Zoekresultaten:

258 vacatures gevonden

Type contract

Graduate accountant vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke graduate accountant vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor graduate accountant hieronder.

Zoekresultaten

HR Business Partner

Salaris: €50,000 - €55,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Ik ben op zoek naar een hands-on HR Business Partner die commercieel mensgericht, hands-on en zowel actief als ondersteunend is. Barst jij van het enthousiasme en wil jij met deze organisatie mee groeien? Reageer dan snel!
Bedrijfsjurist- Sole Legal Counsel

Salaris: €65,000 - €85,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 21 mei 2019

Voor één van onze opdrachtgevers in regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een Sole Legal Counsel. Het betreft een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie. Een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.
Financial Client Director

Salaris: competitive salary + bonus, car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Are you an experienced executive looking for a combination role in finance and commerce? Check this position!
Financial Controller

Salaris: €70,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 21 mei 2019

Heb jij een achtergrond in de accountancy en enkele jaren ervaring als Financial Controller? In deze functie verzorg jij de financiële rapportages voor een aantal Corporate afdelingen, zoals HRM en Business Services.
Business Controller Concern

Salaris: €60,000 - €70,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Wil jij werken voor één van de grootste zorgaanbieders van Rotterdam? Er is een vacature voor een business controller op concern niveau.
Interim Actuaris

Salaris: Negotiable

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 21 mei 2019

Voor een verzekeraar in de regio Apeldoorn op zoek naar een interim Actuaris. Gewenste profiel heeft 5 jaar ervaring bij een verzekeraar. Ervaring met SAS is een eis. Start: zo snel mogelijk. Duur: minimaal 5 maanden. 32 uur per week.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Heb jij de potentie om ooit de volgende CFO van een multinational in de FMCG industrie te worden? Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring in een dynamische werkomgeving? Heb jij de juiste competenties om als sparringpartner voor de business te fungeren? Drie keer volmondig ja? Lees dan verder.
Senior Inkoper

Salaris: €70,000 - €85,000 per annum

Locatie: Breda

Datum gepost: 21 mei 2019

Ben jij een Senior Inkoper of Category Manager met ervaring binnen de bouw en constructie sectoren? Ben je bekend met het optimaliseren van inkoopprocedures? Ben jij communicatief sterk? Ligt jouw kracht in het verbinden van zowel interne als externe stakeholders? Lees dan verder!
Senior Advocaat IT/ Privacy Recht

Salaris: €60,000 - €90,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Als Senior Associate IT/ Privacyrecht maak je deel uit van een groot professioneel, nationaal en internationaal toonaangevend IT/Privacy team. Samenwerken, waardering en respect zijn essentiële kenmerken binnen dit team.Onze opdrachtgever in Rotterdam heeft oog voor de digitale revolutie, opkomende technieken en wil daarin vooroplopen, waarbij mooie klanten en inhoudelijk werk bereikbaar zijn.
Financial Controller

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Delft

Datum gepost: 21 mei 2019

Vind je duurzaamheid en een groene toekomst belangrijk? Wil jij helpen met de opbouw van een nieuwe organisatie en de vrijheid om jouw eigen rol vorm te geven? Wil jij aan de slag als Financial Controller waar je ook meedenkt over strategie en toekomstige acquisities? Reageer dan direct!