Banking & financial services vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod in  banking en financial services vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Rotterdam.

Zoekresultaten

Finance Analist

Salaris: €53,000 - €73,000 per year

Locatie: Gorinchem

Datum gepost: 5 september 2018

Wil jij werken voor één van de grootste scheepsbouwers van Europa? Damen bouwt veel verschillende schepen zoals coasters, veerboten, sleepboten, patrouillevaartuigen en crewtenders voor zowel de civiele als de militaire markt. Het Financieel Management van Damen Shipyards Group is even complex als uitdagend. Het kent specialisaties op het gebied van Treasury, Tax, Compliance, Group Control, Business Control en Insurance. Je werkt samen met totaal 20 collega’s binnen deze vakgebieden.
Finance & Control Officer

Salaris: €75,000 - €85,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 18 september 2018

Ben jij een ervaren Big4 professional met een specialisatie binnen banking & financial services? Neem jij graag de lead in het managen van processen, heb jij een passie voor (annual) reporting en communiceer jij soepel met senior management en directie? Lees dan verder!
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 september 2018

Binnen Robert Walters zijn wij structureel op zoek naar interim financial accountants voor diverse opdrachtgevers binnen de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland. Ben jij op dit moment op zoek naar een (eerste) interim klus als interim financial accountant. Lees dan verder.
Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 september 2018

Voor diverse opdrachtgevers binnen Banking & Financial Services zijn wij geregeld op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiële organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.