Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Controller woningcorporatie

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij de nieuwe bouwsteen binnen een professionele en actieve woningbouwcorporatie in het mooie Rotterdamse? Hoe klinkt een baan in een moderne, maatschappelijke onderneming met realistische ambities? Zie jij graag ruimte voor persoonlijke groei en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden? Heb jij een kritische blik en sterke analytische vaardigheden? Lees dan snel verder...
Controller Woningcorporatie

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij de nieuwe bouwsteen binnen deze vernieuwende woningbouwcorporaties in Rotterdam? Hoe klinkt bij jou een Planning & Control positie binnen een moderne, maatschappelijke onderneming met realistische ambities in de oren? Zie jij graag ruimte voor persoonlijke groei en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden? Heb jij een kritische blik en sterke analytische vaardigheden? Lees dan snel verder...
Financial Controller Corporate

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 14 februari 2019

Op zoek naar een uitdagende en leerzame omgeving? Dan is de ANWB in Den Haag misschien wel jouw nieuwe werkgever! Als Financial Controller Corporate bij de ANWB in een van de meest diverse bedrijven van Nederland met een breed scala aan bedrijfsactiviteiten, zoals de welbekende Wegenwacht maar bijvoorbeeld ook de trauma helikopters in de lucht, verzekeringen, retail en nog veel meer! Dat maakt de ANWB een unieke, afwisselende en dynamische werkplek! Interesse? Lees nu verder...
Hoofd Financiële Administratie

Salaris: €3,400 - €4,600 per month + bonus

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Voor een organisatie in Zuid Holland ben ik op zoek naar een Hoofd Financiële Administratie. De afdeling financiën is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus en alle financiële aangelegenheden van de organisatie. Als Hoofd Financiële Administratie coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van de financiële administratie. Je geeft leiding aan de financiële medewerkers en rapporteert aan de Finance Manager.
Internal Auditor

Salaris: €2,795 - €4,859 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij bezig met je RA en zou je binnen een grote, toonaangevende organisatie je RA-titel willen behalen? Ik ben op zoek naar een pro-actieve, enthousiaste en ambitieuze Auditor. Als Auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de risicoanalyse en de planning en opzet van de controles. Niet onbelangrijk is dat er diverse doorgroeimogelijkheden zijn.
Financieel Adviseur

Salaris: €3,298 - €4,787 per month

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij HBO/WO opgeleid, toe aan de volgende stap in jouw carrière en bekend met of geïnteresseerd in de financiële wet- en regelgeving van organisaties in het publieke domein? Voor een grote gemeentelijke organisatie in de regio Zuid-Holland ben ik op zoek naar proactieve en ambitieuze financials met minimaal drie jaar werkervaring die graag samen wil werken met collega’s om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke ontwikkelingen waar deze organisatie mee te maken heeft.
Financieel Adviseur

Salaris: €55,000 - €70,000 per annum + 13e maand

Lokatie: Leiden

Datum gepost: 11 februari 2019

Ben jij een allrounder met gemeente ervaring die toe is aan de volgende stap in zijn/haar carrière en wil jij veel zelfstandigheid en dicht bij de business zitten? Voor een gemeentelijke organisatie in de regio Leiden ben ik op zoek naar een slagvaardige Financieel Adviseur. Het team Financieel Advies biedt klanten efficiënte en kwalitatief hoogwaardige producten en/of diensten binnen de gestelde financiële kaders.
Concerncontroller

Salaris: €60,000 - €80,000 per year

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 11 februari 2019

Voor de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) ben ik op zoek naar een Concerncontroller die op een eigenwijze en energieke manier aan de slag gaat en resultaatgericht is. NWO is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland en investeert met een budget van ruim 900 miljoen euro jaarlijks in ongeveer 6.000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen.
Teamleider Business & Project Control

Salaris: €70,000 - €90,000 per year

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 11 februari 2019

Voor de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) ben ik op zoek naar een Teamleider Business & Project Control die de verbindende schakel is tussen het managementteam financiën en het eigen team. NWO is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland en investeert met een budget van ruim 900 miljoen euro jaarlijks in ongeveer 6.000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen.
Sole Legal Counsel Charity

Salaris: €80,000 - €100,000 per annum

Lokatie: Leiden

Datum gepost: 11 februari 2019

Do you want to work as a Sole Legal Counsel in a dynamic working environment amongst co-workers from different nationalities in a dynamic field of philanthropy? For our client, a global charity company based in Leiden, Robert Walters is looking for an enthusiastic and experienced Legal Counsel, working as a trusted and dedicated partner for many grant making portfolios.