nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

‘Mijn start bij Robert Walters was echt tailor-made’

Robert Brighton heeft er al een hele loopbaan in de arbeidsbemiddeling opzitten wanneer hij als managing consultant aan de slag gaat bij Robert Walters. Door een tailor-made onboardingsplan, goede doorgroeimogelijkheden en inspirerende collega’s voelt hij zich als een vis in het water. 

Hoe ben je bij Robert Walters terecht gekomen?

'Een paar jaar geleden werkte ik bij een bekend softwarebedrijf in Amsterdam. Daar was ik verantwoordelijk voor het inhuren van externe werknemers binnen heel Europa. In die rol heb ik veel contact gehad met Robert Walters, dat een van de betere bureaus was voor het bemiddelen van de professionals die wij zochten. Melissa, mijn huidige manager, was destijds leidinggevende van het Robert Walters-team waarmee ik veel zaken deed en wij hebben door de jaren heen heel wat gesprekken gevoerd.

Toen ik vorig jaar op zoek was naar een nieuwe baan nam ik dan ook contact op met Melissa. Ik was op een punt in mijn carrière waarin ik het nog steeds leuk vond om zelf bemiddelingen te doen, maar ik merkte ook dat ik steeds meer energie haalde uit het coachen van collega’s en het overbrengen van mijn kennis. Hoewel ik aanvankelijk weer in de hoek van IT en technologie wilde werken, vertelde Melissa dat zij op zoek was naar een managing consultant voor haar supply chain-team. Uiteindelijk bleek dat de perfecte combinatie van een mooie uitdaging, een bestaand team dat ik onder mijn hoede kon nemen en het managen van een eigen klantenportfolio.'

Je kwam binnen als iemand met al veel ervaring. Maakte dat jouw eerste periode bij Robert Walters anders dan voor andere starters?

'Zeker. Wat ik heel prettig vind, is dat de organisatie af kan wijken van het standaard onboardingprogramma en kijkt naar welke training past bij nieuwe collega’s. Ik wist dankzij mijn vorige werkervaring al veel van recruitment, dus de Bootcamp, een programma van enkele weken waarmee nieuwe starters worden klaargestoomd voor het vak, paste niet helemaal bij mijn profiel.  

In plaats daarvan startte ik met een ingekort programma waarin ik niet zozeer leerde over het recruitmentvak, maar wel over de organisatie in het algemeen en de Robert Walters bedrijfscultuur. En omdat ik weinig ervaring had binnen het vakgebied supply chain kreeg ik ook marktspecifieke training van mijn manager en collega’s. Mijn start bij Robert Walters was echt tailor-made.'

Wat trok je aan in de uitdaging om managing consultant te worden bij Robert Walters?

'Deze baan combineert twee zaken die ik belangrijk vind: enerzijds kan ik mijn eigen business opzetten en uitbouwen, anderzijds kan ik ook mijn eigen team coachen en uitbreiden. En ook een uitdaging: als ‘zij-instromer’ moet je jezelf nog bewijzen tegenover het team dat je managet, laten zien dat je recruitment ook zelf in de vingers hebt.'

Wat vind je leuk aan werken bij Robert Walters?

'Ik ben volledig remote begonnen, dus vooropgesteld: ik kijk er erg naar uit om straks weer samen op kantoor successen te vieren en heb al veel gehoord over de legendarische zomerfeesten…”

Wat ik al wel weet, is dat het leuk is om in een organisatie met veel gelijkgestemde collega’s te werken. Bij Robert Walters werken allemaal professionals die ambitieus en ondernemend zijn, en succesvol willen zijn in hun werk. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Het is mooi om mee te maken dat collega’s in mijn team een eerste plaatsing maken, of dat ze promoveren naar een senior functie. En dan daarna weer samen het traject ingaan voor de volgende promotie, daar krijg ik energie van.'

Wat zijn jouw eigen ambities?

'Ik doe momenteel mee aan het managementvaardighedentraject en wil mijn best doen op te gaan voor manager. Dan binnen enkele jaren doorgroeien naar senior manager en uiteindelijk naar een functie als director. En het mooie is: dat is hier gewoon mogelijk.'

Wat doe je als je niet aan het werk bent?

'Ik heb een dochter van vijfenhalf en een zoontje van tweeënhalf, en binnenkort komt daar nog een derde bij, dus je kunt je goed voorstellen dat in combinatie met een drukke baan er weinig tijd overblijft. Ik sport wel graag en ben recentelijk begonnen met hardlopen. Ik woon in IJmuiden, dus ik ga ook graag met mijn gezin fietsen door het duingebied of lekker naar het strand. Ik ben een echte family man.'

 

 


From Adelaide to London, Eirini's career has taken her around the world. Hear about her journey from humble beginnings, to helping people find their next opportunity.


Jane's story starts as a graduate, now she's Senior Director of our Brisbane office. Hear how she went from strength to strength, winning accolades along the way.


Read how Clint rose to Manager in 3 years, and how he enjoys celebrating success, the learning and development opportunities, and team culture at Robert Walters.

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.