Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Concerncontroller

Salaris: €75,000 - €90,000 per year

Datum gepost: 6 november 2018

Ben jij zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en wil jij zelf bepalen hoe je je werkdag invult? Voor Vereniging van Nederlandse Gemeenten ben ik op zoek naar een Concerncontroller. Vereniging van Nederlandse Gemeenten behartigt de belangen van 380 gemeenten in Nederland.
Business Analyst

Salaris: €50,000 - €65,000 per year + bonus + auto

Datum gepost: 6 november 2018

Heb je een financiële achtergrond en heb je affiniteit met business intelligence en het maken van analyses? Onze opdrachtgever breidt hun Business Control Team uit wegens de sterke groei. Een mooie functie voor een financial die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap.
Business analist

Salaris: €47,000 - €67,000 per year

Datum gepost: 5 november 2018

Wil jij werken voor de grootste scheepsbouwer van Europa? Damen Shipyards zoekt een Business analist! Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt.
Finance Analist

Salaris: €53,000 - €73,000 per year

Datum gepost: 5 november 2018

Wil jij werken voor één van de grootste scheepsbouwers van Europa? Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt. Het Financieel Management van Damen Shipyards Group is even complex als uitdagend. Het kent specialisaties op het gebied van Treasury, Tax, Compliance, Group Control, Business Control en Insurance. Je werkt samen met totaal 20 collega’s binnen deze vakgebieden.
Controller

Salaris: €4,000 - €5,395 per month

Datum gepost: 5 november 2018

Voor De Zellingen zijn wij op zoek naar een Controller met uitstekende analytische vaardigheden en een interesse in intramurale zorg. De Zellingen biedt zorg, advisering, behandeling, begeleiding en huisvesting aan mensen die hiervoor een indicatie hebben.
Junior Business Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 5 november 2018

Voor Media Markt zoek ik een energieke Junior Business Controller. Word jij de sparringpartner voor de business en heb jij affiniteit met data? En wil jij werken in hartje Rotterdam op een prachtige locatie? Interesse? Reageer dan direct!
Manager Services Planning & Control

Salaris: €5,000 - €7,447 per month + o.b.v. 36 uur

Datum gepost: 2 november 2018

Voor Ipse de Bruggen zijn we op zoek naar een inspirerende Manager Services Planning & Control. Als leidinggevende ben je een coach voor het team en je weet de medewerkers te enthousiasmeren voor de dienstverlening van het onderdeel services.
Teamleider Business Controller

Salaris: €5,000 - €6,200 per month

Datum gepost: 26 oktober 2018

Voel jij je betrokken bij wetenschap en wetenschappelijk onderzoek en wil jij jezelf verder ontwikkelen bij een zelfstandig bestuursorgaan met een wettelijk vastgelegde missie en taken? Dan hebben wij een rol als Teamleider Business Controller voor jou bij NWO in Den Haag.
Financial Controller

Salaris: €5,000 - €5,993 per month

Datum gepost: 24 oktober 2018

Heb jij ervaring in de audit bij de big-4 en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En wil jij werken in een team dat volop in beweging is wat veel variatie in je werk geeft? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou als Financial Controller bij de ANWB in Den Haag.
Director Revenue Management NL/BE

Salaris: €79,000 - €84,000 per year

Datum gepost: 18 oktober 2018

Would you like to work for one of Europe's biggest organisations in tourism? And are you familiar with the hotel/travel industry? Then read further and learn more about this wonderful opportunity.