Partly qualified accountant vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke newly qualified accountant vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze newly qualified accountant vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Manager Control

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 15 november 2018

Op basis van het strategisch beleid van de organisatie zal de Manager Control het financieel beleid formuleren en uitdragen. Binnen deze functie zal de verantwoording liggen bij beleid en advies, bedrijfsvoering en leidinggeven aan de afdeling. Wij zoeken een ervaren en onbetwiste leider met gezag die tegengas durft te geven en doorzet om zijn of haar doel te bereiken.
Business Analyst

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Can you transform complex insights to persuasive recommendations? Are you no stranger to excel and do you have experience in Workforce Management? Do you want to act like a true business partner of the operations departments? Please read on!
Manager Accounting

Salaris: €70,000 - €80,000 per year + bonus

Datum gepost: 14 november 2018

Kan jij als geen ander schakelen tussen strategisch en operationeel niveau? Ben jij een echte teamplayer, die ook de lijnen kan uitzetten en strategische doelen kan stellen? Voor het Finance Department op het hoofdkantoor in Houten zijn wij op zoek naar een Manager Accounting.
Manager AP & AR

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Voor GroupM zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Manager AP & AR. Ben jij een team player? Hou je er van om processen beter en strakker in te richten en ben jij in staat om in processen te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Lees snel verder.
Financial Reporting & Tax Compliance Manager

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Heb je een uitstekende trackrecord in Financial Reporting en eventueel ook kennis van tax compliance of tax accounting? Heb je ruimte ervaring in een internationale organisatie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan verder...
Business Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 8 november 2018

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Business Controller bij een dynamisch bedrijf wat constant aan het groeien is door middel van overnames, lees dan vooral verder!
Concerncontroller

Salaris: €75,000 - €90,000 per year

Datum gepost: 6 november 2018

Ben jij zelfstandig, sta jij stevig in je schoenen en wil jij zelf bepalen hoe je je werkdag invult? Voor Vereniging van Nederlandse Gemeenten ben ik op zoek naar een Concerncontroller. Vereniging van Nederlandse Gemeenten behartigt de belangen van 380 gemeenten in Nederland.
Business Controller

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Datum gepost: 6 november 2018

Scotch & Soda is hiring! I am looking for a Global Business Controller Wholesale. Do you see yourself working for one of the biggest fashion brands? Check out the job description.
Business Analyst

Salaris: €50,000 - €65,000 per year + bonus + auto

Datum gepost: 6 november 2018

Heb je een financiële achtergrond en heb je affiniteit met business intelligence en het maken van analyses? Onze opdrachtgever breidt hun Business Control Team uit wegens de sterke groei. Een mooie functie voor een financial die toe is aan zijn of haar tweede of derde carrièrestap.
Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 6 november 2018

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Kun jij een stevige Controllersfunctie aan bij een internationale organisatie in het zuiden van Nederland?