nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

‘Van het sluiten van een deal krijg ik energie’

Thomas Boerefijn werkt op het kantoor in Rotterdam. Daar kan hij zijn ervaring als topsporter uitstekend inzetten bij zijn werkzaamheden als recruitment consultant. Én bij het sporten met collega’s. 

In 2018 werd ik op LinkedIn benaderd door iemand van Robert Walters. Op zich zat ik goed op mijn plek als accountmanager bij een grote zorgverzekeraar, maar ik miste de wow-factor, dat yes-gevoel. Ergens kriebelde het en ik besloot dat berichtje te beantwoorden. 

Daarvoor had ik recruitment nooit echt overwogen als carrière. Ik realiseerde me niet dat er ook een groot sales-component in het werk zit. Wat ik wel wist: het sluiten van een deal en het écht van betekenis zijn voor je relaties, dat is waar ik energie van krijg. Dat ik dat nu de hele dag mag doen maakt dit werk voor mij zo leuk.

Recruitment is een competitieve business. Misschien dat ik mij daarom ook thuis voel in dit werk. Ik heb op topniveau gesport, gevolleybald in de eredivisie, en de wil om te winnen is zowel in de sportwereld als in recruitment nodig om succesvol te zijn. Misschien nog belangrijker: voor topsport moet je analytisch zijn met betrekking tot je eigen performance. Wat kun je goed, wat kun je niet goed en wat kun je verbeteren. En in het verlengde daarvan moet je ook het team kunnen ontleden; wie is waar goed in en hoe moet je daarmee omgaan? Dat komt ook dagelijks terug op de werkvloer. 

Sinds januari 2022 ben ik manager finance recruitment voor de regio Rotterdam. Ik vind het vooral leuk om stappen te maken samen met mijn team. We doen het nu al fantastisch, maar er liggen nog veel kansen. Op persoonlijk vlak wil ik op korte termijn een goede manager worden om later meer vanuit een helikopterview de business aan te sturen. We werken nu binnen mijn finance specialisme met een team van een man of vijf, maar ik wil ernaartoe dat we straks met z’n twintigen zijn.  

Wat ons kantoor in Rotterdam zo leuk maakt? Het is een hele hechte groep collega’s, alle teams zitten door elkaar heen en werken intensief met elkaar samen. Veel mensen zijn ook vrienden van elkaar. Vaak sta ik in het weekend met collega’s te padellen of we komen bij elkaar over de vloer voor een feestje. Dat zegt volgens mij veel over de sfeer, dat je in het weekend met collega’s afspreekt. 

Naast padellen ontspan ik buiten het werk om door ook veel andere sporten te beoefenen, denk aan volleybal, squash, fitness en wintersporten. Ik houd ook van luxe uit eten te gaan en dat vervolgens na te maken in mijn eigen keuken. En ik reis graag. Vroeger toen ik nog op topniveau sportte heb ik niet altijd de kans gehad om veel weg te gaan, dus daar wil ik nu werk van maken. Er staan al verschillende reisjes in de planning! 


Nick had er al een hele carriere op zitten als prof voetballer voor hij bij Robert Walters aan de slag ging. Die ervaring kan hij nu goed gebruiken.


Charlotte is moeder van drie jonge kinderen. Ze vertelt hoe zij haar gezin combineert met haar baan als recruitment consultant: 'Het komt goed uit dat thuiswerken bij Robert Walters geen probleem is.' 


Stef kan de kennis die hij opdeed als sales representative bij een pensioenbank goed inzetten in zijn huidige functie als recruitment consultant. 

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.