Finance & accounting vacatures

Robert Walters heeft een sterke reputatie opgebouwd voor het plaatsen van kandidaten in een functie in boekhouding & financiën in de banking en financial services. Wij begrijpen de vraag naar boekhouding & finance professionals en bieden gespecialiseerd advies om u te helpen bij het vinden van een nieuwe baan in banking & financial services.

Zoekresultaten

Senior IT Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 13 april 2018

Ben jij de audit expert op het gebied van IT? Wil jij dat top management met jouw rapporten aan de slag gaat? Dan is dit de kans om jouw toegevoegde waarde als professional verder in praktijk te brengen. Lees snel verder en reageer vandaag om als Senior IT Auditor aan de slag te gaan bij ABN AMRO, Amsterdam.
Senior Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 april 2018

Ben jij de Senior Auditor die het senior management team tot actie kan aanzetten? Wil jij werken in het hart van een grote internationale bank en jouw adviezen toegepast zien worden? Lees dan verder en reageer vandaag om jouw toegevoegde waarde als audit professional verder in de praktijk te brengen bij ABN AMRO Group Audit, de afdeling met ambitie.
Auditor

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 april 2018

Ben jij bezig met je RA, RE of RO en zou jij binnen een grote internationale bank jouw titel willen behalen? Ben jij een high-potential en zoek je naar de juiste functie waarmee je een grote stap voorwaarts maakt? Lees dan verder en solliciteer nu om als Auditor aan de slag te gaan binnen het Group Audit Team van ABN AMRO, Amsterdam.
Regulatory Reporting Professional

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 februari 2018

Streef jij er naar om je verder te verdiepen in de wereld van Financial Regulatory Reporting? Ben jij op zoek naar een avontuur rond Big Data, Advanced Analytics en een fundament voor een mooie carrière? Lees dan verder en solliciteer nu om als Regulatory Reporting Professional van start te gaan binnen het Statistical & ALM Reporting Team van ABN AMRO, Amsterdam.
Business Partner

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 februari 2018

Ben jij de Business Partner die het verhaal achter de cijfers weet te vinden? Wil jij onderdeel zijn van een dynamisch Finance team dat de business ondersteunt bij het realiseren van haar doelen? Lees dan verder en solliciteer nu om als Business Partner van start te gaan binnen het Controlling Team van ABN AMRO, Amsterdam.
Business Controller IT

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 april 2018

Ben jij analytisch sterk en geïnteresseerd in nieuwe technologische trends? Ben jij een stevige financiële sparringpartner met goede communicatieve vaardigheden? Lees dan verder.
Interim Regulatory Reporting Expert & Business Analyst

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 april 2018

Ben jij een interim Regulatory Reporting Expert en/of Business Analyst met kennis en ervaring op het gebied van Regulatory en Statutory Reporting (Liquidity, Finrep, Corep, Anacredit, ect) en daarmee verband houdende data quality, data processing en data structures? Zo ja, lees dan hieronder verder. Start: z.s.m. Duur: 6 maanden.
Manager Regulatory Reporting

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 april 2018

Are you an experienced Regulatory Reporting Manager? Do you want to work in a dynamic and International Corporate on Group Level? Then keep reading.
Finance Specialist (Data & Analytics)

Salaris: €60,000 - €90,000 per annum

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 5 april 2018

Are you an analytical and results-driven Finance professional who is interested in working for a leading Dutch Bank? Do you have a passion for Data & Analytics, with at least 2 years of experience in Financial Reporting (FINREP/ COREP)? If so, keep reading..
Finance Advanced Analytics

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 4 april 2018

Do you want to work for one of the biggest banks in the Netherlands. Do you want to be a frontrunner in financial data analytics developments that break new ground in banking? Do you want to work closely together with the Finance function and an international Advanced Analytics team? Then keep reading.