Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Assistant Internal Audit and Control

Salaris: €50000 - €70000 per year

Locatie: Duiven

Datum gepost: 30 september 2016

Voor onze opdrachtgever, Besi N.V., een internationale en beursgenoteerde organisatie in Duiven, zijn wij op zoek naar een Assistant Internal Audit and Control. Ben jij een ambitieuze RA (of RA in opleiding), met minimaal 3 jaar audit ervaring binnen één van de big 4 accountancy kantoren en wil jij een mooie, internationale stap in de Business maken? Reageer dan nu.
Risk Manager

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Do you have international experience in operational risk management in mining or any other manufacturing environment? Do you have experience with developing countries like Brazil and Africa? Would you like to be in contact with several (inter)national risk teams as a risk methodology lead?
Assistant Internal Audit & Control

Salaris: €50000 - €70000 per year

Locatie: Arnhem

Datum gepost: 13 oktober 2016

For our client, an international production organisation close to Arnhem we are looking for an Assistant Internal Audit & Control.
Internal Auditor

Salaris: Competitive package

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 oktober 2016

Voor een internationale organisatie met het Nederlands hoofdkantoor in de omgeving Utrecht ben ik op zoek naar een Internal Auditor. Ben jij die ambitieuze accountant die op zoek is naar een internal audit functie in het bedrijfsleven met doorgroeimogelijkheden? In een klein team, maar in een grote onderneming krijg je veel mogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en een leaseauto.
Internal Auditor

Salaris: €50000 - €60000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 september 2016

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoording, waar je de kans en ruimte krijgt om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te laten komen? Samen met de Internal Auditor bepaal je de koers en (in)richting van de internal audit afdeling en de werkprocedures, en realiseer je de ingezette koers bij een sterk groeiende internationale organisatie.
Internal Auditor

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 6 september 2016

Heb jij een achtergrond binnen de accountancy en heb je veel affiniteit met procesverbeteringen en het perfectioneren van controlframeworks? Wil je werken voor een dynamische multinational (FMCG) in de regio Den Haag met doorgroeimogelijkheden? Dan is dit een mooie carrièrestap bij een topbedrijf!