Tax vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal tax rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke fiscale vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures voor tax- en fiscale professionals hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: €4,500 - €6,950 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 24 februari 2023

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame missie van ASN Impact Investors? Heb jij een fiscale achtergrond en heb jij ervaring bij een UCITS en/of AIFM beheerder? Als sr. Fiscalist vervul je een belangrijke rol om de ASN Impact Investors (beheerder van verschillende fiscale beleggingsinstellingen) te laten voldoen aan wet & regelgeving.

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 14 februari 2023

Can you leverage your experience in tax management and stakeholder management to help ensure that our tax strategy is compliant and aligned with business strategy? Interested? Please read further.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 31 januari 2023

Heb je fiscale ervaring en geeft het je een kick om, bij een snelgroeiend bedrijf, te werken met creatieve ondernemers? Vind je het leuk om jouw fiscale kennis te combineren met commeriele activiteiten? Lees dan snel verder!