Tech & telecommunications vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke tech & telecommunications vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor tech & telecommunications hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 1 juni 2023

Voor de Asker Healthcare Group zoeken wij een Country Controller verantwoordelijk voor de Business Area West - bestaande uit de Benelux en Denemarken. Als Country Controller zorg je voor correcte rapportages, sterke stuurinformatie en monitor je relevante trends en ontwikkelingen voor iedere specifieke markt en locatie. Je staat aan de basis voor bedrijfseconomische besluitvorming en rapporteert aan de Business Area Director West.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amersfoort

Datum gepost: 1 juni 2023

Ben jij analytisch, nauwkeurig, gedreven en communicatief vaardig? Kom dan werken bij de grootste (en leukste) kinderopvang van Amersfoort! In deze veelzijdige functie in een dynamische organisatie is geen dag hetzelfde! Als business controller/business analist ben je een belangrijke gesprekspartner voor directie en managers als het gaat om financieel bedrijfsmatige (stuur)informatie. Je bent de To Go-person binnen Ska voor vraagstukken op gebied van financiën, systemen, data-analyse en bedrijfsvoeringsprocessen en dit in relatie met het primaire proces (de opvang op onze locaties)

Salaris: Negotiable

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 31 mei 2023

Als Interim Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de gehele boekhouding, consolideren van financiële gegevens en het verzorgen van periodieke rapportages. Je zorgt ervoor dat alle financiële processen nauwkeurig worden uitgevoerd en dat de managementrapportages tijdig worden opgesteld. Je werkt samen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie en fungeert als het aanspreekpunt voor shareholders.

Salaris: €70,000 - €85,000 per jaar

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 31 mei 2023

Voor onze opdrachtgever IMCD ben ik op zoek naar een assertieve en reislustige (30% in het buitenland) Internal Auditor. Ervaring in de big4 samller 5 of soortgelijke functie? Lees dan snel verder!

Salaris: €60,000 - €75,000 per annum

Locatie: Leusden

Datum gepost: 30 mei 2023

Wil je graag werken bij een toonaangevend bedrijf in de automobielindustrie en vind het je het leuk om te werken in een data gedreven informele setting? Voor PON Automotive zoeken we exclusief naar een ervaren Tax Specialist voor het kantoor in Leusden.

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 30 mei 2023

Voor een financiele instelling in Utrecht zjin we per direct op zoek naar een Interim Senior Compliance Officer. De taken van Compliance omvatten het monitoren op de naleving door management en medewerkers van wet- en regelgeving en interne richtlijnen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Start: zsm Duur: 6 maanden

Salaris: Bespreekbaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 30 mei 2023

Is het jouw ambitie om door middels van jouw analyses en inzichten een bijdrage te leveren aan een weloverwogen en maatschappelijk gedragen stikstofbeleid? Reageer dan nu op deze positie als Business Analyst! In deze rol word je onderdeel van de programmadirectie en kun je direct impact hebben!

Salaris: €60 - €85 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

We are currently seeking an experienced Interim Financial Accountant for a leading organization in the retail-sector. As a Financial Accountant, you will be responsible for managing financial accounts, ensuring compliance with accounting standards, and providing financial analysis to support decision-making. This is an exciting opportunity to work in a fast-paced environment and make a meaningful contribution to this leading company.

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

Geregeld zijn wij voor diverse organisaties binnen de Energie en Telecom sector in de regio Zuid-Holland op zoek naar Interim Business Controllers. Kom jij beschikbaar als interim financial of op zoek naar een eerste interim opdracht? Dan kom ik graag met je in contact. Lees snel verder!

Salaris: competitive

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 30 mei 2023

Geregeld zijn wij voor diverse organisaties binnen de Zakelijke en Financiële Dienstverlening op zoek naar ervaren interim financial controllers. In deze rol ben jij vaak de spil tussen de financiële organisatie en het management. Je verzorgt kwalitatief hoogstaande rapportages en draagt zorg voor een goede administratieve organisatie. Interesse? Lees snel verder!