Tech & telecommunications vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke tech & telecommunications vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor tech & telecommunications hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 26 oktober 2016

Ben jij een analytische financial met minimaal 3 jaar werkervaring die graag de kar trekt? Ben jij een motivator en zie jij het als een uitdaging om de planning & controlcyclus aan te scherpen?
Associate Vpb

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 26 oktober 2016

Voor DLA Piper, gevestigd in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ambitieuze fiscalist die toe is aan de volgende stap in zijn of haar carriere.
Assistant Controller

Salaris: €42000 - €48000 per year

Locatie: Bergeijk

Datum gepost: 18 oktober 2016

Are you an ambitious financial looking for the next step in your career as a Assistant Controller? May you be interested in an International career move in the future? Than this could be the right opportunity for you.
Associate Tax Compliance

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Heb jij ervaring in de fiscale aangiftepraktijk en ben jij klaar voor een volgende stap in je carriere? Dan is DLA Piper op zoek naar jou!
Associate Indirect Tax

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Ben jij een BTW Specialist klaar voor de volgende stap in jouw carriere? Dan zijn wij op zoek naar jou.
International Tax Specialist

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 oktober 2016

Are you Big enough 4 for the fast international tax practice at Deloitte? Gezocht: international tax specialisten voor de Deloitte vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.
Manager RA - Potentiële MBI kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Stroeken Rossieau je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Manager Audit, Reporting & Compliance -Potentiële MBI-kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Global Forward je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Professional Support Lawyer - Tax

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 oktober 2016

Voor onze opdrachtgever, Baker & mcKenzie, zijn wij op zoek naar een professional support lawyer - tax.
Controller Risk, Compliance en Security

Salaris: €60.000 - €70.000 per year

Locatie: Ede

Datum gepost: 30 september 2016

Voor de afdeling advies is Mooiland per direct op zoek naar een Controller Risk, Compliance en Security (36 uur per week).