Vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Rotterdam. 

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: Competetive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 december 2016

Wil jij werken als Business Controller voor een top 10 speler in de bouwindustrie? Lees dan verder
Senior IFRS Advisor

Salaris: Competitive

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 28 november 2016

Are you a chartered accountant, an expert in IFRS and do you want to fulfill a crucial role as Senior IFRS Advisor for our client? We are currently recruiting a Senior IFRS Advisor for the world’s leading, independent provider of geo-intelligence: Fugro.
HR Controller

Salaris: Competitive

Lokatie: Den Haag

Datum gepost: 21 november 2016

Wil jij werken voor een internationale speler in de industrie van hightech kabels en systemen voor energie en telecommunicatie in de omgeving Den Haag? Lees dan verder.
Financial Controller

Salaris: €55000 - €75000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 november 2016

Ben jij een vakinhoudelijk sterke Financial Controllen en beschik je over een stevige persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij als Financial Controller aan de slag bij een sterk groeiende organisatie in de regio Rotterdam en een actieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie?
Coördinator FSC

Salaris: €55000 - €65000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 november 2016

Voor Hogeschool Rotterdam zijn wij op zoek naar een Coördinator FSC. De Coördinator Financial Service Center maakt onderdeel uit van het beweeglijke en snel groeiende Financial Service Center. Het FSC coördineert de maandafsluiting met als doel juiste, tijdige en volledige verslaglegging van de financiële gegevens volgens NL-GAAP en interne/externe richtlijnen. Het rapporteren en duiden van de cijfers is een van jouw belangrijkste taken.
Business Controller

Salaris: €45000 - €58000 per year

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 november 2016

Ben jij ambitieus, ondernemend en wendbaar? Kan jij de ondernemingsstrategie vertalen naar financiële plannen, budgetten en ramingen? Dan is de rol van Business Controller bij Eneco jou op het lijf geschreven.
Interim Controller

Salaris: competitive package

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 december 2016

De interim divisie van Robert Walters heeft zich gespecialiseerd in het bemiddelen van interim finance professionals (interim finance manager). Met regelmaat krijgen wij van onze klanten het verzoek een interim finance manager te werven die de organisatie tijdelijk kan versterken in een periode van verandering; ontvlechting, implementatie, overname of tijdelijke vervanging.
Interim Finance Manager

Salaris: Negotiable

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 december 2016

Bij de interim finance divisie van Robert Walters ontzorgen wij het bedrijfsleven door een interim finance manager te kopppelen aan diverse casussen. Robert Walters wordt ingezet om te ontzorgen op het gebied van ondercapaciteit, implementaties, tijdelijke vervanging en projectmatige vraagstukken. Ben jij een interim finance manager of ben je aan het oriënteren om een interim finance professional te worden? Wij gaan graag het gesprek met jou aan.
Business Controller

Salaris: Competitive

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Samen met de senior controller maak je als Business Controller financiële rapportages met een duidelijke link naar de business. Tevens ondersteun je bij het opzetten van de financiële organisatie rondom een nieuw product. Ambitieus als je bent groei jij in je rol, geeft deze vorm en leer je alles wat er te leren valt over (big) data, de dynamiek van de markt en het werken met een zelfsturende business unit.
Business Controller

Salaris: €65000 - €75000 per year + +bonus

Lokatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 december 2016

Voor een toonaangevende retailorganisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en talentvolle Business Controller. Onze opdrachtgever is wereldwijd actief met meer dan 3.000 winkels in meer dan 20 landen.