Finance Director/ CFO vacatures

Ons executive search team kan u begeleiden naar een nieuwe rol van financieel directeur of CFO. Hieronder staan de vacatures waarmee we momenteel adverteren, maar we werken ook regelmatig op rollen die niet geadverteerd worden. Neem contact op met ons executive search team om de mogelijkheden te bespreken.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 23 maart 2023

Are you an experienced specialist in the field of accounting and internal control on C-level? Do you enjoy challenging the status quo using your strong communication skills? Are you someone able to translate complex topics into simple ones when communicating to non-financials? Then we are looking for you!

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 maart 2023

Ben je toe aan het revitaliseren van je carrière binnen een iconic Nederlandse Corporate multinational? Sta jij open je verder te ontwikkelen in het multidisciplinaire veld van Productie, Supply Chain, Finance en Vastgoed? Heb je veel affiniteit verschillende culturen en pas jij je moeiteloos aan binnen de diverse gremia van en bedrijf?

Salaris: €100,000 - €110,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 9 februari 2023

Voor het prachtige Haag Wonen zoek ik een Directeur Financiën. Deze corporatie, in het hart van Den Haag, verzorgt de woning van 1 op de 10 mensen in hun stad. De organisatie richt zich volop op ontwikkeling, lokale betrokkenheid, een klantgerichte aanpak. De verduurzaming van het vastgoed is een belangrijke doelstelling. Als directeur word je verantwoordelijk voor een team van 20 financials. Lees snel verder: