Vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan in Accounting & Finance, Banking & Financial services, Legal, Tax of Treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Eindhoven. 

Zoekresultaten

Interne Auditor

Salaris: Negotiable

Lokatie: Helmond

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben jij die ervaren adviseur die alles weet van risicomanagement, compliance en interne control die onze directeur-bestuurder en RvC gevraagd en ongevraagd wil adviseren en op kan treden als echte sprarringpartner? Dan ben ik voor Woonpartners op zoek naar jou!
Bestuurssecretaris

Salaris: negotiable

Lokatie: Oss

Datum gepost: 17 oktober 2018

Oosterpoort is een organisatie voor jeugdhulp. Zij bieden ondersteuning aan gezinnen die het moeilijk hebben. Daarmee brengen we dichterbij wat zo belangrijk is: een veilige, kansrijke toekomst voor kinderen en jongeren. De Bestuurssecretaris kenmerkt zich door de strategische adviserende en ondersteunde rol ten behoeve van Bestuur en MT, zodat deze zich optimaal kunnen richten op de ontwikkeling en realisatie van het organisatiebeleid.
Accounting & Reporting Specialist

Salaris: Negotiable

Lokatie: Oirschot

Datum gepost: 17 oktober 2018

Ben je naast op het vlak van accounting ook sterk in het analyseren van het verhaal achter de cijfers? Dan is deze vacature van Accounting & Reporting Specialist in het Financial Shared Service Center (FSSC) van Heras in Oirschot wellicht de nieuwe stap in jouw carrière!
Bedrijfscontroller

Salaris: Negotiable

Lokatie: Uden

Datum gepost: 16 oktober 2018

Heb jij een groot maatschappelijk hart en wil je deze graag bijdrage bij een innovatieve wooncorporatie? Area is een wooncorporatie met 8000 woningen. Kijk je uit naar een strategische positie op het snijvlak van bestuur, Raad van Commissarissen en management? Wil je een kritische rol spelen bij de interne beheersing en investeringsbeslissingen? Heb je affiniteit met de soft controls in de organisatie? Herken jij jezelf hierin? Neem dan contact met mij op!
Hoofd Project Administratie

Salaris: €55,000 - €60,000 per year

Lokatie: Moerdijk

Datum gepost: 10 oktober 2018

Voor locatie Shell Moerdijk zoekt Bilfinger Industrial Services een Hoofd Projectadministratie. Je bent verantwoordelijk voor het sturing geven aan en coördineren van alle werkzaamheden van de projectadministratie op de belangrijke account Shell Moerdijk. Je neemt de leiding in een team van twee senior projectadministrateurs en drie projectadministrateurs.
Financial Controller

Salaris: Negotiable

Lokatie: Son en Breugel

Datum gepost: 27 september 2018

The Financial Control team of Darling Ingredients consists of Finance professionals operating in a dynamic international working environment. From within this team you'll have a broad scope of the business. An excellent next step coming from an international audit or Financial Control background. Interested? Let's get in touch today!
(Sr.) IT Auditor

Salaris: Negotiable

Lokatie: Son en Breugel

Datum gepost: 13 september 2018

Are you a studying EDP-Auditor or have you already succesfully obtained your RE-degree? Then this vacancy for (Sr.) IT Auditor at Darling ingredients might be the next step in your career.
Productie Controller

Salaris: €75,000 - €85,000 per annum

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 september 2018

Zoek jij als financial graag de business op? Ben je hands-on en wil je het verhaal achter de cijfers weten? Voor Refresco in Maarheeze zijn wij op zoek naar een ervaren Plant Controller. Geinteresseerd? Lees dan snel verder!
Finance Director

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 augustus 2018

Do you want to work as a Finance Director for the dynamic Chinese company Opple Lighting in Best? Are you fluent in Chinese and would you like to have the Financial Responsibility for Europe? Then you are the Chinese speaking Finance Director we are looking for!
Project Controller

Salaris: Negotiable

Lokatie: Breda

Datum gepost: 19 oktober 2018

Ben jij een analytische, maar handson Project Controller en kun jij zowel op Directorsniveau sparren als op een bouwproject serieus genomen worden? Lees dan verder, want ik zoek een Sr. Project Controller voor een grote bouwonderneming met nog grotere ambities.