Finance & accounting vacatures

Robert Walters heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het plaatsen van kandidaten in een functie in boekhouding & financiën in de banking en financial services. Wij begrijpen de vraag naar boekhouding & finance professionals en bieden gespecialiseerd advies om u te helpen bij het vinden van een nieuwe baan in banking & financial services.

Zoekresultaten

Senior Employee Management Accounting (interim)

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 oktober 2016

Are you a Senior Management Accountant with experience in Account and Process Management, Policy Development, Implementation & Process Improvement and capable of supporting an international Bank in its Cost Management and Benefit Tracking? If so, please see below. The term of interim assignment is at least 12 months. The start is a.s.a.p.
Senior Project Manager IFRS 9 (interim)

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 oktober 2016

Heb jij ervaring als Senior Project Manager met de implementatie van IFRS 9 bij een bank, verzekeraar of andere financiële instelling? Zo ja, lees dan hieronder meer. De duur van de opdracht is 9-12 maanden. Bij voorkeur a.s.a.p. starten, maar flexibel.
Financial Accountant Medewerker

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 24 oktober 2016

Ben jij een interim Financial Accountant met Banking ervaring? Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn in een global change organisatie van een internationale bank? Zo ja, lees dan hieronder verder. Start: flexibel. Duur: minimaal 12 maanden.
Business Controller

Salaris: €45000 - €52000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 12 oktober 2016

Wil jij werken voor een internationale marktleider in de food-industry, een A-merk dat staat voor innovatie en kwaliteit in een brede en verantwoordelijke Business Controller positie?