Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Regional Audit Manager Europe and United States of America

Salaris: €70000 - €80000 per year

Locatie: Breda

Datum gepost: 31 januari 2017

Perfetti Van Melle is looking for a Regional Audit Manager Europe and United States of America. The position mainly focusses on the European Region. International travel is part of the job in performing approximately 7 audits per year, for 2 weeks on site on average. Are you a highly independent Finance professional with a solid track record in Audit? Do apply swiftly and let’s get in touch!
Internal Auditor

Salaris: Competitive

Locatie: Culemborg

Datum gepost: 20 januari 2017

Als je op zoek bent naar een interessante en avontuurlijke stap in je carriere? Voor ALDI ben ik op zoek naar een Internal Auditor.
Internal Auditor

Salaris: €55000 - €65000 per year + Auto + bonus

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 13 februari 2017

Ben jij werkzaam bij een van de big4 accountantskantoren en wil je je RA titel behalen in een Internal Audit positie buiten de accountancy? Een van onze opdrachtgevers welke is gevestigd in Den Haag biedt deze mogelijkheid in een uitdagende Internal Audit positie, waarbij je komt te werken in een team van 5 man. Het betreft een beursgenoteerd bedrijf dat wereldwijd actief is, regelmatig reizen (30-40%) is dan ook onderdeel van het werk.
Internal Auditor

Salaris: competitive

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 3 februari 2017

Would you like to work for a leading brand in the automotive industry and have contact with Legal and Finance professionals as an internal Auditor? Do you have experience with auditing and risk & compliance or (J-)Sox?
Internal Auditor

Salaris: €50000 - €60000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 januari 2017

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoording, waar je de kans en ruimte krijgt om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te laten komen? Samen met de Internal Auditor bepaal je de koers en (in)richting van de internal audit afdeling en de werkprocedures, en realiseer je de ingezette koers bij een sterk groeiende internationale organisatie.
Internal Auditor

Salaris: €45000 - €65000 per year + auto

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 januari 2017

Ben je werkzaam binnen een van de big4 kantoren en wil je je RA titel behalen buiten de accountancy? Wil je werken in een team van hoogopgeleide en gedreven professionals die de organisatie naar een hoger niveau tillen? Onze opdrachtgever biedt je de mogelijkheid om in deze talentenpool terecht te komen en om zo van binnenuit de organisatie te leren kennen om zo door te groeien naar een control positie.
Interne Controle Expert

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 januari 2017

De afdeling Interne Controle is dé schakel tussen de zorgorganisatie en de externe accountant ten behoeve van de productie en subsidieverantwoordingen. De accountant baseert zijn oordeel omtrent de juistheid, rechtmatigheid en volledigheid van omzetverantwoording op jouw werkzaamheden.