Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal, procurement & supply chain, tax of treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Salaris: €90,000 - €100,000 per jaar

Lokatie: Gouda

Datum gepost: 21 september 2023

Voor BAM Infra zijn wij op zoek naar een Project Controller voor het Fehmarn project in Duitsland. De 18 km lange tunnel verbindt Duitsland met Denemarken en ’s werelds langste afgezonken weg- en spoorwegtunnel! Ben jij niet gebonden aan Nederland en lijkt het jou leuk om internationaal ervaring op te doen als Project Controller? Lees dan snel verder!

Salaris: €60,000 - €75,000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 september 2023

Voor onze opdrachtgever KPN zijn we op zoek naar een assertieve Financial Analyst, interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: competitive package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Salaris: €90,000 - €105,000 per jaar

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 september 2023

Wie wil er nou niet werken voor een moderne, progressieve organisatie die voorop loopt in de strijd voor de energietransitie? Ooh ja, je hebt ook nog eens een uitdagende financiële baan met goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden plus een fijne werkgever! Solliciteren maar!

Salaris: Negotiable

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 september 2023

Heb jij al ervaring als Recruitment Consultant en wil je doorgroeien naar Senior Sales Consultant? Heb jij de ambitie om in de nabije toekomst een eigen team te kunnen managen? Je zult samen met ons een bestaande divisie laten groeien en verder succesvol maken. Wij zullen er alles aan doen om jou te blijven trainen en jou internationaal of nationaal te laten groeien naar een managing functie. Hoe ver en snel jij gaat, bepaal jij!

Salaris: Negotiable

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 19 september 2023

Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd voor je Bachelor of Master en/of heb je ervaring in een commerciële of sales functie? En krijg jij energie van het contact met stakeholders zoals klanten, kandidaten en je collega's? Lees dan snel verder!

Salaris: bonus, auto

Lokatie: Dordrecht

Datum gepost: 18 september 2023

Voor onze opdrachtgever Kaeffer zijn we op zoek naar een nuchtere en ondernemende Finance Manager. Het is een brede positie met de mogelijkheid om door te groeien naar Finance Director. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €4,000 - €6,000 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 september 2023

Ben jij een HR Professional en werk jij graag binnen de publieke sector? Heb jij al de nodige ervaring als leidinggevende? Werk je graag samen, heb je ervaring binnen complexe organisaties en heb je een stevige persoonlijkheid? Dan ben ik wellicht op zoek naar jou!

Salaris: + lease + bonus

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 september 2023

Als controller bij Loyens & Loeff werk je bij een toonaangevend internationaal advocatenkantoor, midden in het centrum van Rotterdam. Je werkt hier in een inspirerende en ambitieuze omgeving. Wil jij je ontwikkelen als business controller? Dan is dit de ideale omgeving om je finance carriere naar een hoger level te tillen. Lees snel verder!

Salaris: €62,000 - €80,000 per jaar

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 september 2023

Voor onze opdrachtgever Tronox ben ik op zoek naar een ambitieuze Controller. Ervaring in de big4 of als Financial en toe aan meer uitdaging? Lees dan snel verder!