nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

'Je kunt je bij Robert Walters echt ontwikkelen'

Werken met mensen, dat doet Bao-Han graag. In de horeca, als sales associate bij een luxemerk of zoals nu als recruitment consultant bij Robert Walters. Haar sterkste punt? 'Mensen voelen zich bij mij op hun gemak.'

 

Laten we bij het begin beginnen: hoe ben je bij Robert Walters terecht gekomen?

'Via een vriendin die hier al werkte. Ik was nog bezig met mijn bachelor commerciële economie en zij bleef maar pushen dat ik na mijn afstuderen zeker moest solliciteren bij Robert Walters . Zij dacht dat het werk als recruiter goed bij mij zou passen. 

Na mijn studie heb ik dan ook gesolliciteerd en ineens was ik binnen een week drie ronden verder. Blijkbaar had mijn vriendin een goed oog voor recruitment, want ik werd aangenomen en nu zijn we drie jaar verder!'

Wat doe je precies?

'Ik werk nu in ons customer service team. Concreet gaat dat om de bemiddeling voor vacatures voor bijvoorbeeld een afdeling klantenservice of sales support, maar ook om logistieke rollen en planners. 

Kandidaten voor dit soort rollen zijn vaak open, sociale mensen. Dat is nodig als je in sales of op een klantenservice werkt. En dat sluit precies aan bij mijn sterke punten.'

 

Kandidaten lopen inderdaad met je weg, zo blijkt uit alle Google reviews over jou onderaan de homepage. Wat is je geheim?

'Ik behandel mensen zoals ik zelf behandeld zou willen worden als ik in een sollicitatieprocedure zou zitten. Dus goed naar kandidaten luisteren over wat zij zoeken en willen. Ik bel altijd even na wanneer iemand een sollicitatiegesprek heeft gehad en ik geef aan dat kandidaten ook mij altijd kunnen bellen. Ik probeer te bedenken hoe het zou zijn als ik in iemand anders zijn schoenen zou staan en ik merk dat kandidaten dat echt waarderen en zich daardoor bij mij op hun gemak voelen.'

 

Heb je een voorbeeld van een bemiddeling waar je blij mee bent?

'Een case waar ik trots op ben is die van een kandidaat die al decennia bij dezelfde organisatie werkte, maar door een reorganisatie zijn baan verloor. Hij was erg onzeker of hij weer een nieuwe baan kon vinden, omdat hij zo lang bij één werkgever had gezeten en al wat ouder was. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik puur en alleen naar zijn kwaliteiten keek en dat de rest er niet toe deed. Als ik dacht dat hij een goede match zou zijn bij een bedrijf, zou ik hem zonder twijfel introduceren. Dat is ook gebeurd en uiteindelijk heeft hij een mooie nieuwe baan gekregen. Om op zo’n manier iemand te helpen, dat is een geweldig gevoel.'

 

Welke eigenschappen zijn nodig om als recruiter te slagen bij Robert Walters?

'Iedereen hier is anders, maar er zijn een paar eigenschappen die belangrijk zijn in dit werk. Je moet goed kunnen communiceren en resultaatgericht zijn. Een doel hebben en ervoor gaan, die drive zie ik bij veel collega’s terug.'

 

Welke doelen heb jij voor jezelf gesteld?

'Ik wil binnenkort managing consultant worden. Het fijne is: Robert Walters is een leerschool. Je begint met een bootcamptraining waarin je binnen drie maanden wordt klaargestoomd voor het werk als recruiter. Ook word je gekoppeld aan een buddy die er al wat langer werkt, een goede manier om het vak te leren. Als je dan later meer ervaring hebt krijg je de ‘reboot’-training kun je en een seniortraject volgen. Je staat bij Robert Walters nooit stil, je kunt hier echt ontwikkelen.  

 

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

Lachend: 'Ook buiten het werk ben ik altijd sociaal en onder de mensen. Uit eten met vriendinnen, of we spelen spelletjes bij mij thuis zoals Uno, 30 seconds of Weerwolven. Winkelen natuurlijk, en op vakantie gaan.'

 


From Adelaide to London, Eirini's career has taken her around the world. Hear about her journey from humble beginnings, to helping people find their next opportunity.


Jane's story starts as a graduate, now she's Senior Director of our Brisbane office. Hear how she went from strength to strength, winning accolades along the way.


Read how Clint rose to Manager in 3 years, and how he enjoys celebrating success, the learning and development opportunities, and team culture at Robert Walters.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.