nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Diversiteit en inclusie

Wij geloven in de kracht van een divers wereldwijd personeelsbestand dat het recht van mensen verdedigt om hun ware, authentieke zelf te zijn.

Onze interne D&I-strategie

Bij Robert Walters heeft diversiteit en inclusie wereldwijd een hoge prioriteit. Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor succes en het creëren van echte waarde voor onze klanten, stakeholders en gemeenschappen divers talent met gelijke kansen nodig hebben.  

Ons diversiteits- en inclusiebeleid is geworteld in de uitdagingen, realiteiten en kansen van ons bedrijf. Wij ontwikkelen proactief een werkomgeving waarin mensen met alle achtergronden welkom zijn. Hier ziet u hoe wij een divers personeelsbestand aanmoedigen en intern verandering stimuleren.

Wat Robert Walters doet om gelijkheid op de werkplek te bevorderen

 

 

De LGBTQ+ beweging steunen

Wij nodigen collega's in de hele Groep uit om gemeenschappen en doelen te ondersteunen die diversiteit op alle gebieden bevorderen, waaronder LGBTQ+ ondersteuning. Zo waren medewerkers uit het hele bedrijf betrokken bij de vertegenwoordiging van Robert Walters tijdens de London Pride Parade.

Alle stemmen aanmoedigen om te spreken

Uit recent onderzoek van Robert Walters blijkt dat meer dan een kwart (28%) van de professionals de waarde inziet van diversiteitsnetwerken. Dit heeft onze HR-afdeling geïnspireerd om een nieuw Group D&I-forum op te zetten en een evenementenkalender te ontwikkelen ter ondersteuning van een reeks initiatieven gedurende het hele jaar, die samenvallen met landelijke evenementen zoals de World Cultural Diversity Day en de Mental Health Awareness Week.

Een werkcultuur creeëren voor iedereen

Wij zijn ons ervan bewust dat ons personeel verantwoordelijkheden heeft buiten het werk. Niet alleen professionals met kinderen, maar ook mensen met zorgtaken of een actieve levensstijl, naast andere verplichtingen. Wij ondersteunen onze mensen om een gezond evenwicht tussen werk en privéleven te bereiken door telewerken mogelijk te maken. 

Wij creëren omgevingen waar werknemers kunnen samenkomen om buiten hun teams relaties op te bouwen met activiteiten en teams zoals yoga, touch rugby en bewegingslessen. Deze welzijnsinitiatieven worden aangeboden aan alle werknemers, zowel contractueel als vast, op alle anciënniteitsniveaus.

Integratie van wereldwijde culturen

Met een kantorennetwerk dat 31 landen omvat, bevorderen wij de culturele integratie binnen de Groep door het aanbieden van interculturele evenementen en incentives. Dergelijke beloningen bevorderen de productiviteit en het sociaal ondernemerschap onder collega's. 

Ons sociaal aanbod omvat een jaarlijks incentive-weekend voor de top performers van de Groep op locaties als Las Vegas, Cambodja en Cancun, evenals ons vrijwilligersprogramma. Twee keer per jaar krijgen vier medewerkers van de Robert Walters Groep de kans om het werk van de internationale liefdadigheidsinstelling Global Angels te ondersteunen in Tsavo, een afgelegen gebied in Kenia in Oost-Afrika. Van het bouwen van een nieuw klaslokaal tot het opzetten van nieuwe projecten en bedrijven, vrijwilligers werken samen en verdiepen zich in de lokale gemeenschap om hen te helpen een duurzame toekomst op te bouwen. 

Wij moedigen onze mensen ook aan om hun eigen cultuur te creëren en hun eigen achtergrond te vieren. Zo plannen consultants hun eigen evenementen, zoals de vrijdagmiddagquiz, die regelmatig gebaseerd zijn op hun thuisland.

Inclusiviteit bevorderen via Glassdoor

We hebben een actieve, responsieve Glassdoor-strategie en moedigen deelname aan het platform op elk niveau van de organisatie aan, zodat werknemers kunnen 'zeggen hoe het er echt aan toe gaat’. Het HR-team controleert regelmatig de statistieken van beoordelingen om het discours rond elk gebied van ons werkaanbod bij te houden, en moedigt het management team aan om te bekijken wat hun personeel werkelijk te zeggen heeft om een inclusieve omgeving te bevorderen.  

Daarnaast gebruiken we Glassdoor om de culturele, generatie- en genderdiversiteit van ons personeelsbestand te vieren via de inhoud die we samenstellen op het platform. We doen dit om diversiteit in onze sollicitaties aan te moedigen.

Wereldwijde connectie stimuleren via Workplace van Facebook

Robert Walters erkent het belang van sociale media voor onze interne communicatiestrategie. Daarom hebben wij gekozen voor Workplace van Facebook, een netwerk- en integratietool voor medewerkers waarmee zij perspectieven kunnen delen en kunnen reageren op nieuws en inzichten uit de hele groep. Workplace omvat functies voor het plaatsen van berichten, live broadcasting, groepsgesprekken, instant messaging, groepen creeëren om maximale zichtbaarheid te bieden, medewerkers te betrekken bij bedrijfsactiviteiten, hen de autonomie te geven om hun eigen sociale groepen op te zetten en in een oogwenk contact te leggen met collega's over de hele wereld.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.