Finance & accounting vacatures

Robert Walters heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het plaatsen van kandidaten in een functie in boekhouding & financiën in de banking en financial services. Wij begrijpen de vraag naar boekhouding & finance professionals en bieden gespecialiseerd advies om u te helpen bij het vinden van een nieuwe baan in banking & financial services.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 juni 2022

Voor een hypotheekverstrekker in Amsterdam per direct op zoek naar een Interim Financial Accountant. Gewenste kandidaat heeft kennis van financiele administratieve bedrijfsprocessen op het gebied van Hypothekenadministratie. Start: zsm Duur: 9 maanden

Salaris: Negotiable

Locatie: Bunnik

Datum gepost: 21 juni 2022

Voor een van de grootste banken van Nederland zoeken wij een Accounting & Reporting Expert. Ben je van nature nieuwsgiering aangelegd? Heb jij een innerlijke drive om steeds door te blijven leren en verantwoordelijkheid te nemen. Ben je proactief en stres bestending? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor een Asset Manager in regio Utrecht zijn we per direct op zoek naar een Interim Rapportage Analist. Kandidaat heeft ervaring met rapportages gericht op vermogensbeheer. Het is een pre als je affiniteit hebt met toezichthoudersrapportages voor pensioenfondsen (o.a. FTK, MER of AIFMD). Start: zsm Duur: 6 maanden

Salaris: negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 20 juni 2022

For our client Zurich Insurance plc we are looking to recruit an ambitious and energetic Senior Finance Manager Benelux. Do you have a relevant background in Audit or Reporting & Controlling within the insurance business (Big4 and/or corporate)? Looking for a broad role close to the CFO with great opportunities for personal growth? Please read!

Salaris: Uurtarief

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 juni 2022

Voor de Mid & Back office afdeling van een bancaire opdrachtgever in het midden van Nederland zoek ik een Interim Treasury Operations Specialist. Heb jij ervaring binnen een Operations, Back office of Mid office afdeling van een financiële instelling? Wil jij de verantwoordelijkheid nemen voor het proces van met name Interest Rate Swaps (IRS) en futures? Lees dan graag verder!

Salaris: €90,000 - €110,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 juni 2022

Are you an experienced SOx Professional with banking experience? Do you want to work in a Group Finance role of a leading International Bank? Then keep reading.

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 16 juni 2022

Voor een (levens)verzekeraar in de omgeving van Utrecht zijn we momenteel op zoek naar een Interim Accountant. Heb je ervaring met de financiële administratie binnen een verzekeraar en kom je binnenkort beschikbaar voor een nieuwe interim opdracht? Lees dan gerust verder.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 juni 2022

Voor een toonaangevend bouwfonds zijn wij op zoek naar een Business Controller. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de projecten in voortgang, aantallen, tijd en risico's. Je bent de spin in het web vanuit financieel, procesmatig en fiscaal perspectief, zowel op projectniveau als op corporate niveau.

Salaris: €50,000 - €65,000 per jaar

Locatie: Dordrecht

Datum gepost: 13 juni 2022

Voor onze klant Riwal ben ik op zoek naar een energieke en ambitieuze Business Controller. Business Control staat nog in ontwikkeling en samen met de senior Controller zal je hier verder vorm aan gaan geven. Hierbij is er nog veel ondernemerschap en exploreren mogelijk is. Klinkt dit als jouw ideale volgende stap? Lees dan snel verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 13 juni 2022

Currently we are recruiting for an Interim Fund Accountant for an international fund- and corporate services organization near Utrecht. Do you have experience in fund accounting within the financial (trust) industry? Please keep reading!