nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Het leukste aan mijn werk is dat iedere dag anders is

Charlotte Evers werkt als principal recruitment consultant bij Robert Walters. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de bemiddeling van interim kandidaten binnen de divisies HR en executive search.

Voordat ik bij Robert Walters begon, werkte ik in de uitzendbranche. Daar bemiddelde ik productiekrachten, met een focus op inhouse-constructies bij grote organisaties. Het matchen van mensen en organisaties vond ik enorm leuk. Dat wilde ik blijven doen, maar dan op een hoger niveau. Zo kwam ik bij Robert Walters, waar ik finance professionals bemiddel bij de Top 400 van het bedrijfsleven.

Een ‘rookie’ op het gebied van arbeidsbemiddeling was ik natuurlijk niet, maar toch was de overstap best pittig. Je denkt dat je het allemaal wel weet, maar toen ik opeens met allemaal nieuwe opdrachtgevers en kandidaten in een voor mij nieuwe discipline mijn business moest opbouwen viel dat best tegen. Toch is het gelukt en daar ben ik trots op.

Het leukste aan mijn werk is dat iedere dag anders is. Recruitment is enorm divers. Het heeft een duidelijke commerciële kant; ik spreek de hele dag door met klanten en kandidaten. Ik ben daardoor veel onderweg, maar zit ook regelmatig op kantoor om rustig mijn administratie bij te werken. Die afwisseling vind ik prettig.

De inhoud van het werk geeft me ook voldoening. Een klant belt je op met een probleem. Dat probleem zet je om in een oplossing, en daarbij manage je het hele proces. Het geeft me steeds weer een kick als ik een kandidaat bemiddel. Dat betekent namelijk dat ik het probleem van mijn klant op de juiste manier heb ingeschat en opgelost.

Ik ben moeder van drie jonge kinderen. Als je je flexibel opstelt, is het moederschap en het werk goed te combineren. Wanneer ik om vijf uur ’s middags gebeld word voor een opdracht dan blijf ik zitten, omdat mijn man de zorg voor de kinderen kan overnemen. Dat is dus een persoonlijke keuze. Ik werk tijdens zo’n piek liever even tot half acht door zodat ik ook klaar ben als ik de deur achter me dichttrek. Maar ik heb ook de mogelijkheid om thuis te werken en dingen af te maken nadat ik de kinderen naar bed heb gebracht.

Ik werk parttime, elke vrijdag ben ik vrij. Ik lees dan wel mijn mail en als er iets onverwachts binnenkomt en ik ben thuis, dan pak ik het op. Maar als ik met de kinderen in het zwembad zit dan blijft mijn telefoon gewoon thuis. In het begin moet je er veel tijd in steken om je portfolio op te bouwen. Daarna wordt het echt makkelijker om de meeste zaken binnen kantoortijd af te handelen. Ik vind het zelf prettiger om gewoon op kantoor te werken, met de buzz van mijn collega’s om me heen. Maar als één van de kinderen ziek is, of naar zwemles moet, dan komt het goed uit dat thuiswerken bij Robert Walters geen probleem is.


Nick had er al een hele carriere op zitten als prof voetballer voor hij bij Robert Walters aan de slag ging. Die ervaring kan hij nu goed gebruiken.


Thomas Boerefijn kan zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant. Én bij het sporten met collega’s. 


Stef kan de kennis die hij opdeed als sales representative bij een pensioenbank goed inzetten in zijn huidige functie als recruitment consultant. 

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.