Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Internal Auditor

Salaris: Competitive

Locatie: Culemborg

Datum gepost: 20 januari 2017

Als je op zoek bent naar een interessante en avontuurlijke stap in je carriere? Voor ALDI ben ik op zoek naar een Internal Auditor.
Internal Auditor

Salaris: €60000 - €80000 per year + auto

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij werkzaam bij een van de grote accountantskantoren en wil je de overstap maken naar het bedrijfsleven? En wil je de mogelijkheid hebben om je RA titel te behalen? Een van onze internationaal opererende opdrachtgevers welke is gevestigd in Den Haag biedt deze mogelijkheid in een uitdagende Internal Audit positie! Het betreft een beursgenoteerd bedrijf dat actief is over de hele wereld, regelmatig reizen (30-40%) is dan ook onderdeel van het werk.
Adviseur AO/IC

Salaris: €70 - €90 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 17 januari 2017

Voor een zorginstelling in de randstad zijn wij op zoek naar een AO/IC Adviseur voor 3-4 maanden.
Interne Controle Expert

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 januari 2017

De afdeling Interne Controle is dé schakel tussen de zorgorganisatie en de externe accountant ten behoeve van de productie en subsidieverantwoordingen. De accountant baseert zijn oordeel omtrent de juistheid, rechtmatigheid en volledigheid van omzetverantwoording op jouw werkzaamheden.
Internal Auditor

Salaris: €65000 - €80000 per year + auto

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 4 januari 2017

Ben jij werkzaam bij een van de grote accountantskantoren en wil je de overstap maken naar het bedrijfsleven? En wil je de mogelijkheid hebben om je RA titel te behalen? Een van onze internationaal opererende opdrachtgevers welke is gevestigd in Den Haag biedt deze mogelijkheid in een uitdagende Internal Audit positie! Het betreft een beursgenoteerd bedrijf dat actief is over de hele wereld, regelmatig reizen (40%) is dan ook onderdeel van het werk.
Internal Auditor

Salaris: €50000 - €60000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2016

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoording, waar je de kans en ruimte krijgt om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te laten komen? Samen met de Internal Auditor bepaal je de koers en (in)richting van de internal audit afdeling en de werkprocedures, en realiseer je de ingezette koers bij een sterk groeiende internationale organisatie.