HR Generalist vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR Generalist rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke Human Recourse vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor HR Generalist rollen hieronder.

Zoekresultaten

Compensation & Benefits Expert

Salaris: Competitive

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 5 september 2018

Heb jij ervaring met beloningsadvies en benchmarking, expertise in functiewaardering, snap je de uitdagingen waar werkgevers mee worstelen én vind je het leuk om het klantenportfolio uit te breiden met jouw netwerk? Dan ben jij de Compensation & Benefits Expert die ik zoek voor mijn opdrachtgever te Utrecht.
HR Adviseur

Salaris: negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 september 2018

Wij zijn op zoek naar een hands-on HR adviseur die commercieel en mensgericht is. Barst jij van het enthousiasme en wil jij met ons mee groeien? Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan snel verder.
HR Adviseur Global Mobility

Salaris: €3,700 - €4,800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 september 2018

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in een brede rol als HR adviseur en heb jij daarin global mobility als aandachtsgebied gehad? Lees dan snel verder.
HR Adviseur

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 september 2018

Voor onze internationale opdrachtgever, een speler in de industriële branche in regio Rotterdam, zijn wij op zoek naar een allround HR adviseur. Als HR adviseur zul je binnen deze organisatie verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van alle HR taken, van A tot Z. Tevens adviseer je leidinggevenden en medewerkers binnen jouw business portefeuille op het gebied van actuele HR vraagstukken.
HR Manager

Salaris: €70,000 - €90,000 per year

Locatie: Amstelveen

Datum gepost: 5 september 2018

Are you an HR Manager with HR experience in a multinational and fast-moving environment? For a company producing worldwide well-known brands, working in one of the most challenging FMCG industries we are looking for an HR manager that cannot wait to start in their enthusiastic team. Are you interested in working in this international business environment? Then keep on reading!
HR officer

Salaris: Negotiable

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 30 augustus 2018

Heb jij ervaring met arbeidsrecht en expertise rondom de wet verbetering poortwachter? Snap je de uitdagingen waar werkgevers mee worstelen én vind je het leuk om je bezig te houden met werving en selectie in een internationale omgeving? Dan bij jij de HR officer voor mijn opdrachtgever in Limburg.