Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Manager Internal Control

Salaris: €65,000 - €80,000 per year + bonus

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 6 december 2018

Voor Mediq in Utrecht zijn wij op zoek naar een Manager Internal Control. Een mooie uitdaging met veel verantwoordelijkheden, binnen een dynamisch en informele organisatie. Met als belangrijkste stakeholders de CFO, Director Shared Service Center en het MT.
Controller Risk, Compliance & Security

Salaris: Negotiable

Locatie: Grave

Datum gepost: 23 november 2018

Ben jij die ervaren adviseur die alles weet van risicomanagement, compliance, security en interne control die onze directeur-bestuurder en RvC gevraagd en ongevraagd wil adviseren en op kan treden als echte sprarringpartner? Dan ben ik voor Mooiland op zoek naar jou!
Internal Control & Compliance Specialist

Salaris: €50,000 - €65,000 per year + + auto

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 januari 2019

Voor de grootste leverancier van auto onderdelen in Nederland, Sator in Schiedam, zijn wij op zoek naar een Internal Control & Compliance Specialist. Een mooie rol als eerste opstap naar het bedrijfsleven voor iemand die werkzaam is bij een big4 kantoor.
Internal Auditor

Salaris: €2,795 - €4,859 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 januari 2019

Ben jij bezig met je RA en zou je binnen een grote, toonaangevende organisatie je RA-titel willen behalen? Ik ben op zoek naar een pro-actieve, enthousiaste en ambitieuze Auditor. Als Auditor lever je een belangrijke bijdrage aan de risicoanalyse en de planning en opzet van de controles. Niet onbelangrijk is dat er diverse doorgroeimogelijkheden zijn.
Associate Director Audit & Assurance

Salaris: Negotiable

Locatie: Oss

Datum gepost: 2 januari 2019

Do you have extensive experience in Audit? Are you CPA/CA/RA or equivalent? Do you have excellent leadership skills? Would you be interested in working for a large, leading Pharmaceutical company? Great! We are currently recruiting for an Associate Director Audit and Assurance Services for MSD, part of Merck.