HR Generalist vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR Generalist rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke Human Recourse vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor HR Generalist rollen hieronder.

Zoekresultaten

Interim HR-Adviseur

Salaris: negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 28 maart 2018

Ben jij een ervaren interim HR-Adviseur en heb je ervaring in het meedenken en implementeren van veranderingen op HR-gebied? Ben je beschikbaar voor minimal zes maanden bij een internationale, toonaangevende producent van huishoudelijke apparatuur voor 32 – 40 uur in de week op een centrale locatie in het land? Lees dan verder!
HR Adviseur Analytics

Salaris: €46,000 - €66,000 per annum

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 23 maart 2018

Voor onze klant, een landelijke speler in de logistiek en supply chain in de regio Den Haag, zijn wij op zoek naar een HR Adviseur Analytics. Als HR Adviseur Analytics zul je binnen deze organisatie een belangrijke spil zijn voor de afdeling HR Services. Deze afdeling ondersteunt alle bedrijfsonderdelen in Nederland.
Corporate Recruiter

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 9 maart 2018

Ben jij goed in het opbouwen van relaties, zowel met (interne) klanten als met kandidaten? Beschik jij over een uitstekend inlevingsvermogen om verschillende partijen op de juiste manier te benaderen? Krijg jij energie van het vergroten van jouw netwerk met talenten en het actief benaderen van schaarse toppers? Ter uitbreiding van het groeiende team van onze opdrachtgeefster in de regio Rotterdam, zijn op zoek naar een corporate recruiter.