HR Manager vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal HR rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke Human Resources Manager vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor HR Manager hieronder.

Zoekresultaten

HR Manager Europe

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Are you an European HR Manager with experience in the apparel/retail sector and do you have a track record of experience working in a fast-paced, commercial environment? Are you able to be successful in a matrix organisation with multiple stakeholders? Then you are the HR Manager Europe I am looking for!
Hoofd HR Administratie & Processen

Salaris: €3,000 - €4,500 per month

Datum gepost: 31 oktober 2018

Haal jij energie uit het opzetten van processen en het soepel laten verlopen van de HR Administratie? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever, een accountants- en advieskantoor, zijn wij op zoek naar de Teamleider HR, waar de focus op de administratie & processen zal liggen.
Manager HR

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 31 oktober 2018

Voor een woningcorporatie in Brabant ben ik op zoek naar een manager HR. Ben jij een strategische sparringpartner voor het management die stevig in zijn of haar schoenen staat? Weet jij mensen te overtuigen en wil jij echt waarde toevoegen binnen een ambitieuze club? Reageer dan direct!