Banking & financial services vacatures

Robert Walters werft voor een ruime variatie aan rollen binnen de bancaire sector en financiële dienstverlening en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures binnen banking & financial services hieronder.

Zoekresultaten

Actuary

Salaris: €65,000 - €85,000 per year + Additional benefits

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 november 2019

I’m currently recruiting an Actuary for the Amsterdam office of an International insurance company. Do you want to be part of an international Actuary team and do you want to work for a high-end insurance company? Then keep reading.
Interim Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 november 2019

Voor een financial instelling in de regio Utrecht zoek ik een Interim Business Controller. Heb je ervaring met vermogensbeheer en kan jij op verschillende niveaus verbinding leggen? Lees dan verder.
Business Controller

Salaris: €58,000 - €82,000 per year

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 30 oktober 2019

Voor een klant binnen de pensioensector, zijn we op zoek naar een Business Controller, locatie Amsterdam. Het is een organisatie die zich in een transitiefase begeeft. Ze hebben een sterke eigen identiteit, met verschillende ontwikkel mogelijkheden! In de rol van Business Controller, locatie Amsterdam, heb je passie voor het verbeteren van processen. Je hebt ervaring met het opstellen van kostprijsberekeningen en rolling forecasting.
Manager Financial Control

Salaris: €80,000 - €85,000 per year + pension, car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 29 oktober 2019

Are you RA, CA or CPA qualified? Do you want to manage a team of five Financial Controllers? Do you want to work in an international oriented role with exposure to the Executive and Board? Then keep reading.
Interim Risk Modeller

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 oktober 2019

Voor een financiële instelling ben ik op zoek naar een Interim Risk Modeller. Heb je uitstekende Matlab of R vaardigheden en kennis van Credit Risk / Internal Ratings-Based (IRB) regelgeving? Lees dan verder!
Interim Actuaris Analyse & Reporting

Salaris: Negotiable

Locatie: Apeldoorn

Datum gepost: 23 oktober 2019

Voor een grote verzekeraar in de omgeving Apeldoorn zijn we op zoek naar een interim Actuaris Analyse & Reporting. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de actuariele rapportageprocessen. Ideale kandidaat dient ervaring te hebben met SAS en heeft bij voorkeur een aantal jaar ervaring bij een schadeverzekeraar. Start: 22 november Duur: 3 maanden minimaal
Finance Internal Controller

Salaris: €55,000 - €75,000 per year + pension

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 23 oktober 2019

Are you a financial with SOx experience? Do you want to work in the heart of an international leading bank? Then keep reading.
Financial Analyst

Salaris: €60,000 - €85,000 per year

Locatie: Heerlen

Datum gepost: 22 oktober 2019

Voor een internationale organisatie in Heerlen zoek ik een communicatieve, ambitieuze en resultaat gedreven Financial Analyst. Iemand die hands-on is, een teamplayer, weet te motiveren en ervaring heeft met met het coördineren van een team. Klaar voor een nieuwe stap in een uitdagende omgeving? Lees dan snel verder!
Interim Coördinator Accounting

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2019

Voor een organisatie in de financiële sector zoek ik een Interim Coördinator Accounting. Start: begin november. Duur: minimaal 3 maanden. Locatie: regio Amsterdam.
Interim Financial Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2019

Voor een vastgoedpartij in Amsterdam zoeken we per direct een Interim Financial Controller. Heb jij ervaring in het vastgoed en ben je direct beschikbaar? Stuur dan je CV naar joost.heij@robertwalters.com Duur: 6 maanden Start: zsm