Internal auditor vacatures

We hebben een aantal vacatures voor professionals die op zoek zijn naar een interne audit functie. Wij bieden interne auditors carrière- en salarisadvies om hen te helpen bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. Bekijk hier onze recentste interne audit vacatures.

Zoekresultaten

Regional Audit Manager Europe and United States of America

Salaris: €70000 - €80000 per year

Locatie: Breda

Datum gepost: 31 januari 2017

Perfetti Van Melle is looking for a Regional Audit Manager Europe and United States of America. The position mainly focusses on the European Region. International travel is part of the job in performing approximately 7 audits per year, for 2 weeks on site on average. Are you a highly independent Finance professional with a solid track record in Audit? Do apply swiftly and let’s get in touch!
Interne Controle Expert

Salaris: Competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 16 maart 2017

De afdeling Interne Controle is dé schakel tussen de zorgorganisatie en de externe accountant ten behoeve van de productie en subsidieverantwoordingen. De accountant baseert zijn oordeel omtrent de juistheid, rechtmatigheid en volledigheid van omzetverantwoording op jouw werkzaamheden.
Internal Auditor

Salaris: €50000 - €60000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 januari 2017

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoording, waar je de kans en ruimte krijgt om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te laten komen? Samen met de Internal Auditor bepaal je de koers en (in)richting van de internal audit afdeling en de werkprocedures, en realiseer je de ingezette koers bij een sterk groeiende internationale organisatie.