nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Echt mensen, echte verhalen

Maak kennis met Charlotte

Charlotte is moeder van drie jonge kinderen. Ze vertelt hoe zij haar gezin combineert met haar baan als recruitment consultant: 'Het komt goed uit dat thuiswerken bij Robert Walters geen probleem is.' 

Maak kennis met Thomas

Thomas Boerefijn werkt op het kantoor in Rotterdam. Daar kan hij zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant. Én bij het sporten met collega’s. 

Maak kennis met Nick

Nick had er al een hele carriere op zitten als prof voetballer voor hij bij Robert Walters aan de slag ging. Die ervaring kan hij nu goed gebruiken.

Maak kennis met Stef

Stef heeft de kennis van zijn eerdere werkervaring als sales representative bij een pensioenbank weten te gebruiken in zijn huidige functie als recruitment consultant. 

Maak kennis met Mathijs

Mathijs was  in eerste instantie nog niet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na een kop koffie op het kantoor in Rotterdam was hij echter verkocht: de persoonlijke benadering en professionele werkwijze bij Robert Walters spraken hem direct aan.

Maak kennis met Elske

Tijdens haar pabo-opleiding beseft Elske Koek dat een commerciële baan haar leuker lijkt dan voor de klas staan. Na een periode van twee jaar in Australië als au-pair hakt ze bij terugkeer in Nederland de knoop door en solliciteert bij Robert Walters. En daar gaat haar recruitmentcarrière als een speer.

Maak kennis met Marco

Half Fries, half Italiaans. Geboren en getogen in het kleine Lemmer, stage gelopen in miljoenenstad Peking. En van bel-angst tot de hele dag aan telefoon hangen. Het leven van Marco Panebarco staat bol van de contrasten. Met één constante: hij heeft het al bijna vier jaar uitstekend naar zijn zin bij Robert Walters.

Maak kennis met Robert

Robert Brighton heeft er al een hele loopbaan in de arbeidsbemiddeling opzitten wanneer hij als managing consultant aan de slag gaat bij Robert Walters. Door een tailor-made onboardingsplan, goede doorgroeimogelijkheden en inspirerende collega’s voelt hij zich als een vis in het water. 

Maak kennis met Melissa

Bij Robert Walters kun je snel groeien. Je wordt uitstekend begeleid bij het ontwikkelen van zowel je vakkennis als je soft skills. Melissa Rutjes vertelt over de stappen die zij gemaakt heeft sinds zij vier jaar geleden bij Robert Walters kwam werken.

Maak kennis met Bao-Han

Werken met mensen, dat doet Bao-Han graag. In de horeca, als sales associate bij een luxemerk of zoals nu als recruitment consultant bij Robert Walters. Haar sterkste punt? 'Mensen voelen zich bij mij op hun gemak.'

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.