Tax operations vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal tax rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke tax operations vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor tax operations hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €75 - €95 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

**GEZOCHT INTERIM PROJECT CONTROLLER** Ben jij een projectcontroller die op interimbasis werkt en op zoek is naar een nieuwe opdracht? Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland en Zeeland constant op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor nieuwe kansen. Herken jij jezelf? Lees dan verder.

Salaris: €80,000 - €85,000 per jaar + o.b.v. 36 uur

Locatie: Zoetermeer

Datum gepost: 2 juni 2023

Wil jij een bijdrage leveren aan betaalbare volkshuisvesting? Binnen Stedelink, een nieuwe woningcorporatie, is een positie als Controller beschikbaar. In het team van 2 business controller en 3 financial controllers is een plek beschikbaar, waarbij je direct aan de directie adviseert. Lees snel verder!

Salaris: €70 - €90 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

**GEZOCHT INTERIM FINANCIAL CONTROLLER** Ben jij een financial accountant die op interimbasis werkt en op zoek is naar een nieuwe opdracht? Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland en Zeeland constant op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor nieuwe kansen. Herken jij jezelf? Lees dan verder.

Salaris: €65,000 - €75,000 per annum

Locatie: Valkenswaard

Datum gepost: 2 juni 2023

MCB Nederland, een vooraanstaande metaalgroothandel, in Valkenswaard is op zoek naar een Senior Accountant. Bij MCB wordt er veel belang gehecht aan loyaliteit en vertrouwen door zijn mensgerichte benadering van samenwerking.

Salaris: €60 - €80 per uur

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 juni 2023

**GEZOCHT GENERAL LEDGER ACCOUNTANT** Ben jij een general ledger accountant die op interim basis werkt en op zoek is naar een opdracht? Bij Robert Walters zijn wij voor onze opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland en Zeeland constant op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor nieuwe kansen. Herken jij jezelf? Lees dan verder.

Salaris: €55,000 - €65,000 per annum

Locatie: Valkenswaard

Datum gepost: 2 juni 2023

We hebben een mooie kans voor een Junior Business Controller om onze klant, gevestigd in Valkenswaard, te komen versterken. Als Junior Business Controller speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de Manager Control bij strategische initiatieven en het geven van waardevolle inzichten in de kansen en risico's binnen de organisatie. Je primaire focus ligt op het verbeteren van de financiële activiteiten en het continu verbeteren van processen.

Salaris: €60 - €85 per hour

Locatie: Veghel

Datum gepost: 2 juni 2023

Ben jij de expert op het gebied van Payrolling? Denk je graag mee in verbeter- en verandertrajecten binnen jouw vakgebied? En heb jij ervaring met AFAS en ben je een Excel genie? Dan ben ik op zoek naar jou!

Salaris: €65,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 2 juni 2023

Wil jij je bijdrage leveren aan het vergroten van het woningaanbod in regio Den Haag?! En houd jij van de uitdaging om diverse verbeteringen te realiseren in de p&c cyclus? Lees snel verder! In deze rol als financial controller bij Staedion word je verantwoordelijk voor het jaarrekeningtraject, de rapportages en de begroting, en kijk je kritisch naar het toekomstproof maken van de processen.

Salaris: €65,000 - €75,000 per jaar

Locatie: Leidschendam-Voorburg

Datum gepost: 2 juni 2023

Als business controller word je verantwoordelijk voor het financieel adviseren en besturen van een aantal scholen, in een leuk en divers team vanuit Leidschendam.

Salaris: €65 - €80 per hour

Locatie: Gelderland

Datum gepost: 2 juni 2023

Interim Financial Accountant We are currently seeking an experienced Interim Financial Accountant for a leading organization in the retail-sector. As a Financial Accountant, you will be responsible for managing financial accounts, ensuring compliance with accounting standards, and providing financial analysis to support decision-making. This is an exciting opportunity to work in a fast-paced environment and make a meaningful contribution to this leading company.