex insights to persuasive recommendations? Are you no stranger to excel and do you have experience in Workforce Management? Do you want to act like a true business partner of the operations departments? Please read on!
Manager AP & AR

Salaris: Negotiable

Lokatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 november 2018

Voor GroupM zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Manager AP & AR. Ben jij een team player? Hou je er van om processen beter en strakker in te richten en ben jij in staat om in processen te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Lees snel verder.
Financial Reporting & Tax Compliance Manager

Salaris: Negotiable

Lokatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 november 2018

Heb je een uitstekende trackrecord in Financial Reporting en eventueel ook kennis van tax compliance of tax accounting? Heb je ruimte ervaring in een internationale organisatie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder...
Business Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Lokatie: Hoofddorp

Datum gepost: 6 november 2018

Scotch & Soda is hiring! I am looking for a Global Business Controller Wholesale. Do you see yourself working for one of the biggest fashion brands? Check out the job description.
Business Controller

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Lokatie: Amsterdam

Datum gepost: 5 november 2018

Blokker HQ is hiring! Wil jij een functie die je zoveel mogelijk zelf kunt invullen en waarbij je direct met de directie kunt sparren? Wil jij in het hart van onze organisatie acteren? Ben jij energiek en wil jij de mogelijkheid hebben je eigen ideeën in te brengen? Bekijk dan snel de vacature Senior Business Controller.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Lokatie: Zaandam

Datum gepost: 30 oktober 2018

Ben jij (bijna) RC of heb je de ambitie om RC te worden? Zou jij graag voor een van de grootste internationale Nederlandse retailers willen werken? In een uitdagende (Senior) Business Controller rol binnen een enthousiast team? Ben jij in staat om op strategisch niveau mee te denken met de business? Ben jij verder goed in stakeholdermanagement en beschik je over een uitstekend analytisch vermogen? Dan komen wij graag in contact met jou.
Business Controller Ecommerce Etos

Salaris: Negotiable

Lokatie: Zaandam

Datum gepost: 30 oktober 2018

Was jij altijd de beste leerling in de klas? Heb jij ervaring in digital business / ecommerce? Heb jij uitstekende communicatieve skills en vind je het leuk om met de business te sparren? Wij zijn op zoek naar een Business Controller voor Etos voor het hoofdkantoor in Zaandam.
Cost Accountant

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Lokatie: Amsterdam

Datum gepost: 19 oktober 2018

Looking for a Complex Accounting challenge? Read on. MSD is working to help the world making a better place. With their medicines, vaccines, biologic therapies and animal health products, they are active in more than 140 countries to deliver innovative health solutions to patients and animals.
Advocaat Intellectual Property / Associate IP

Salaris: €60,000 - €100,000 per year + Negotiable

Lokatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 oktober 2018

Zoek jij een zelfstandige rol met veel verantwoordelijk en kansen? Wil jij de ruimte en mogelijkheid krijgen om jouw eigen netwerk uit- en op te bouwen? In verband met de sterke groei van de praktijk zijn wij per direct op zoek naar een Associate IP/ Advocaat Intellectueel Eigendomsrecht voor DLA Piper te Amsterdam.