Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Internal Auditor

Salaris: €2,795 - €4,859 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 juni 2018

Ben jij bezig met je RA en zou je binnen een grote, toonaangevende organisatie je RA-titel willen behalen? Ik ben op zoek naar een pro-actieve, enthousiaste en ambitieuze Medior Auditor met gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Als Medior Auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de risicoanalyse en de planning en opzet van de controles. Niet onbelangrijk is dat er diverse doorgroeimogelijkheden zijn.
Controller Africa

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Lokatie: Leidschendam-Voorburg

Datum gepost: 20 juni 2018

Are you ready for the second or third step in your career towards a controller position in an international and dynamic environment? We are currently recruiting a Controller for the Africa Region for Fugro in Leidschendam. Fugro is the world’s leading, independent provider of geo-intelligence and asset integrity solutions for large constructions, infrastructure and natural resources. They have activities in over 80 countries and Africa is one of their five regions.
Assistent Unit Controller

Salaris: €5,800 - €6,300 per month

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 18 juni 2018

Ben jij op zoek naar een carrièrestap als controller binnen het grootste domein van TNO, namelijk Defensie? Wil jij bijdragen aan de missie van TNO: Innovation for life? Dan hebben wij een zeer interessante functie als Assistent Unit Controller die onder leiding van de Unit Controller vorm geeft aan de project controlling van de Unit: Defense Safety & Security.
Financial Controller

Salaris: €4,000 - €4,500 per month + bonus

Lokatie: Schiedam

Datum gepost: 8 juni 2018

Voor Sator in Schiedam ben ik op zoek naar een Financial Controller. Sator is in Nederland en Belgie marktleider op het gebied van handel en distributie van automotive onderdelen. Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door het Amerikaans beursgenoteerde LQK en sindsdien hebben ze een ambitieus groeiscenario. Door de vele overnames die gepleegd zijn, en nog gepland staan, liggen er grote uitdagingen binnen de finance organisatie.
Controller CRAC

Salaris: €5,500 - €6,700 per month

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 8 juni 2018

Ben jij een ervaren controller en heb jij specifieke kennis van Solvency II wetgeving, Risk & Compliance en ben jij op zoek naar een veelzijdige functie? Dan ben jij mogelijk de nieuwe Controller CRAC op de afdeling Finance bij de verzekeraar van ANWB Hulpverlening in Den Haag.
Corporate Controller

Salaris: Negotiable

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 mei 2018

Ben je in staat om het geheel aan activiteiten te overzien en verbanden te leggen? Binnen Evides Waterbedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Corporate Controller die het team (5 controllers) komt versterken! Het betreft een nieuwe functie, waarbij je zelf mede invloed hebt om de rol verdere invulling te geven.
Senior Controller Projecten

Salaris: Negotiable

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 29 mei 2018

Voor IHC zoeken wij een Senior Project Controller. Ben jij de stevige en doortastende sparringpartner en co-piloot voor projectleiders? Kun jij denken in risico's en deze vertalen naar concrete en werkbare oplossingen? Lees dan verder!
HR Manager

Salaris: €5,400 - €5,900 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 mei 2018

For this ambitious and entrepreneurial organisation we are looking for the new HR Manager- International; the spider in the web within the organisation. You will report directly to the Global HR Director, for whom you will also be a daily sparring partner. The HR Manager is part of and acts as a liaison within the international HR team. You will frequently interact on senior management and executive level, HQ staff and General Management of the Terminals.
HR Manager Nederland

Salaris: €8,200 - €8,950 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 mei 2018

Voor deze succesvolle organisatie, frontrunner in de branche, zoeken wij de HR Manager Nederland, die specialistische HR adviezen verstrekt aan de organisatie en verantwoordelijk wordt voor de implementatie en verbetering van een breed scala aan HR onderwerpen en procedures. In samenwerking met de belangrijkste stakeholders leid en manage jij de HR afdeling, die nog volop in ontwikkeling is.
Sales Controller

Salaris: €65,000 - €75,000 per annum

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 17 mei 2018

For eVision Industry Software, a fast growing IT company in The Hague, we are looking for an experience Sales Controller.