Internationale carrières bij Robert Walters 

»

Neem contact op 

»

Werken bij Robert Walters

Robert Walters richt zich op de werving en selectie van professionals voor o.a. financiële en juridische functies. Dat doen we vol enthousiasme met een groot team van gespecialiseerde recruitment consultants op onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. 

We zijn er trots op om ons een Great Place to Work© te mogen noemen. Wat dit keurmerk uniek maakt is dat je het verdient door naar de mening van je werknemers te vragen. Uit het onderzoek bleek dat kameraadschap, samen hard werken en successen vieren hoog in het vaandel staan bij onze mensen.

Dat harde werken doen we zeker bij Robert Walters. Een sterke drive om te winnen is een vereiste om succesvol te zijn in het recruitmentvak. Maar tegenover goede prestaties staan ook flinke beloningen, in de vorm van bonussen en incentive trips. Elke dag staat er een gezonde lunch op tafel voor al onze medewerkers. Als je dat leuk vindt, kun je samen met je collega's sporten. Dat kan een bootcamp zijn in het park, of lekker de stress van de dag eruit boksen in de sportschool. Onze vrijdagmiddagborrels zijn ook elke week weer een goed feestje.

De video hieronder is van onze Summer Party. Net als ons Christmas Party is dat elk jaar weer zo'n feestje waar nog lang over nagepraat wordt. 

 

10 redenen om bij Robert Walters te komen werken

Robert Walters groeit hard en we zijn daarom op zoek naar recruitment consultants voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen de verschillende disciplines waarvoor wij werven. We hebben de 10 belangrijkste redenen waarom jij onze nieuwe collega wil worden op een rijtje gezet.

 1. Een dynamische omgeving
  Wat zijn jouw ambities? Met voldoende drive en ondernemerschap kun je bij Robert Walters snel progressie maken in je carrière. Je bouwt een relatienetwerk op en vervult een adviserende rol aan HR Managers, CEO’s en CFO’s van prestigieuze bedrijven. 
 2. Beloning 
  Goed werk wordt goed beloond bij Robert Walters. Tegenover topprestaties staan hoge bonussen en incentive trips naar exotische oorden.
 3. Groei door naar een managementfunctie
  Onze doelstelling is om al onze medewerkers een lang carrièrepad te bieden. Het resultaat zie je aan de samenstelling van ons senior management team: 90% van hen is begonnen als consultant. 
 4. De beste training
  Wij bieden uitgebreide trainingsprogramma´s, waarmee onze medewerkers hun kennis en vaardigheiden voortdurend blijven ontwikkelen.
 5. Wereldwijde mogelijkheden
  Heb jij je weleens afgevraagd hoe het is om in Londen, Tokyo of New York te werken? Elk jaar maken tientallen medewerkers transfers binnen de 31 landen waarin we actief zijn.
 6. Ons unieke business model
  Bonussen worden bij ons bepaald op basis van teamprestaties en niet op individuele performance. Dit zorgt voor een cultuur waarin samenwerken centraal staat, en alle medewerkers gemotiveerd zijn om de beste match te vinden voor elke kandidaat en elke klant in ons netwerk. 
 7. We zijn een ‘Great Place to Work’
  Robert Walters Nederland is uitgeroepen tot een ‘Great Place to Work®’. Deze onderscheiding is gebaseerd op onderzoek onder werknemers over de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen de organisaties.
 8. Wij groeien
  Sinds onze start in 1985 hebben we vestigingen geopend in 31 landen. Er werken op dit moment meer dan 4000 mensen bij Robert Walters, waarvan meer dan 200 in Nederland.
 9. Onze klanten
  Bij Robert Walters werk je aan uitdagende opdrachten voor topbedrijven uit alle sectoren. Ons klantportfolio beslaat het hele spectrum van grote multinationals tot MKB en startups.
 10. Zinvol werk doen
  Elke dag help je bedrijven bij het vinden van de beste medewerkers, en help je mensen aan een geweldige nieuwe baan of opdracht. Hierdoor geeft het werk als recruitment consultant veel voldoening.

Jouw 360° ontwikkeling

Van student tot manager; voor elk niveau hebben wij een op maat gemaakt trainingsprogramma beschikbaar zodat je continu blijft leren. Van het ontwikkelen van je soft skills tot kennis over je vakgebied, de arbeidsmarkt en recruitmentvaardigheden. Wij zorgen ervoor dat je op alle vlakken stevig in het zadel zit. 

David van Dijk

Wij zijn een Great Place to Work©

Robert Walters en Walters People is meerdere jaren achtereen opgenomen op de lijst van ‘Best Workplaces’. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door Great Place to Work Nederland op basis van empirisch onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties.

Mirthe Schouten, learning & development specialist bij Robert Walters, licht toe wat het betekent om de titel Best Workplace te mogen voeren. Lees meer >>

’De trainingen geven je een kickstart, maar recruitment blijft toch vooral doen’

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest binnen de horeca als restauranteigenaar, maakte Mark De Krom in maart 2018 de switch naar de recruitmentbranche. Dit bleek een gouden match te zijn. Gedurende zijn tijd bij Robert Walters heeft hij zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van werving en selectie. Mark vertelt hoe hij de overstap naar zijn nieuwe specialisme beleefd heeft. Lees meer >>

’Recruitment is de perfecte start van je carrière’

Het werk van recruitment consultant is veelzijdig, gevarieerd en uitdagend, en het vereist een hoge mate van scherpte. Dat zegt Rian Broere, senior consultant bij Robert Walters. Dit zijn vijf redenen dat recruitment een perfecte start van je carrière is.’ Lees meer >>

Wil je meer weten?

Ons Talent Acquisition team is altijd op zoek naar nieuw talent. Op dit moment hebben we vacatures in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het recruitmentvak? Neem contact op met Ellis van de Valk, via +31 (0) 20 644 46 55 of ellis.vandevalk@robertwalters.com. Je kunt ook alvast onze interne vacatures bekijken.

Werken bij Robert Walters 

»

Recruitment Consultant Vacatures 

»

Neem contact op 

»