nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

De complete interviewgids

Wij zijn al ruim 30 jaar actief en weten dus het een en ander over wat er nodig is om een sollicitatiegesprek tot een goed einde te brengen.

Op basis van de kennis van onze deskundige recruiters hebben we deze uitgebreide gids ontwikkeld, ontworpen om jou te helpen succesvolle sollicitatiegesprekken te voeren en zo de concurrentie te overtreffen.

Ongeacht je niveau zal deze gids je helpen om je sollicitatievaardigheden te perfectioneren.

In deze gids bespreken we:

  • Voorbereiding - hoe u de beste u kunt zijn
  • Eerste indrukken - hoe je een sterke start maakt
  • Vragen - veel voorkomende vragen en antwoordstructuur 
  • Fouten - veel voorkomende fouten die je moet vermijden 
  • Gedijen in alle omstandigheden - meester video-interviews, het krijgen van je interviewer te leren kennen en het overwinnen van onbewuste vooroordelen

 

Download hier de complete interviewgids.

Deel deze e-guide

Neem contact op

Meer weten? Neem dan contact op met een van onze gespecialiseerde recruitment consultants.

Gerelateerde artikels

Bekijk alles

Zo start je succesvol met je eerste interim opdracht

Werken als interim professional brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt flexibel werken en hebt de vrijheid om zelf te bepalen welk soort opdrachten je wilt doen en waar. Doordat je een kijkje krijgt in de keuken bij diverse organisaties, leer je omgaan met verschillende organisatiestructuren, b

Lees meer

Nienke ging op zoek naar finance talent in Zuid-Afrika

Nienke Sterk keerde recentelijk voor de derde keer terug uit Zuid-Afrika, waar zij zich bezighield met het werven van finance professionals die graag in Nederland aan de slag willen. Ze vertelde al eerder over de krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt die organisaties ertoe drijft om over de grens op

Lees meer

Vijf essentiële skills voor de HR manager van de toekomst

HR afdelingen pleiten al jaren voor een plek aan de managementtafel. In veel organisaties wordt HR nog vooral gezien als een backoffice functie die zich voornamelijk concentreert op personeelsbeleid, contracten en secundaire arbeidsvoorwaarden. Door COVID-19 zagen organisaties zich genoodzaakt HR me

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.