Legal vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een juridische functie in banking & finance, commercial law, corporate law or private practice, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor legal professionals in Eindhoven.

Zoekresultaten

Interim Legal Counsel

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 9 september 2019

Voor diverse opdrachtgevers komt het Legal Team van Robert Walters graag in contact met interim legal professionals die in het zuiden van het land wonen. De ideale interim kandidaat heeft minimaal vijf jaar werkervaring en bij voorkeur een achtergrond in de advocatuur en het bedrijfsleven. Ervaring met internationale overeenkomsten is een must en ervaring met ondernemingsrecht een pré.
Bedrijfsjurist- Sole Legal Counsel

Salaris: €60,000 - €75,000 per annum

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 26 augustus 2019

Voor één van onze opdrachtgevers in regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een Sole Legal Counsel. Het betreft een leidende wereldwijde speler in inkt en lijm doseersystemen voor de grafische industrie. Een dynamisch en professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen.