Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal, procurement & supply chain, tax of treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Salaris: €70 - €95 per hour

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2022

Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in het onderwijs regelmatig op zoek naar Interim Controllers. Heb je een financiele achtergrond en ervaring of ambitie om te werken in het onderwijs? Lees dan snel verder.

Salaris: €80,000 - €90,000 per jaar

Lokatie: Rijswijk

Datum gepost: 30 november 2022

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) is Aethon een totaalleverancier van personeel. Het is een commerciële, dynamische en snelgroeiende organisatie. Je werkt aan maandelijkse rapportages en analyse van de bedrijfsresultaten die ervoor zorgen dat je juiste beslissingen kunnen worden genomen. Je houdt je bezig met businessplannen, doelstellingen en projecties. Als een belangrijke businesspartner voor de organisatie ondersteun je commercie, de business units en de directie.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 30 november 2022

For an asset manager based in Den Haag (The Hague) we are currently looking for an Interim Derivatives Operations Specialist. In this role you wil focus on all activities related to derivatives operations. such as liaising with the front- and middle office teams to foster the collaborative nature of the derivatives operations. Start: 2 January. Duration: 6 months.

Salaris: €70,000 - €80,000 per jaar

Lokatie: Rijswijk

Datum gepost: 30 november 2022

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) is Aethon een totaalleverancier van personeel. Het is een commerciële, dynamische en snelgroeiende organisatie. Als Financial Controller wordt je verantwoordelijk voor de verslaglegging, rapportages en analyses voor Aethon Groep. Er is een belangrijke rol voor je weggelegd in procesverbetering, optimalisaties en IT / Software upgrades.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 30 november 2022

Our client FMO is the Dutch entrepreneurial development bank. As a leading impact investor, their mission is to create a more sustainable future through private sector investments in over 80 developing countries and emerging economies across the globe. For this leading private sector development bank we are looking to recruit an experienced Finance Leader in the role of Manager Finance & Control.

Salaris: €3,800 - €6,000 per month

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 29 november 2022

Zoek jij een uitdagende en maatschappelijk relevante baan in een enthousiast team? Ben jij een juridisch specialist op het gebied van Bestuursrecht en wil jij werken op het snijvlak van Wetenschap en Publieke en Private samenwerkingen? Voor de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) zijn wij op zoek naar jou!

Salaris: €65,000 - €80,000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 november 2022

Voor onze opdrachtgever Wayland zijn we op zoek naar een ondernemende Controller die van aanpakken weet. Je zult de financiële verantwoordeling onder je hoede nemen voor de activiteiten binnen Energy & Real Estate bij dit groeiende en innovatieve familliebedrijf. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: Bespreekbaar

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 28 november 2022

Voor onze opdrachtgever Blauwtrust groep zijn we op zoek naar kritische, pro-actieve en onafhankelijke Financial Controller. Kom je goed tot je recht in een dynamische en groeiende onderneming? Ben je een stevig gesprekspartner en verbinder? Heb je ervaring in Control of werk je in audit? Lees dan snel verder!

Salaris: Attractive package

Lokatie: Gouda

Datum gepost: 25 november 2022

Heb jij veel ervaring in ondernemingsrecht en ben je toe aan een nieuwe (en dynamische) stap in jouw carrière? Wil jij jouw opgedane kennis en ervaring inzetten binnen een ambitieuze organisatie, in een mooi en professioneel juridisch team met een open en persoonlijke werksfeer? Lees dan snel verder, wij zijn voor Grant Thornton op zoek naar een Legal Counsel Ondernemingsrecht!

Salaris: €60 - €90 per hour

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 november 2022

Heb je corporatie-ervaring in loondienst en wil je dit voortzetten als interim professional bij andere woningcorporaties bij jou in de regio? Of ben je een ervaren interimmer met een mooi trackrecord in de sector? Lees verder en wij komen graag met je in contact.