Banking & financial services vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod in  banking en financial services vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Rotterdam.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 2 maart 2023

Voor een financiële instelling in de omgeving van Den Haag zijn wij op zoek naar een interim IT Risk Officer/Auditor. Ben jij een zelf startende professional en heb jij ervaring met IT Audit/Risk controle en test werkzaamheden? Lees dan nu verder!

Salaris: Uurtarief

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 2 maart 2023

Voor een financiële instelling in omgeving Den Haag zijn wij op zoek naar een interim non-financial risk officer. Heb jij kennis van regelgeving en standaarden op het terrein van Non-Financial Risk binnen het bankwezen en ervaring met risk control self assessments? Lees dan nu verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: South Holland

Datum gepost: 28 februari 2023

Momenteel zijn we op zoek naar meerdere professionals in de rol als Interim Financial Auditor voor een accountancy kantoor in de regio Zuid-Holland. Heb je ervaring als financial auditor? Ben je op zoek naar een opdracht op ZZP-basis? Ben je op korte termijn beschikbaar? Lees dan gerust verder.