Ontvangst van de cheque op Charity Day 2018

Global Charity Day 2018

Onze Charity Day op 12 oktober 2018 was een enorm succes. Alle medewerkers hebben zich vol enthousiasme ingezet om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. Wij konden aan het eind van de dag een symbolische cheque van €20.000 aan Het Vergeten Kind uitreiken, waarvoor grote dank aan onze leveranciers, klanten en kandidaten die royaal gedoneerd hebben. Lees hier meer.

Logo Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Denk aan verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en/of leven onder de armoedegrens. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Lees meer.

 

Kinden bij Hotel Heppie

Hotel Heppie

In Hotel Heppie, onderdeel van Het Vergeten Kind, kunnen kinderen even ontsnappen uit hun lastige thuissituatie. Een week lang kunnen zij onbezorgd spelen en nieuwe vriendjes maken, soms voor het eerst in hun leven. Bij Hotel Heppie begrijpen de kinderen elkaar en wordt hen de intensieve begeleiding geboden die deze groep kinderen nodig heeft.  

Onze collega’s in Hotel Heppie

Op Charity Day zetten wij ons in voor Hotel Heppie van Het Vergeten Kind. Een grote groep kinderen in Nederland kan na de zomervakantie niet meepraten met hun klasgenootjes omdat zij vanwege hun thuissituatie niet met hun ouders op vakantie kunnen gaan. In Hotel Heppie kunnen zij een week kind zijn en lekker spelen. 

Een team medewerkers van Robert Walters en Walters People bezocht Hotel Heppie om ter plaatse de handen uit de mouwen te steken. In de ochtend hebben we de kinderen lekker aan het sporten gezet met een bootcamp en een klimparcours in het bos. Na de lunch hebben we met z'n allen cupcakes gebakken en prachtig versierd. 

Onze collega’s waren erg onder de indruk van de positieve impact die het verblijf in het Hotel op de kinderen maakt, en van de toewijding van de vrijwilligers in het vakantiekamp.