nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

'Mijn collega's voelen echt als vrienden'

Na mijn studie Commerciële Economie heb ik eerst tweeënhalf jaar gewerkt bij een kleine recruitmentorganisatie. Toen ik in de zomer van 2018 benaderd werd door Robert Walters was ik in eerste instantie nog niet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na een kop koffie op het kantoor in Rotterdam was ik echter verkocht: de persoonlijke benadering en professionele werkwijze spraken mij direct aan. Het prachtige uitzicht over Rotterdam was natuurlijk ook een pluspunt!
Ik ben resultaatgericht en doe er alles aan om mijn doelen te bereiken. Ik krijg enorm veel energie als ik iets weet waar te maken wat op voorhand als onmogelijk werd gezien. Bij iedere procedure zet ik mij volledig in voor mijn klanten en kandidaten en zorg ik dat ik niets aan het toeval overlaat. De finance interim-markt is erg dynamisch, waardoor efficiënt werken, snel schakelen en heldere communicatie van groot belang zijn. Door na iedere procedure kritisch te reflecteren op wat ik anders had kunnen doen, blijf ik mijzelf continu uitdagen en verbeteren. Het leuke van recruitment is dat je nooit uitgeleerd bent en altijd nóg beter kunt worden.

  Bij Robert Walters werk je in een gespecialiseerde, internationale omgeving, waar niet gekeken wordt naar leeftijd of ervaring, maar puur naar jouw eigen inzet en prestaties. Iedereen wordt beoordeeld op zijn eigen resultaat. Je kunt snel doorgroeien dankzij de trainingen. Wanneer je nieuw bent binnen de organisatie volg je direct een onboardingprogramma, waarna je doorstroomt naar een training specifiek voor jouw functieniveau. Deze trainingen maken je direct wegwijs in het vak. Binnen de trainingen is er veel ruimte voor eigen inbreng.’


Mijn collega’s bij Robert Walters zijn stuk voor stuk ambitieuze, extraverte en vooral ook gezellige mensen. Iedereen werkt hard, maar er is altijd ruimte voor gezelligheid. De teams zijn hecht en er wordt nauw samengewerkt, we bespreken bijvoorbeeld wekelijks met elkaar voor welke kandidaten en opdrachtgevers we bezig zijn en hebben regelmatig werkoverleg met het hele team. Dit maakt dat je elkaar ook op persoonlijk vlak goed leert kennen. Mijn collega’s voelen echt als vrienden.


Nick had er al een hele carriere op zitten als prof voetballer voor hij bij Robert Walters aan de slag ging. Die ervaring kan hij nu goed gebruiken.


Charlotte is moeder van drie jonge kinderen. Ze vertelt hoe zij haar gezin combineert met haar baan als recruitment consultant: 'Het komt goed uit dat thuiswerken bij Robert Walters geen probleem is.' 


Thomas Boerefijn kan zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant. Én bij het sporten met collega’s. 

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.