Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: €60000 - €65000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 27 maart 2017

De functie heeft als doel het zorgdragen voor informatie/analyses/advisering en uitvoeren van controles betreffende de bedrijfsvoeringsprocessen, zodat eventuele risico’s tijdig inzichtelijk worden, respectievelijk pro actief advisering en adequate besluitvorming plaats vindt.
Manager Planning & Control

Salaris: Negotiable

Lokatie: Leidschendam-Voorburg

Datum gepost: 21 maart 2017

For our client Landal GreenParks we are looking for a Manager Planning & Control who will report directly to the Group CFO. In this role you will manage the following disciplines (all on consolidated group level): Financial Reporting (3 fte), Financial Planning & Analysis (2 fte), CAPEX control (2 fte) and Tax Management (1 fte).
Manager Decentrale Zorgadministratie

Salaris: €2900 - €3735 per month

Lokatie: Leiden

Datum gepost: 10 maart 2017

Voor GGZ Rivierduinen zijn wij op zoek naar een manager decentrale zorgadministratie. Jouw grootste taak is het leiding geven aan de medewerkers zorgadministratie. In het dynamische zorglandschap waarbij een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden wordt gevraagd is GGZ Rivierduinen op zoek naar een ervaren manager. De organisatie heeft meerdere verandertrajecten achter de rug waardoor ze op zoek zijn naar iemand die helpt met het opbouwen van het team.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €65000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Manager Decentrale Zorgadministratie

Salaris: €2900 - €3735 per month

Lokatie: Leiden

Datum gepost: 24 maart 2017

Voor een zorginstelling zijn wij op zoek naar een manager zorgadministratie. Jouw grootste taak is het leiding geven aan de medewerkers zorgadministratie. In het dynamische zorg landschap waarbij een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden wordt gevraagd zijn wij op zoek naar een ervaren manager.
Business Controller

Salaris: €60000 - €75000 per year + bonus

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Voor een internationaal opererende retailorganisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle Business Controller. Onze opdrachtgever is wereldwijd actief met meer dan 3.000 winkels in 20 landen.
Business Analist

Salaris: €50000 - €60000 per year + + bonus + auto

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Ben jij een financial met gevoel voor IT en wil je van onschatbare waarde zijn voor de business met de door jouw gebouwde rapportes en analyses? Zie jij ook in dat bigdata de toekomst is voor business contol?
Business Controller

Salaris: €70000 - €85000 per year + obv 36 uur

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

Voor een van de grootste zorginstellingen van Nederland zijn wij op zoek naar een Business Controller! Ben jij RC? Deins je niet terug voor een enorm complexe omgeving? Ben je in staat om een actieve bijdrage te leveren om de organisatie naar een hoger level te tillen? Lees dan snel verder!
Interim Business Controller

Salaris: competitive package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 maart 2017

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals. Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een Interim Manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Financial Controller

Salaris: €70000 - €85000 per annum

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 maart 2017

Wil je fungeren als rechter hand van de CFO bij een van de meest innovatieve engineering bedrijven in de regio Rotterdam? Wil je een bijdrage leveren aan de verdere groei en professionalisering van de organisatie? Ben jij een Financial Controller met leidinggevende ervaring die ook oog heeft voor de business? Onze opdrachtgever is een toeleverancier voor de Offshore industrie en wereldwijd marktleider in hun niche.