Financial planning vacatures

Robert Walters heeft verschillende financial planning & analyse vacatures in Nederland. Wij verlenen sector-specifiek carrièreadvies aan kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Bekijk hier onze huidige vacatures in financial planning & analyse.

Zoekresultaten

Coördinator FSC

Salaris: €55000 - €65000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 november 2016

Voor Hogeschool Rotterdam zijn wij op zoek naar een Coördinator FSC. De Coördinator Financial Service Center maakt onderdeel uit van het beweeglijke en snel groeiende Financial Service Center. Het FSC coördineert de maandafsluiting met als doel juiste, tijdige en volledige verslaglegging van de financiële gegevens volgens NL-GAAP en interne/externe richtlijnen. Het rapporteren en duiden van de cijfers is een van jouw belangrijkste taken.
Sr. FP&A Manager

Salaris: €80000 - €90000 per annum + + 20% variabele bonus + leaseauto

Locatie: Nijmegen

Datum gepost: 2 december 2016

Heb jij een goede business sense? Vind jij het prettig om de spil te zijn binnen de organisatie zowel richting corporate als de lokale business? Voor een beursgenoteerde organisatie in de omgeving van Nijmegen zijn wij op zoek naar een FP&A Manager.
Adviseur Planning & Control

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 november 2016

Voor het team Planning en Control van een grote zorginstelling in de regio Rotterdam zoeken we op korte termijn een Adviseur Planning & Control.