HR Generalist vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR Generalist rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke Human Recourse vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor HR Generalist rollen hieronder.

Zoekresultaten

Sr. Recruiter

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 juli 2019

Ben jij de corporate recruiter die helpt om de groeiambities te realiseren? Ben jij een expert en DE specialist in het vinden van het beste talent? Begrijp jij waar de behoeften ligt en waar de juiste kandidaten te vinden zijn? Lees dan verder!
HR Professional

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 juli 2019

Kan jij de veranderingen van HR bijhouden? Houd je van uitdagingen? Ben jij iemand die graag een verschil wil maken binnen een bedrijf? Wil jij opdrachten leiden en een glimlach toveren op het gezicht van de medewerkers? Lees dan verder!
HR Business Partner

Salaris: €60,000 - €80,000 per year

Locatie: South Holland

Datum gepost: 26 juni 2019

Voor verschillende opdrachtgevers in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een HR Business Partners. Je ondersteunt als HR Business Partner een deel van de business en je bent toonaangevend binnen het HR team.
Compensation & Benefits / Payroll specialist

Salaris: €55,000 - €65,000 per year

Locatie: Leiden

Datum gepost: 14 juni 2019

Do you have a great interest in Compensation & Benefit and Payrolling and would you like to work for a worldwide known retail brand? Do you like to work in a challenging position within a dynamic environment with a creative place to work and a company that encourages new ideas? Then you are the person I am looking for!
HR adviseur

Salaris: €38,000 - €46,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 24 mei 2019

Ben jij een HR professional die zichzelf wil ontwikkelen in een volwaardige 360 graden HR adviseur rol? Deze rol is perfect voor mensen die de stap omhoog willen maken in hun carrière en hierin ondersteund willen worden bij een gewaardeerd bedrijf.