Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Internal Auditor

Salaris: €2,795 - €4,859 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 maart 2019

Ben jij bezig met je RA en zou je binnen een grote, toonaangevende organisatie je RA-titel willen behalen? Ik ben op zoek naar een pro-actieve, enthousiaste en ambitieuze Auditor. Als Auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de risicoanalyse en de planning en opzet van de controles. Niet onbelangrijk is dat er diverse doorgroeimogelijkheden zijn.
Internal Auditor

Salaris: car

Locatie: Culemborg

Datum gepost: 7 februari 2019

Voor Aldi Nederland zoeken wij een Internal Auditor! Wil jij in een financieel team werken bij een topretailer? Lees dan verder
Senior Auditor

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 maart 2019

Are you currently working for a Big4 firm and are you open for a career switch into Internal Audit for a global operating Chemicals company? Our client, with their EMEA headoffice in Rotterdam, offers an exciting Senior Auditor position with an outlook to grow into a business- or financial controlling position after a few years.
Internal Auditor

Salaris: €55,000 - €70,000 per year

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 20 februari 2019

Voor een sterk groeiende internationale organisatie zoek ik een Internal Auditor. Wil jij bouwen aan een interne audit afdeling met ruimte voor jouw ideen en initiatieven? Hou je van een dynamische omgeving en heb je een aantal jaar werkervaring binnen accountancy? Interesse? Reageer direct.
Internal Control Specialist

Salaris: Car

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 19 februari 2019

Heb je ervaring in de accountancy en heb je de ambitie om het bedrijfsleven in te gaan? Of heb je in de accountancy gewerkt en bezit nu een paar jaar werkervaring? Voor een internationaal bedrijf in Eindhoven zoeken wij een Internal Control Officer, waarbij de mogelijkheid is om intern ver door te groeien.
Audit Risk & Compliance Specialist

Salaris: €70,000 - €80,000 per year + car

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 18 februari 2019

Voor onze klant te Zoetermeer, toonaangevend in o.a. software en andere technologische oplossingen ben ik op zoek naar een IT Auditor. Wil jij betrokken zijn bij grote, complexe en vooral unieke projecten en heb jij een mooi aantal jaar ervaring binnen Risk & Compliance / IT Auditing? Neem dan vandaag nog contact met mij op.
Specialist Internal Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Tilburg

Datum gepost: 18 januari 2019

Ben jij een professional die alles weet van Risk en Internal Contol? Heb jij de ambitie om jouw visie te implementeren en heb jij ervaring met het opbouwen van een control framework. Dan ben ik op zoek naar jou!