Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Adviseur Planning & Control

Salaris: €3,500 - €4,300 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 april 2018

Voor de afdeling Planning & Kwaliteit bij Pameijer in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Adviseur Planning & Control (schaal 60, GHZ) die het drie koppige bestuur adviseert en ondersteunt bij de totale bedrijfsvoering. Pameijer stimuleert iedereen om zichzelf te ontwikkelen en in te zetten voor anderen. Dit draagt bij aan een samenleving waar iedereen ertoe doet.
Assistent Unit Controller

Salaris: €5,800 - €6,300 per month

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 17 april 2018

Ben jij op zoek naar een carrièrestap als controller binnen het grootste domein van TNO, namelijk Defensie? Wil jij bijdragen aan de missie van TNO: Innovation for life? Dan hebben wij een zeer interessante functie als Assistent Unit Controller die onder leiding van de Unit Controller vorm geeft aan de project controlling van de Unit: Defense Safety & Security.
Concern Controller

Salaris: €3,363 - €5,065 per month

Lokatie: Gorinchem

Datum gepost: 10 april 2018

Wil jij als Concern Controller de Raad van Bestuur, manager Financiën & Informatie en het management vanuit een specifiek vakgebied op strategisch niveau ondersteunen? Lees dan snel verder. Voor Rivas Zorggroep in Gorinchem zijn wij op zoek naar een Concern Controller die werkzaam is binnen een cluster dat deel uitmaakt van Financiën en Informatie. Het cluster ondersteunt de gehele organisatie op het eigen beleidsterrein. De vacature is ingeschaald in schaal 65.
Business Controller

Salaris: €2,960 - €4,303 per month

Lokatie: Gorinchem

Datum gepost: 10 april 2018

Voor de afdeling Financiën & Informatie (F&I) van Rivas Zorggroep in Gorinchem zijn wij op zoek naar een ervaren Business Controller (32-36 uur) die de domeindirecteur en het management van het domein ondersteunt op bedrijfseconomisch gebied. Hiërarchisch werk je onder manager F&I; met een functionele lijn naar domeindirecteur goede samenwerking binnen het team en met de andere onderdelen van de afdeling zijn van belang.
Adviseur Financiën & Control

Salaris: €4,800 - €5,300 per month

Lokatie: Delft

Datum gepost: 10 april 2018

Als Financieel Adviseur aan de slag in Delft? Ga jij Vidomes helpen bij het vormgeven en uitvoeren van de financiële, fiscale en treasury kaders met ruimte voor ontwikkeling in een professionele omgeving? Lees dan snel verder. Voor het financiële team van Vidomes in Delft zijn wij op zoek naar een Adviseur Financiën & Control.
Internal Control & Compliance Advisor

Salaris: €3,100 - €3,500 per month + auto + bonus

Lokatie: Schiedam

Datum gepost: 9 april 2018

Voor Sator in Schiedam ben ik op zoek naar een Internal Control & Compliance Advisor. Sator is in Nederland en België marktleider op het gebied van handel en distributie van automotive onderdelen. Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door het Amerikaans beursgenoteerde LQK en sindsdien hebben ze een ambitieus groeiscenario. Met meer dan 2000 medewerkers en meer dan 700 mln omzet zijn ze marktleider in Nederland en België. Door de vele overnames die gepleegd zijn, en nog gepland staan, liggen er grote uitdagingen binnen de finance organisatie en zal je fungeren als steun en toeverlaat van het team dat interne processen en risico’s van de organisatie in kaart brengt. Denk hierbij aan het integreren van nieuwe acquisities, procesverbeteringen doorvoeren, ERP systemen implementeren, uniformeren van rapportages en de business beter laten samenwerken.
Internal Auditor

Salaris: €2,795 - €4,859 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 april 2018

Ben jij bezig met je RA en zou je binnen een grote, toonaangevende organisatie je RA-titel willen behalen? Voor de gemeente Rotterdam ben ik op zoek naar een pro-actieve, enthousiaste en ambitieuze Medior Auditor met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Als Medior Auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de risicoanalyse en de planning en opzet van de controles. Niet onbelangrijk is dat er binnen de gemeente Rotterdam diverse doorgroeimogelijkheden zijn.
Staf Controller

Salaris: €60,000 - €72,000 per annum

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 maart 2018

Voor het Nederlands Loodswezen in Hoek van Holland zijn wij voor de afdeling Planning & Control op zoek naar een Staf Controller die zorg draagt voor de statutaire planning & control cyclus, de cyclus van de tarieven en toezicht, de interne beheersing en financiële administraties.
Hoofd Financiële Administratie

Salaris: €3,400 - €4,600 per month + bonus

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 28 maart 2018

Voor de Hogeschool der Kunsten in Den Haag ben ik op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie. De afdeling financiën is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus en alle financiële aangelegenheden van de Hogeschool. De afdeling bestaat uit een team van 5 medewerkers die werkzaam zijn op één van de twee locaties. Als Hoofd Financiële Administratie coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Je geeft leiding aan de 4 financiële medewerkers en rapporteert aan het Hoofd Financiën/de Controller.
Finance Manager

Salaris: €4,500 - €5,500 per month

Lokatie: Dordrecht

Datum gepost: 23 maart 2018

Ben jij op zoek naar een eindverantwoordelijke rol in de accounting & reporting voor een wereldwijde speler binnen de handel industrie? Heb jij affiniteit met deze business, grote transacties en ben jij de aangewezen financial die een boekhouding met verschillende internationale entiteiten op orde houdt en optimaliseert? Word jij de nieuwe aanwinst van Oryx in de rol van Finance manager? Lees dan nu verder.