Banking & financial services vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod in  banking en financial services vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Rotterdam.

Zoekresultaten

Manager Finance & Control / MT lid

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 24 juni 2019

Voor een middelgrote verzekeraar binnen het MKB segment zoeken wij een Manager Finance & Control (MT lid) die rechtstreeks gaat rapporteren aan de algemeen directeur. Soepel schakelen tussen strategie en operatie, financial reporting skills, business partnering - sla jij hierop aan en beschik jij over ca. 10 jaar relevante ervaring met finance & control binnen insurance/financial services? Lees dan verder.
Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 juni 2019

Voor diverse opdrachtgevers binnen Banking & Financial Services zijn wij geregeld op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiƫle organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 4 juni 2019

Binnen Robert Walters zijn wij structureel op zoek naar interim financial accountants voor diverse opdrachtgevers binnen de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland. Ben jij op dit moment op zoek naar een (eerste) interim klus als interim financial accountant. Lees dan verder.
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 29 mei 2019

Ben jij (aankomend) Manager in de Big4 en heb jij een passie voor accounting, waarderingsvraagstukken en financial control? Bedien jij klanten binnen banking & financial services en ben je op zoek naar een mooie vervolgstap binnen een mediumsized company? Lees dan verder!
Senior Controller Investments

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 20 mei 2019

Ben jij een ervaren Investment of Portfolio Analyst (private equity, banking, etc.) en ben jij na ca. 5-7 jaar op zoek naar een mooie vervolgstap? Lees dan verder!