HR Manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke Human Resources Manager vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor HR Manager hieronder.

Zoekresultaten

HR Manager Nederland

Salaris: €8,200 - €8,950 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 25 juli 2018

Voor deze succesvolle organisatie, frontrunner in de branche, zoeken wij de HR Manager Nederland, die specialistische HR adviezen verstrekt aan de organisatie en verantwoordelijk wordt voor de implementatie en verbetering van een breed scala aan HR onderwerpen en procedures. In samenwerking met de belangrijkste stakeholders leid en manage jij de HR afdeling, die nog volop in ontwikkeling is.
Senior HR Business Partner

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 september 2018

Voor onze internationale opdrachtgever, een speler in de industriële branche, zijn wij op zoek naar een Sr. HR Business Partner. Als Senior HR Business Partner zul je verantwoordelijk zijn voor het proactief adviseren en uitdagen van (senior) management op gebied van actuele HR vraagstukken. Je speelt een actieve rol in het anticiperen op de ontwikkelingen in de concurrerende markt, en maakt vanuit deze visie een vertaalslag naar de strategie van de organisatie.