Banking & financial services vacatures

Robert Walters werft voor een ruime variatie aan rollen binnen de bancaire sector en financiële dienstverlening en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures binnen banking & financial services hieronder.

Zoekresultaten

MiFID II Expert

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Voor een grote Nederlandse bank in Amsterdam zijn wij op zoek naar Interim MiFID II Subject Matter Experts die beschikken over aantoonbare relevante ervaring met MiFID II in een bancaire omgeving.
Business Controller

Salaris: €45000 - €52000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 12 oktober 2016

Wil jij werken voor een internationale marktleider in de food-industry, een A-merk dat staat voor innovatie en kwaliteit in een brede en verantwoordelijke Business Controller positie?
Senior Manager Finance, Risk & Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 oktober 2016

Our client is an international medium sized bank in the vicinity of Rotterdam. For this company we are looking for a Senior Manager Finance, Risk & Control who will manage the financial control, reporting and risk disciplines while reporting directly to the Board of Directors.
Interim Actuaris Zorg

Salaris: competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 6 oktober 2016

Voor een grote Nederlandse zorgverzekeraar zijn wij op zoek naar een interim actuaris zorg die gedurende 1 a 2 kwartalen per jaar een bijdrage kan leveren aan de organisatie.
Productmanager Bank & Hypotheken

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 4 oktober 2016

Ben jij een Productmanager Bank & Hypotheken met kennis en ervaring op de spaarmarkt / beleggingsmarkt en werkervaring als productmanager / projectleider? Zo ja, lees dan hieronder verder.
Business Risk Specialist

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 oktober 2016

Ben jij een Business Risk Specialist en heb jij ervaring met risico-management van vastgoed, vermogensbeheer, beleggingsfondsen en risicobeheer van vastgoedmandaten? Zo ja, lees dan hieronder meer. De duur van de opdracht is 4 maanden. Start: a.s.a.p.
Financial Accounting Medewerker

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 september 2016

Ben jij een interim Financial Accountant met banking ervaring? Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn in een global change organisatie van een internationale bank? Zo ja, lees dan hieronder verder. Start: flexibel. Duur: minimaal 12 maanden.
Senior Business Analyst Financial Markets

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 27 september 2016

Ben jij een Senior Business Analyst Financial Markets met ervaring met het opzetten van een Control Frameworks voor regulations binnen Financial Markets? Zo ja, lees dan hieronder verder.
Senior Project Manager IFRS 9

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 23 september 2016

Heb jij ervaring als Senior Project Manager met de implementatie van IFRS 9 bij een bank, verzekeraar of andere financiële instelling? Zo ja, lees dan hieronder meer. De duur van de opdracht is 9-12 maanden. Bij voorkeur a.s.a.p. starten, maar flexibel.