Financial analysis vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting& finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke financial analysis vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor financial analysis hieronder.

Zoekresultaten

Interim Financial Analyst

Salaris: Competitive

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 23 november 2016

Voor een grote internationale speler in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een parttime (3 dagen) Interim Financial Analyst voor de duur van 3 maanden. Ben je gedreven en ook geïnteresseerd in een vast dienstverband op termijn? In deze interim opdracht kun je doorstromen naar een vast dienstverband (fulltime) bij gebleken geschiktheid.
Senior Reporting Specialist

Salaris: €85000 - €95000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 november 2016

Als Senior Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van jaarwerk, maandafsluitingen en hardcloses. Ben jij klaar voor deze expertrol binnen een grote zorginstelling in regio Rotterdam?
Financial Analyst

Salaris: €50000 - €60000 per annum

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 22 november 2016

Are you an analytical and flexible financial, do you have at least 4 years of work experience within finance and would you love to work within an international and fast growing logistic organisation, as a Financial Analyst then apply now.
Financial Analyst

Salaris: €50000 - €60000 per annum + bonus

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 21 oktober 2016

Ben jij klaar voor een stap naar een internationale organisatie? Voor een beursgenoteerd bedrijf ben ik op zoek naar een Financial Analyst. Als je minimaal drie jaar ervaring hebt, idealiter in een internationale omgeving en analytisch denkt, lees dan verder.