Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Internal Auditor

Salaris: Marktconform plus 13de maand en leaseauto

Locatie: Drenthe

Datum gepost: 1 november 2016

Ben jij RA opgeleid en heb je minimaal 5 jaar werkervaring? Heb je affiniteit met de zorg en wil jij graag audits uitvoeren op basis van het audit (jaar)plan op operationeel, tactisch en strategisch niveau?
Internal Auditor

Salaris: Competitive package

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 8 december 2016

Voor een internationale organisatie met het Nederlands hoofdkantoor in de omgeving Utrecht ben ik op zoek naar een Internal Auditor. Ben jij die ambitieuze accountant die op zoek is naar een internal audit functie in het bedrijfsleven met doorgroeimogelijkheden? In een klein team, maar in een grote onderneming krijg je veel mogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een leaseauto.
Internal Auditor

Salaris: €50000 - €60000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 1 december 2016

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoording, waar je de kans en ruimte krijgt om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te laten komen? Samen met de Internal Auditor bepaal je de koers en (in)richting van de internal audit afdeling en de werkprocedures, en realiseer je de ingezette koers bij een sterk groeiende internationale organisatie.
Internal Control Specialist

Salaris: €60000 - €65000 per annum

Locatie: Breda

Datum gepost: 17 november 2016

Are you currently working in an audit firm or do you have experience within internal audit/control within an international company located in Breda? Please read further!
Global Risk Manager

Salaris: €110000 - €140000 per year + car

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 31 oktober 2016

Do you have international experience with Risk Management and Internal Control? Are you a senior financial with a strong personality who will act as a business partner for the internal organization? We are currently recruiting a Global Risk Manager for a market leading pharmaceuticals company near The Hague.