Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: competitive package

Lokatie: Zoetermeer

Datum gepost: 24 april 2017

Voor SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroeps- en Bedrijfsleven) zijn wij op zoek naar een Business Controller (0.8-1fte). In de functie van BC ben je verantwoordelijk voor de brede control binnen SBB. Je adviseert de directie en het management gevraagd en ongevraagd over de (gevolgen van) belangrijke ontwikkelingen binnen en buiten SBB en kijkt daarbij nadrukkelijk verder dan de financiële aspecten.
Internal Control & Risk Analyst

Salaris: €40000 - €50000 per year + Auto

Lokatie: Schiedam

Datum gepost: 13 april 2017

Ben jij analytisch sterk, krijg je energie van processen verbeteren en kan jij interne processen en risico’s van de organisatie in kaart brengen? Zie je jezelf hierbij werken binnen een snelgroeiende, dynamische omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou!
Business Controller

Salaris: €50000 - €60000 per year + +bonus+auto

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 april 2017

Wil jij ook vanuit finance waarde toevoegen aan de business? Ben jij een aankomende business controller die toe is aan aan zijn/haar tweede of derde carrierestap? Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een sterk groeiende en dynamische omgeving.
Business Controller

Salaris: €60000 - €65000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

De functie heeft als doel het zorgdragen voor informatie/analyses/advisering en uitvoeren van controles betreffende de bedrijfsvoeringsprocessen, zodat eventuele risico’s tijdig inzichtelijk worden, respectievelijk pro actief advisering en adequate besluitvorming plaats vindt.
Interim Contracts Manager

Salaris: €80 - €110 per hour

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 april 2017

For an international client, focused on renewable energy, we're looking for an experienced Interim Contracts Manager, with relevant experience with FIDIC contracts.
Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 april 2017

Voor verschillende opdrachtgevers binnen diverse sectoren zijn wij op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze interim positie ben jij de spil tussen de financiële organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.
Financial controller

Salaris: €50000 - €70000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 april 2017

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Momenteel werven wij bij Robert Walters voor meerdere grote bedrijven in Nederland Finance Professionals. Voor diverse opdrachtgevers binnen Telecommunications, FMCG, Manufacturing and Production, Logistics, Retail en Financial Services in de regio Rotterdam, Den Haag en Zeeland zijn wij bij Robert Walters op zoek naar Financial Controller(s).
Interim Business Controller

Salaris: competitive package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 april 2017

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals. Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een Interim Manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 april 2017

Voor diverse opdrachtgevers binnen Telecommunications, FMCG, Production, Logistics, Retail en Financial Services in de regio Rotterdam, Den Haag en Zeeland ben ik geregeld op zoek naar interim (Senior) Financial Accountants.
Interim Finance Manager

Salaris: competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 april 2017

Denk je er weleens over na om als interim finance manager aan de slag te gaan? Voor de Interim divisie van Robert Walters zijn wij geregeld op zoek naar finance managers in de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland die een carrière als zelfstandige (ZZP-er) overwegen. Graag komen wij verder met jou in contact om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.