Vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal, procurement & supply chain, tax of treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Eindhoven. 

Zoekresultaten

Salaris: €70,000 - €80,000 per annum

Lokatie: Den Bosch

Datum gepost: 2 oktober 2023

Voor een interessante en welbekende retailorganisatie in de regio Den Bosch zijn we op zoek naar een échte teamplayer en sterke Business Controller. Ben jij op zoek naar een dynamisch team en wil je je ontwikkelen binnen de alsmaar veranderende omgeving van de retail-sector? Lees dan beslist verder.

Salaris: €70,000 - €80,000 per annum

Lokatie: Valkenswaard

Datum gepost: 29 september 2023

Seal For Life Industries Groep is een toonaangevend bedrijf dat meer dan 60 jaar actief is in gediversifieerde coating- en afdichtingsoplossingen voor infrastructuurmarkten. Seal For Life is actief in meer dan 80 landen, heeft meer dan 800 werknemers in dienst en bestaat uit 13 merken. Er wordt vaak gezegd dat mensen het bedrijf maken en dat is bij Seal For Life niet anders.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 september 2023

De Andra Tech Group is een groep van een zevental maakbedrijven in Nederland en Duitsland – gefocust op het produceren van fijnmechanische componenten voor diverse high-tech industrieën. Het gaat om Wilting (Eindhoven), Kusters Precisions Parts (Oss), Jatec (Leerdam), HFI (Groenlo), Mayer Feintechnik (Göttingen), DKH (Uden) en Visietech (Schijndel).

Salaris: €81,000 - €120,000 per year

Lokatie: Den Bosch

Datum gepost: 20 september 2023

Robert Walters Treasury Search is gespecialiseerd in de werving van treasury professionals. Wij richten ons op gekwalificeerde treasurers vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot en met directieniveau en wij werken voor Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups, scale ups, middelgrote organisaties en private equity bedrijven. Ben je een treasury manager met financierings ervaring dan kom ik graag in contact met jou.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 19 september 2023

Ben jij ambitieus, ondernemend en op zoek naar een carrière in een commerciële omgeving? Ben jij net afgestudeerd voor je Bachelor of Master en/of heb je ervaring in een commerciële of sales functie? En krijg jij energie van het contact met stakeholders zoals klanten, kandidaten en je collega's? Lees dan snel verder!

Salaris: €75,000 - €90,000 per annum

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 15 september 2023

Voor Remondis zijn we op zoek naar een proactieve en vooruitstrevende Business Controller. In deze rol maak je onderdeel uit van het Controlling-team en draag je zorg voor juiste rapportages, analyses en help je mee in het uitstippelen van een passende, toekomstgerichte strategie. Ben jij op zoek naar een rol binnen een organisatie met maatschappelijke impact? Lees dan vooral verder.

Salaris: €75,000 - €100,000 per annum

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 september 2023

Ontdek Jouw Toekomst Wil jij jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen door de profitsector te verkennen? Sta je te popelen om jouw accountancy-ervaring in te zetten voor een betere samenleving? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Stuur jouw CV via de sollicitatiebutton naar ons op. Onze consultants staan klaar om jou te helpen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en om samen met jou te werken aan een boeiende toekomst!

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 september 2023

Heb jij al ervaring als Recruitment Consultant of in de sales en wil je doorgroeien naar Senior Sales Consultant? Heb jij de ambitie om in de nabije toekomst een eigen team te kunnen managen? Je zult samen met ons een bestaande divisie laten groeien en verder succesvol maken. Wij zullen er alles aan doen om jou te blijven trainen en jou internationaal of nationaal te laten groeien naar een managing functie. Hoe ver en snel jij gaat, bepaal jij!

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 13 september 2023

We are looking for an enthusiastic Internal Control Manager for a position with high visibility in a production company located in the Eindhoven region. Are you a ready for a new challenge in a brand-new position in the company, that gives you the opportunity to develop? Are you self-motivated, hands-on, proactive and team-player? Then this is the right opportunity for you!

Salaris: €65,000 - €80,000 per annum

Lokatie: Boxtel

Datum gepost: 13 september 2023

Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven, met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Vion heeft verkoopondersteunende en vertegenwoordigingskantoren in zestien landen wereldwijd. Onze vier Business Units Pork, Beef, Food Service en Retail leveren vers varkens- en rundvlees, vleesproducten, plantaardige alternatieven en bijproducten.