Financial planning vacatures

Robert Walters heeft verschillende financial planning & analyse vacatures in Nederland. Wij verlenen sector-specifiek carrièreadvies aan kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Bekijk hier onze huidige vacatures in financial planning & analyse.

Zoekresultaten

Expert Zorgadministatie

Salaris: €65000 - €75000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 oktober 2016

Wij zijn op zoek naar een Expert Zorgadministratie. De Expert Zorgadministratie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de zogenoemde ‘control’ taken en heeft een initiërende rol bij het (projectmatig) vertalen van nieuwe wet- en regelgeving in processen en procedures.
Interne Controle Expert

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 oktober 2016

De afdeling Interne Controle is dé schakel tussen de zorgorganisatie en de externe accountant ten behoeve van de productie en subsidieverantwoordingen. De accountant baseert zijn oordeel omtrent de juistheid, rechtmatigheid en volledigheid van omzetverantwoording op jouw werkzaamheden.
FP&A Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 augustus 2016

Are you an experienced FP&A Analyst / FP&A Manager or Reporting Specialist, with a minimum of 10 years experience? Are you looking for a new challenge to streamline the internal reporting cycle and financial forecasting on consolidated level at a newly established headquarters in Amsterdam?