Banking & financial services vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod in  banking en financial services vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Rotterdam.

Zoekresultaten

Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 november 2018

Voor diverse opdrachtgevers binnen Banking & Financial Services zijn wij geregeld op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiële organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 november 2018

Binnen Robert Walters zijn wij structureel op zoek naar interim financial accountants voor diverse opdrachtgevers binnen de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland. Ben jij op dit moment op zoek naar een (eerste) interim klus als interim financial accountant. Lees dan verder.
Senior Internal Auditor (global)

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 30 oktober 2018

Ter versterking van het Global Internal Audit team komen wij graag in contact met een ervaren, vakvolwassen en impactvolle Senior Internal Auditor. Heb jij een passie voor het Audit vak en beschik jij over minimaal 7 jaar ervaring met financial en/of operational auditing? Fungeer jij als volwaardig klankbord en adviseur voor jouw interne klantengroep? Lees dan verder!
Senior Financial Controller

Salaris: €75,000 - €85,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 24 oktober 2018

Ben jij een Big4 Manager met een specialisatie binnen Banking & Financial Services? Neem jij graag de lead in het managen van processen, heb jij een passie voor reporting & analysis en communiceer jij soepel met Senior Management en Directie? Voor onze opdrachtgever zoeken wij een daadkrachtige en energieke Senior Financial Controller.