Financial analysis vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting& finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke financial analysis vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor financial analysis hieronder.

Zoekresultaten

Interne Controle Functionaris

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 8 februari 2017

Als Interne Controle Functionaris voer je interne controle werkzaamheden uit en de rapportage daaromtrent op het gebied van zorgfacturatie en declaratieprocessen alsmede controle op naleving van specifieke wet- en regelgeving o.a. op het gebied van privacy. In het verlengde van die controle ligt de taak om het informatiebeveiligingsbeleid (mede) te ontwikkelen en toe te zien op naleving van dit beleid.
Interim Project Financial Analyst

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 7 februari 2017

Robert Walters is currently recruiting for an Interim (ZZP) Project Financial Analyst. This is a challenging role with extensive travel outside of Europa.
Interim Financial Analyst

Salaris: €65 - €75 per hour

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 7 februari 2017

For an international production company in the Nijmegen area we are looking for an interim Financial Analyst for an assignment for 6 months.
Senior Reporting Specialist

Salaris: €85000 - €95000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Als Senior Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van jaarwerk, maandafsluitingen en hardcloses. Ben jij klaar voor deze expertrol binnen een grote zorginstelling in regio Rotterdam?