Wij geloven dat mensen die zichzelf kunnen zijn ook het beste uit zichzelf halen.

Robert Walters helpt organisaties met het creëren van diversiteit op de werkvloer. Wij geloven dat alleen in een organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn en waar ruimte is voor verschillende ideeën en meningen, het beste resultaat wordt neergezet. Onze recruitmentprocessen zijn er dan ook op gericht om een grote verscheidenheid aan kandidaten te kunnen introduceren bij werkgevers. 

Diversiteit en inclusie zijn natuurlijk ook erg belangrijk binnen onze eigen organisatie. Op deze pagina vind je meer informatie over onze visie op diversiteit en inclusie en hoe wij deze waarden in de praktijk brengen. Bij onszelf en bij onze klanten.

Diversiteit in de boardoom

Pim van der Groen, director bij Robert Walters Eindhoven, verwacht dat het aantal vrouwen en professionals met een niet-Nederlandse achtergrond in topfuncties gaat toenemen.

 

Podcast met Thomas International

Jose Bokhorst, managing director Robert Walters Nederland, praat met Levina de Vreeze van talent assessment provider Thomas International over diversiteit op de werkvloer.

“Iedereen verdient evenveel kans op een baan”

De Robert Walters Groep ondersteunt klanten bij het herkennen van onbewuste vooroordelen en het opstellen van inclusieve zoekopdrachten.

ED&I bij Robert Walters Group: ‘We willen graag het voortouw nemen’

Een sterk Equality, Diversity & Inclusion-beleid staat hoog op de agenda van veel organisaties. Maar hoe zorg je ervoor dat je beleid tot uiting komt tot concrete veranderingen? Harm Crompvoets, senior manager, vertelt hoe Robert Walters Group dit aanpakt en welke uitdagingen er in het verschiet liggen. ‘We streven ernaar om een van de koplopers te zijn wat betreft ED&I’. 

 

 

#BreakTheBias – Jose Bokhorst over diversiteit en inclusie

Met het thema #BreakTheBias staat International Women’s Day (IWD) dit jaar in het teken van een wereld die vrij is van vooroordelen, stereotypen en discriminatie. Jose Bokhorst, Managing Director van Robert Walters en Walters People in Nederland, licht toe hoe de Robert Walters Group zich inzet om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren. Bij onszelf, maar ook bij andere organisaties.

 

 

Robert Walters werkt samen met VERCIDA Consulting aan D&I-strategie

De Robert Walters Groep heeft VERCIDA Consulting, experts op het gebied van inclusion management, aangesteld als strategische diversiteit & inclusie-partner. Deze benoeming volgt op een review van ons diversiteits- en inclusiebeleid in 2020.

VERCIDA Consulting staat onder leiding van Dan Robertson, voorzitter van het Britse Lord Mayor of London’s Power of Inclusion programma, en één van de top-50 D&I-leiders wereldwijd. VERCIDA zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van Robert Walters’ D&I-strategie, onder meer door interne training en voorlichting, en via thougt leadership voor onze klanten. 

"Wij willen een bedrijf zijn waar iedereen zich thuis voelt"

Jose Bokhorst, managing director Robert Walters Nederland, sprak met magazine TvOO over diversiteit en inclusie bij Robert Walters en Walters People. 

"Het is een van de pijlers onder ons beleid dat wij openstaan voor diverse achtergronden en dat onze collega’s niet in een mal hoeven te passen. Die open-minded instelling zorgt ervoor dat er een grote variatie is aan mensen die bij ons solliciteren en werken.”

Lees het volledige interview met Jose Bokhorst in TvOO

 

 

Robert Walters stelt nieuw Global Head of Equality, Diversity & Inclusion aan

De Robert Walters Groep heeft Coral Bamgboye aangesteld als Global Head of Equality, Diversity & Inclusion. Vanuit deze rol zal zij direct rapporteren aan CEO Robert Walters. Lees hier meer. 

 

 

Neem
contact op 

»

Executive Search 

»

Recruitment advies

»