Banking & financial services vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod in  banking en financial services vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Rotterdam.

Zoekresultaten

Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 januari 2019

Voor diverse opdrachtgevers binnen Banking & Financial Services zijn wij geregeld op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiële organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 17 januari 2019

Binnen Robert Walters zijn wij structureel op zoek naar interim financial accountants voor diverse opdrachtgevers binnen de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland. Ben jij op dit moment op zoek naar een (eerste) interim klus als interim financial accountant. Lees dan verder.
Senior Internal Auditor (global)

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 11 januari 2019

Ter versterking van het Global Internal Audit team komen wij graag in contact met een ervaren, vakvolwassen en impactvolle Senior Internal Auditor. Heb jij een passie voor het Audit vak en beschik jij over minimaal 7 jaar ervaring met financial en/of operational auditing? Fungeer jij als volwaardig klankbord en adviseur voor jouw interne klantengroep? Lees dan verder!
Senior Accounting Analyst

Salaris: €70,000 - €75,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 9 januari 2019

Onze opdrachtgever is een medium-sized bank met een investeringsportefeuille van ca. 10 miljard EUR in ontwikkelingslanden en emerging markets. De missie van de organisatie is gericht op actieve ondersteuning van lokale welvaartsontwikkeling (via PE en corporate lending gericht op o.a. agri, energy, infrastructure, voedsel- en watervoorziening).