Tax operations vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal tax rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke tax operations vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor tax operations hieronder.

Zoekresultaten

Business Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 februari 2019

DLA Piper is a global law firm with lawyers located in more than 30 countries throughout the Americas, Europe, the Middle East, Africa and Asia Pacific. Due to the fast growth in Amsterdam we are looking for Business Manage to support the Country Managing Partner in meeting requirements operating locally but following DLA Piper international practices and guidelines where appropriate.
Controller woningcorporatie

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij de nieuwe bouwsteen binnen een professionele en actieve woningbouwcorporatie in het mooie Rotterdamse? Hoe klinkt een baan in een moderne, maatschappelijke onderneming met realistische ambities? Zie jij graag ruimte voor persoonlijke groei en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden? Heb jij een kritische blik en sterke analytische vaardigheden? Lees dan snel verder...
Controller Woningcorporatie

Salaris: €60,000 - €70,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij de nieuwe bouwsteen binnen deze vernieuwende woningbouwcorporaties in Rotterdam? Hoe klinkt bij jou een Planning & Control positie binnen een moderne, maatschappelijke onderneming met realistische ambities in de oren? Zie jij graag ruimte voor persoonlijke groei en aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden? Heb jij een kritische blik en sterke analytische vaardigheden? Lees dan snel verder...
Financial Controller Corporate

Salaris: €70,000 - €80,000 per year

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 14 februari 2019

Op zoek naar een uitdagende en leerzame omgeving? Dan is de ANWB in Den Haag misschien wel jouw nieuwe werkgever! Als Financial Controller Corporate bij de ANWB in een van de meest diverse bedrijven van Nederland met een breed scala aan bedrijfsactiviteiten, zoals de welbekende Wegenwacht maar bijvoorbeeld ook de trauma helikopters in de lucht, verzekeringen, retail en nog veel meer! Dat maakt de ANWB een unieke, afwisselende en dynamische werkplek! Interesse? Lees nu verder...
Concern Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 14 februari 2019

Ik zoek een proactieve, daadkrachtige concern controller die verbindt en graag werkzaam is binnen een maatschappelijke organisatie: Jeugdbescherming Brabant.
Business Controller International

Salaris: €80,000 - €95,000 per year

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 14 februari 2019

We are searching for a Business Controller who likes to travel to different entities in China and America for an industrial company in Mijdrecht.
Manager Tax

Salaris: Negotiable

Locatie: Waalre

Datum gepost: 14 februari 2019

Ben jij op zoek naar een functie als ervaren Belastingadviseur in het Zuiden van Nederland? Ben je op zoek naar functie waarin je veel vrijheid hebt en een goede work - life balance ? Lees dan verder...
Financial Controller/ Reporting Specialist

Salaris: €4,000 - €4,700 per month + 27+13 vakantie

Locatie: Oirschot

Datum gepost: 14 februari 2019

Heras in Oirschot is op zoek naar een nieuwe Financial Controller/ Reporting Specialist. Het gaat om een brugfunctie tussen accounting en het management van de verschillende afdelingen. In deze functie is de verdeling tussen Financial Control en Reporting ongeveer 50/50. Dus ben je op zoek naar een brede financiële rol in een dynamische omgeving? Reageer dan vandaag nog!
Project Controller

Salaris: €50,000 - €75,000 per year

Locatie: Middelburg

Datum gepost: 13 februari 2019

Damen Schelde Naval Shipbuilding is looking for a project controller!
Project Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 februari 2019

Hoe zou het zijn om volledige projecten te beheren in een dynamische werkomgeving voor een grote wereldwijde organisatie? Wil jij waken en rapporteren over het budget van een groot en langdurig project? Lees dan verder.