Vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Eindhoven. 

Zoekresultaten

Financial Planner/Analist

Salaris: €45000 - €53000 per year

Lokatie: Oss

Datum gepost: 5 december 2016

Ben jij op zoek naar een brede verantwoordelijk in een Finance/Accounting omgeving binnen een internationale werkomgeving? Voor B. Braun ben ik op zoek naar een gedreven professional die zich vanuit kennis van Accounting en analytische sterkte kan opstellen als business partner. Ben je op zoek naar een tweede of derde carrièrestap in de omgeving van Oss? Dan zou dit een uitgelezen kans kunnen zijn!
Business Controller

Salaris: €45000 - €55000 per annum

Lokatie: Breda

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij toe aan je tweede carriere stap binnen finance en ben je een Business Controller in hart en nieren? Wil jij werkzaam zijn als financieel sparringspartner voor de salesorganisatie van een bekend (fris) drankenmerk?
Manager Corporate FP&A

Salaris: Competitive

Lokatie: Boxtel

Datum gepost: 25 november 2016

Ben jij een ambitieuze kandidaat die het overzicht houdt, mensen enthousiasmeert en pro-actief verbeteringen signaleert en oppakt? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving waar continu verbeteren hoog op de agenda staat? Dan zou deze managementfunctie binnen Corporate Group Control bij Vion absoluut de benodigde uitdaging bieden.
Manager RA - Potentiële MBI kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Stroeken Rossieau je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Manager Audit, Reporting & Compliance -Potentiële MBI-kandidaat

Salaris: €75000 - €100000 per year

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 oktober 2016

Heb jij passie voor het accountancyvak, een afgeronde RA-opleiding en de leiderschapsvaardigheden om een praktijk aan te sturen? Dan biedt Global Forward je zowel de inhoudelijke verdieping als de omgeving waarin je jouw eigen ondernemerschap (verder) vorm kunt geven. Het kantoor is nadrukkelijk op zoek naar een potentiële MBI-kandidaat. Spreekt dit jou aan? Grijp dan deze buitenkans!
Financial Controller

Salaris: €45000 - €50000 per year

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 5 december 2016

Voor een internationale en toonaangevende organisatie ben ik op zoek naar een Financial Controller. Heb jij ervaring met consolidatie, de maandafsluiting en het optuigen van een jaarrekening? Ik zou zeggen, lees dan verder!
Teamleider Credit Management

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 1 december 2016

Voor een internationaal handelsbedrijf zoek ik naar een Teamleider Credit Management. De functie zal rapporteren aan een Manager Financial Shared Service Center en leidinggeven aan 8 FTE. Ben jij een peoplemanager en geprikkeld om een team aan te sturen en met hen aan de slag te gaan? Lees dan verder.
Financial Controller

Salaris: €60 - €75 per hour

Lokatie: Den Bosch

Datum gepost: 24 november 2016

Voor een woningcorporatie in Den Bosch zijn we op zoek naar een financial controller voor de duur van 4 maanden. Heb je zin om mee te werken aan een gezamenlijk resultaat? Lees dan snel verder!
Business Controller

Salaris: Competitive

Lokatie: Den Bosch

Datum gepost: 23 november 2016

Klaar voor die volgende stap in je carriere? Voor een wereldwijde marktleider en handelsonderneming zoek ik naar een Business Controller. Het is een organisatie waar dagelijks het beste van je wordt gevraagd en waar je professionele inbreng op waarde wordt geschat. Grijp nu je kans om in een klein team van specialisten als Business Controller de koers mede te bepalen, in een interessante en dynamische werkomgeving in de regio Den Bosch.
Interim Financial Analyst

Salaris: Competitive

Lokatie: Den Bosch

Datum gepost: 23 november 2016

Voor een grote internationale speler in Noord-Brabant zijn we op zoek naar een parttime (3 dagen) Interim Financial Analyst voor de duur van 3 maanden. Ben je gedreven en ook geïnteresseerd in een vast dienstverband op termijn? In deze interim opdracht kun je doorstromen naar een vast dienstverband (fulltime) bij gebleken geschiktheid.