Banking & financial services vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod in  banking en financial services vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Rotterdam.

Zoekresultaten

Risk Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 6 augustus 2019

Our client Climate Fund Managers is an international investment fund within the field of renewable energy. For this client we are looking to recruit an energetic and experienced Risk & Compliance Manager who will further build and develop the Risk function.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 augustus 2019

Binnen Robert Walters zijn wij structureel op zoek naar interim financial accountants voor diverse opdrachtgevers binnen de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland. Ben jij op dit moment op zoek naar een (eerste) interim klus als interim financial accountant. Lees dan verder.
Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 augustus 2019

Voor diverse opdrachtgevers binnen Banking & Financial Services zijn wij geregeld op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiƫle organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.
Senior Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 24 juli 2019

Voor Onderlinge 's Gravenhage (Den Haag) zoeken wij een doortastende Senior Business Controller. In deze rol fungeer je als adviseur en klankbord voor de directie. Naast het managen van de planning & control cyclus adviseer je o.a. met betrekking tot business cases, performance, cost control, new business, etc. Business Controller met minimaal 5-7 ervaring binnen verzekeringen/banking en ambieer jij een rol met autonomie en ruimte voor echt advies? Reageer dan vandaag!