nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Twee promoties in een jaar; Bao-Han deed het

Een jaar geleden spraken we met Bao-Han over haar werk en haar ambities binnen Robert Walters. Ze had een duidelijk doel voor ogen: senior consultant worden. En niet alleen werd ze senior, inmiddels mag ze zichzelf managing recruitment consultant noemen. 

Bao-Han, twee promoties binnen een jaar. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?

'Na ons gesprek vorig jaar is het eigenlijk heel erg snel gegaan. We zaten destijds nog midden in de pandemie, maar niet veel later merkte ik dat bedrijven alweer vaker nieuwe mensen gingen inhuren. Ik heb al die tijd goed contact gehouden met mijn klanten en toen de markt aantrok wisten ze mij dan ook snel te vinden. Mijn portefeuille groeide en zo kon ik snel stappen maken.

In april promoveerde in naar senior consultant. In gesprekken die ik daarna met mijn manager had, heb ik aangegeven dat ik als volgende stap graag leiding zou willen geven aan een team. Dat hebben we vervolgens in een plan uitgewerkt. Per september kreeg ik een eerste collega onder mij om ervaring op te doen. Aan het eind van dat jaar bleek dat zo goed te gaan dat ik kon doorgroeien naar de positie van managing consultant supply chain. Nu geef ik leiding aan twee collega’s.'

Op wat voor manier hebben Robert Walters en jouw manager je geholpen bij dit promotietraject?

'Bij Robert Walters staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als je ervoor open staat om naar een zwaardere rol door te groeien, dan wil de organisatie je daar graag bij helpen. Er zijn wekelijks een-op-een gesprekken met je manager waarin wordt besproken wat goed gaat en wat beter kan, en waarin je kunt aangeven hoe je jezelf graag wil ontwikkelen. 

Daarnaast zijn er speciale trajecten die je daarbij helpen. Zo heb ik na ons vorige gesprek het seniortraject doorlopen, en zit in nu in het traject managementvaardigheden. Daarin ga je met een coach jouw kernkwadranten uitwerken, dus wat zijn je sterke en zwakke punten, en waar loop je tegenaan. Het fijne is: de dingen die je leert kun je meteen in de praktijk toepassen om het bij de volgende sessie weer te bespreken. Zo kun je jezelf heel goed ontwikkelen.'

Wat vind je leuk aan je nieuwe rol? 

'Ik vind het vooral leuk om mijn team te helpen beter te worden en om mijn kennis over te dragen. Als zij een succes behalen, dan voelt dat ook voor mij als een succes. 

Het is soms best pittig, want je hebt eigenlijk een soort dubbelrol. Je bent nog bezig met je eigen werkzaamheden als recruitment consultant terwijl je ook anderen moet begeleiden. Zo ga je bijvoorbeeld mee naar meetings met klanten. Maar ik probeer een zo goed mogelijke manager te zijn, mijn team op te bouwen en hen te helpen succesvol te worden. Voor nu is mijn doel om in deze rol te settelen en alles goed onder de knie te krijgen.'

Je werkt nu ruim drie jaar voor Robert Walters. Wat maakt deze organisatie zo leuk?

'Die aandacht voor persoonlijke ontwikkeling waar ik het eerder al over had, is voor mij heel belangrijk. Je staat hier niet stil, alles kan als je er zelf voor gaat.  

Maar net zo belangrijk zijn de leuke, open en sociale collega’s en de sfeer op kantoor. Successen worden gevierd, en als je dat leuk vindt zijn er geweldige feestjes. Onze zomer- en winterfeesten staan erom bekend dat er flink wordt uitgepakt.

Ook de sfeer is heel goed. We vinden het leuk om ook buiten werk samen dingen te doen. Zo zijn we afgelopen november we met het hele team naar Madrid geweest, en voor mei staat er alweer een tripje naar Lissabon gepland.'

 


From Adelaide to London, Eirini's career has taken her around the world. Hear about her journey from humble beginnings, to helping people find their next opportunity.


Jane's story starts as a graduate, now she's Senior Director of our Brisbane office. Hear how she went from strength to strength, winning accolades along the way.


Read how Clint rose to Manager in 3 years, and how he enjoys celebrating success, the learning and development opportunities, and team culture at Robert Walters.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.