Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Unitmanager Control

Salaris: €78000 - €88000 per year

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 17 februari 2017

Ben jij de inspirerende manager die zijn medewerkers meeneemt in de verandering en als concern controller een actieve inhoudelijke bijdrage levert aan de ontwikkelingen van de Haagse Hogeschool? De functie Unitmanager control maakt onderdeel uit van de Dienst Bedrijfsvoering en Control. Binnen deze functie rapporteer je aan de directeur Bedrijfsvoering & Control.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €65000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Manager Decentrale Zorgadministratie

Salaris: €2900 - €3735 per month

Lokatie: Leiden

Datum gepost: 15 februari 2017

Voor GGZ Rivierduinen zijn wij op zoek naar een manager decentrale zorgadministratie. Jouw grootste taak is het leiding geven aan de medewerkers zorgadministratie. In het dynamische zorglandschap waarbij een grote verscheidenheid aan taken en verantwoordelijkheden wordt gevraagd is GGZ Rivierduinen op zoek naar een ervaren manager. De organisatie heeft meerdere verandertrajecten achter de rug waardoor ze op zoek zijn naar iemand die helpt met het opbouwen van het team.
Business Controller

Salaris: Competitive

Lokatie: Reeuwijk

Datum gepost: 14 februari 2017

Stuur jij graag vanuit financieel oogpunt aan, ben je graag ‘on the road’ en zet jij complexe data om in begrijpelijke taal? Reageer dan nu op deze mooie vacature.
Business Controller

Salaris: €60000 - €68000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 februari 2017

Voor het ROC Zadkine zijn wij op zoek naar een proactieve Business Controller. Deze functie valt onder de afdeling Finance, Planning & Control (FP&C). FP&C wordt ingezet voor zowel de administratie, de financial en business control als advisering en ondersteuning van College van Bestuur, onderwijsclusters en ondersteunende diensten.
Interim Controller

Salaris: competitive package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 februari 2017

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals (interim finance manager). Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een interim finance manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 23 februari 2017

Voor diverse opdrachtgevers binnen Telecommunications, FMCG, Production, Logistics, Retail en Financial Services in de regio Rotterdam, Den Haag en Zeeland ben ik geregeld op zoek naar interim (Senior) Financial Accountants.
Commercial Business Controller

Salaris: Competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij een ondernemend financieel talent en krijg jij energie van het challengen van een sales-directie? Ben jij de high potential die inhoud koppelt aan daadkracht? Reageer dan op deze veelzijdige Commercial Business Controller positie bij een toonaangevende, internationale voedselproducent.
Manager Projectadministratie

Salaris: Competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 februari 2017

Ben jij bedreven in verandermanagement op mensen, systemen en processen? Ben jij een tactvolle maar tevens daadkrachtige people-manager? Heb jij ervaring met automatiseringstrajecten en centralisatie van administraties? Voor een toonaangevende, technische dienstverlener binnen de energiesector zoeken wij een ervaren en stevige Manager Projectadministratie.
Senior Business Controller IT

Salaris: €75000 - €80000 per year

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 16 februari 2017

Our client is a well-known international retailer with global presence and over 350 outlets worldwide. Are you looking for a broad and challenging international controlling position with full-exposure towards international management teams? Are you well connected to IT projects and projectcontrol? Are you a confident front-runner able to communicate on senior-management level?