Vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal, procurement & supply chain, tax of treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Eindhoven. 

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 juni 2022

Ben jij een proactieve teamplayer, resultaatgericht en een financieel deskundige? Dan hebben wij de baan voor jou! Ga aan de slag als Financieel Adviseur bij Fontys Hogeschool en bouw mee aan het onderwijs van morgen!

Salaris: Negotiable

Lokatie: Tilburg

Datum gepost: 22 juni 2022

Voor een internationale organisatie in de regio Tilburg zijn we op zoek naar een Financial Controller met ervaring in productie-omgevingen. In deze rol ga je de verantwoordelijkheid dragen voor de consolidatie van de diverse entiteiten binnen de groep en tegelijkertijd zorg je voor een juiste opvolging van de Capital Requirements Directive. Je bent de spin in het web voor alle cijfermatige verplichtingen - wat deze rol een zeer dynamisch karakter geeft.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Roosendaal

Datum gepost: 17 juni 2022

Ben jij een analytisch sterke, enthousiaste en communicatief vaardige jurist die er energie van krijgt om met juridische vraagstukken bezig te zijn? Voor de gemeente Roosendaal zijn wij op zoek naar een Medewerker bezwaar & beroep voor 32 uur om het team te komen versterken. Gemeente Roosendaal Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken. Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging: vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal. De Gemeente Roosendaal hanteert een autonome werkwijze. Dat houdt in dat zij in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders. Zij geloven in de kracht van hun medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden. Zo ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 juni 2022

Voor een internationale producent van hekwerken, toegangssystemen, detectie en andere oplossingen op maat zijn we op zoek naar een kundige en enthousiaste Financial Controller. Wil jij als Controller zorg dragen voor de uitvoering van het financiële beleid binnen een hecht en informeel team? Lees dan snel verder.

Salaris: €75,000 - €90,000 per annum

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 juni 2022

Voor een internationale speler op het gebied van Supply Chain Solutions zijn we op zoek naar een 'Operating Companies Controller' - oftewel OpCo Controller. Ben jij een sterke teamspeler, weet je de internationale finance-processen goed in kaart te brengen én ben je in staat om als rechterhand van de CFO sterke rapportages te realiseren en het internationale team van Controllers naar een hoger niveau te tillen? Lees dan beslist even verder.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 8 juni 2022

Goodhabitz is looking for a passionate, digital-savvy Executive Producer to lead the further growth of the Goodhabitz training content. In this role you will be responsible together with the superstar Goodhabitz content team for extending and global role out of the GoodHabitz training library. This is a great opportunity for the brightest talent in Content Production with interest in education.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 7 juni 2022

Heb jij al ervaring als Recruiter en wil je doorgroeien naar Senior Recruiter? Heb jij de ambitie om in de nabije toekomst een eigen team te kunnen managen? Je zult samen met ons een bestaande divisie laten groeien en verder succesvol maken. Wij zullen er alles aan doen om jou te blijven trainen en jou internationaal of nationaal te laten groeien naar een managing functie. Hoe ver en snel jij gaat, bepaal jij!

Salaris: Negotiable

Lokatie: North Brabant

Datum gepost: 6 juni 2022

In this role, you can explore the boundaries, literally and figuratively! The position offers you the opportunity to build up an international recruitment empire at Goodhabitz: a fast-growing international organization with an expansion drive and the mission to make learning a good habit for everyone.

Salaris: €5,000 - €7,000 per month

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 juni 2022

Als (Senior)Business Controller word je verantwoordelijk voor het analyseren, vastleggen en prognosticeren van operationele, commerciële en financiële kengetallen.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 6 juni 2022

Heb jij al enige werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving? Heb jij een interesse voor de publieke sector en ben je tegelijkertijd commercieel ingesteld? Heb je behoefte aan een steile leercurve en persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!