Finance & accounting vacatures

Robert Walters heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het plaatsen van kandidaten in een functie in boekhouding & financiën in de banking en financial services. Wij begrijpen de vraag naar boekhouding & finance professionals en bieden gespecialiseerd advies om u te helpen bij het vinden van een nieuwe baan in banking & financial services.

Zoekresultaten

Interim Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 november 2019

Voor een financial instelling in de regio Utrecht zoek ik een Interim Business Controller. Heb je ervaring met vermogensbeheer en kan jij op verschillende niveaus verbinding leggen? Lees dan verder.
Business Controller

Salaris: €58,000 - €82,000 per year

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 30 oktober 2019

Voor een klant binnen de pensioensector, zijn we op zoek naar een Business Controller, locatie Amsterdam. Het is een organisatie die zich in een transitiefase begeeft. Ze hebben een sterke eigen identiteit, met verschillende ontwikkel mogelijkheden! In de rol van Business Controller, locatie Amsterdam, heb je passie voor het verbeteren van processen. Je hebt ervaring met het opstellen van kostprijsberekeningen en rolling forecasting.
Manager Financial Control

Salaris: €80,000 - €85,000 per year + pension, car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 oktober 2019

Are you RA, CA or CPA qualified? Do you want to manage a team of five Financial Controllers? Do you want to work in an international oriented role with exposure to the Executive and Board? Then keep reading.
Finance Internal Controller

Salaris: €55,000 - €75,000 per year + pension

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 oktober 2019

Are you a financial with SOx experience? Do you want to work in the heart of an international leading bank? Then keep reading.
Financial Analyst

Salaris: €60,000 - €85,000 per year

Locatie: Heerlen

Datum gepost: 22 oktober 2019

Voor een internationale organisatie in Heerlen zoek ik een communicatieve, ambitieuze en resultaat gedreven Financial Analyst. Iemand die hands-on is, een teamplayer, weet te motiveren en ervaring heeft met met het coördineren van een team. Klaar voor een nieuwe stap in een uitdagende omgeving? Lees dan snel verder!
Interim Coördinator Accounting

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2019

Voor een organisatie in de financiële sector zoek ik een Interim Coördinator Accounting. Start: begin november. Duur: minimaal 3 maanden. Locatie: regio Amsterdam.
Interim Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2019

Voor een vastgoedpartij in Amsterdam zoeken we per direct een Interim Financial Controller. Heb jij ervaring in het vastgoed en ben je direct beschikbaar? Stuur dan je CV naar joost.heij@robertwalters.com Duur: 6 maanden Start: zsm
Interim Financial Controller

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 oktober 2019

Voor diverse opdrachtgevers binnen Banking & Financial Services zijn wij geregeld op zoek naar een ervaren interim financial controller. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiële organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie.
Interim Financial Accountant

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 18 oktober 2019

Binnen Robert Walters zijn wij structureel op zoek naar interim financial accountants voor diverse opdrachtgevers binnen de regio Den Haag, Rotterdam en Zeeland. Ben jij op dit moment op zoek naar een (eerste) interim klus als interim financial accountant. Lees dan verder.
Interim Business Controller Vastgoed

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2019

Voor een vastgoedpartij in Amsterdam zoeken we een Interim Business Controller Vastgoed. Versiten zijn 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en ervaring in de sector. Start: zsm Duur: 4 maanden Beschikbaar en interesse? Reageer direct!