Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Senior Reporting Specialist

Salaris: €85000 - €95000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Als Senior Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van jaarwerk, maandafsluitingen en hardcloses. Ben jij klaar voor deze expertrol binnen een grote zorginstelling in regio Rotterdam?
Recruitment Consultant Procurement

Salaris: Competitive Package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een Procurement professional in de omgeving van Rotterdam? Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie en wil je je Procurement-kennis blijven inzetten? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor Procurement posities.
Recruitment Consultant Finance

Salaris: Competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie? Zoek je verdieping in je functie en vind jij het leuk om inhoud en commercie te combineren? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor finance posities. Voor ons snel groeiende kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een Recruitment Consultant Finance, die middels ons gerenommeerde trainingsprogramma klaar wordt gestoomd voor de dynamische en competitieve wereld van recruitment.
Internal Auditor

Salaris: €60000 - €80000 per year + auto

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij werkzaam bij een van de grote accountantskantoren en wil je de overstap maken naar het bedrijfsleven? En wil je de mogelijkheid hebben om je RA titel te behalen? Een van onze internationaal opererende opdrachtgevers welke is gevestigd in Den Haag biedt deze mogelijkheid in een uitdagende Internal Audit positie! Het betreft een beursgenoteerd bedrijf dat actief is over de hele wereld, regelmatig reizen (30-40%) is dan ook onderdeel van het werk.
Recruitment Consultant

Salaris: Competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 januari 2017

Gezocht: young professionals die op zoek zijn naar een carrière boost! Ben jij sales gedreven, ambitieus, HBO/WO opgeleid en heb je affiniteit met finance? Begeef jij je graag onder professionals en ben jij van nature een netwerker? Het behalen van de targets is iets waar jij door wordt uitgedaagd? Krijg jij energie van een eigen goed gevulde portefeuille runnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Assistant Group Controller

Salaris: €60000 - €75000 per year + bonus

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 januari 2017

Are you currently working for a Big 4 firm and are you ready to make your first careerstep into the industry? Do you want to work in an international and demanding environment? We are recruiting an Assistant Group Controller for a stocklisted oil and gas company based in Rotterdam. With assets in 11 countries they are a market leading company in their business.
Recruitment Consultant HR

Salaris: Competitive Package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 13 januari 2017

Ben jij een commerciële HR-professional in de omgeving van Rotterdam? Ben jij gedreven, ambitieus en op zoek naar een commerciële functie en wil je je opgedane kennis binnen HR blijven inzetten? Vervolg dan jouw carrière in de recruitment consultancy voor HR posities.
Interim Finance Manager

Salaris: Negotiable

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 januari 2017

Bij de interim finance divisie van Robert Walters ontzorgen wij het bedrijfsleven door een interim finance manager te kopppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Interim Financial Accountant

Salaris: Competitive package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 11 januari 2017

Regio Rotterdam en Den Haag huisvest meerdere grote opdrachtgevers waarvoor Robert Walters met regelmaat op zoek is naar een interim financial accountant. Vanuit diverse sectoren krijgen wij consequent het verzoek om een interim financial accountant te werven die de organisatie tijdelijk gaat versterken in een periode van verandering.
Finance Director

Salaris: €65000 - €85000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 10 januari 2017

Ben je een talent die klaar is voor de volgende stap in je carriere en ben je klaar voor een verantwoordelijke rol? Dan zijn we op zoek naar jou.