Salarisadministratie vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke salarisadministratie vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor salarisadministratie hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €90,000 - €100,000 per jaar

Locatie: Gouda

Datum gepost: 21 september 2023

Voor BAM Infra zijn wij op zoek naar een Project Controller voor het Fehmarn project in Duitsland. De 18 km lange tunnel verbindt Duitsland met Denemarken en ’s werelds langste afgezonken weg- en spoorwegtunnel! Ben jij niet gebonden aan Nederland en lijkt het jou leuk om internationaal ervaring op te doen als Project Controller? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 september 2023

For a market leader in the Financial Services Industry, we are looking for a Financial Controller. As a Financial Controller your main responsibility is to assist in the proper and timely (internal and external) financial and business reporting. Next to that, this person assists in providing company-wide analysis and assists in the annual planning process. Interested? Please read further.

Salaris: €60,000 - €75,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 september 2023

Voor onze opdrachtgever KPN zijn we op zoek naar een assertieve Financial Analyst, interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €81,000 - €120,000 per year

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 20 september 2023

Robert Walters Treasury Search is gespecialiseerd in de werving van treasury professionals. Wij richten ons op gekwalificeerde treasurers vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot en met directieniveau en wij werken voor Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups, scale ups, middelgrote organisaties en private equity bedrijven. Ben je een treasury manager met financierings ervaring dan kom ik graag in contact met jou.

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Voor een pensioenuitvoerder in Amsterdam op zoek naar Interim Pensioenspecialist Deelnemersketen. Je coördineert en draagt verantwoordelijkheid voor realisatie van werkzaamheden binnen meerdere klantprocessen en projecten. Daarnaast ben je de rechterhand en/of vervanger van de manager. Interesse? Lees dan snel verder. Start: 2 oktober Duur: 6 maanden

Salaris: competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 september 2023

Voor een verzekeraar in de regio Utrecht per direct op zoek naar een interim 1e lijns Risk & Compliance Coördinator. Afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van collectieve inkomensproducten. Team bestaat uit 5 mensen. Interesse? Lees dan snel verder. Start: zsm Duur: 6 maanden

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Voor een opdrachtgever in Amsterdam per direct op zoek naar een Interim Risk & Compliance Officer. In deze opdracht ben je medeverantwoordelijk voor het succesvol managen van de (operationele) risico’s en het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Interesse? Lees dan snel verder. Duur: 6 maanden Locatie: Amsterdam Zuid-Oost en remote

Salaris: competitive package

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Als specialist in het bemiddelen van interim finance professionals hebben wij met regelmaat opdrachten voor Interim Managers die organisaties tijdelijk kunnen versterken in een periode van verandering. Momenteel zoeken wij professionals voor gerenommeerde multinationals en middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en instellingen in de financiële sector in de regio Rotterdam. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Salaris: €72,000 - €78,000 per annum + bonus

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 september 2023

Join this innovative hospitality company in Amsterdam as a Financial Controller. Play a key role in financial controlling, preparing statements, consolidating entities, and coordinating audits. Be part of a dynamic team shaping the future of hospitality. Enjoy benefits, discounts, and an inspiring work environment. Interested? Read on

Salaris: 8,3% eindejaarsuitkering

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 september 2023

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor de financiën van het internationale secretariaat van Solidaridad? En te werken als de spin in het web met een klein team van ongeveer 10 mensen in een internationale en duurzame omgeving? Om zelf hands-on aan de financiën te werken, van de volledige boekhouding tot het opstellen van de jaarrekening en het zorgen voor een goedkeurende verklaring van de accountant? Dan is deze baan echt iets voor jou!