Vacatures in Eindhoven

Bekijk het grootste aanbod aan vacatures in Eindhoven via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een baan binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal, procurement & supply chain, tax of treasury, wij vinden voor jou de perfecte baan in Eindhoven. 

Zoekresultaten

CFO

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 november 2022

Voor wereldwijd actieve een scale-up zijn we op zoek naar een CFO in de regio Eindhoven.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 28 november 2022

Ben je van nature een echte verbinder? Vind je het leuk om een netwerk van professionals om je heen op te bouwen, te onderhouden en te entertainen? Vind je het belangrijk om impact te hebben op iemands carrière en op de werkgelegenheid bij diverse organisaties? Ben je commercieel en ondernemend ingesteld? Dan is dit de baan voor jou!

Salaris: €4,500 - €6,500 per month

Lokatie: Veldhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Zie jij het als een uitdaging om bij dit internationale MKB bedrijf de financial control activiteiten verder te professionaliseren? Weet jij vanuit de cijfers het overzicht te bewaren en verbeteringen door te voeren in de financiele processen bij de verschillende bedrijven en landen en kun jij snel schakelen met interne en externe stakeholders? Dan is deze baan iets voor jou. Ons team is op zoek naar een Financial Controller voor minimaal 32 uur per week.

Salaris: €65,000 - €85,000 per annum

Lokatie: Veldhoven

Datum gepost: 21 november 2022

Hoofdwerkzaamheden: Als financial controller zorg je er samen met 1 ander teamlid voor dat het accounting en reporting proces vlekkeloos verloopt. De transactionele activiteiten vinden plaats in het team van Finance Operations. De business control, - analyse en BI werkzaamheden in een ander team. Met jouw achtergrond verbindt je deze 2 teams en weet je hoe door het aanleveren van tijdige en foutloze relevante informatie de business kan worden versterkt. * Zorgdragen voor juistheid, volledigheid en tijdigheid bij de maand,- kwartaal- en jaarafsluiting incl. tijdige aangiftes BTW en VPB * Opstellen van rapportages en financiële analyses * Procesverbeteringen doorvoeren * (Mede) opstellen van de jaarrekening * Begeleiden van external / internal audits Competenties: * Communicatief vaardig * Resultaat- en verbeteringsgericht * Initiatief nemen * Accuraat en gezond kritisch * Positieve instelling

Salaris: Negotiable

Lokatie: Den Bosch

Datum gepost: 15 november 2022

Wil jij als Zorgcontroller de afdeling helpen groeien, veel kunnen schakelen met de directie en diverse stakeholders binnen een open, flexibele omgeving? Lees dan meer over deze vacature in de regio Den Bosch.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Eindhoven

Datum gepost: 14 november 2022

Voor Ennatuurlijk in Eindhoven zijn we op zoek naar een energieke en ambitieuze Business Controller. Ben jij op zoek naar een functie binnen een organisatie met maatschappelijke impact en wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamische omgeving? Lees dan vooral verder.

Salaris: Negotiable

Lokatie: North Brabant

Datum gepost: 11 november 2022

Aan jou als Business Controller de taak om samen met het MT (bestaande uit drie directieleden) de organisatie mee te nemen in de gewenste richting. Met jouw analytisch vermogen kan jij de onderneming een stap verder helpen. Jouw werkzaamheden verschillen iedere dag. Met jouw veelzijdigheid kan jij inbreng geven voor de groei die het bedrijf te wachten staat. Je weet van aanpakken, inspireren en leiden.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Roosendaal

Datum gepost: 2 november 2022

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid? Krijg je er energie van om met juridische vraagstukken bezig te zijn? De gemeente Roosendaal is op zoek naar een Medewerker bezwaar & beroep! (32 uur per week).

CFO

Salaris: €10,000 - €12,000 per month + bonus, auto

Lokatie: Veldhoven

Datum gepost: 26 oktober 2022

Voor een dynamische en internationale groothandel in technische onderdelen zijn wij op zoek naar een CFO in de omgeving van Eindhoven. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een Franse onderneming dat haar activiteiten in verschillende landen in Europa uitvoert.

Salaris: Negotiable

Lokatie: Veghel

Datum gepost: 20 oktober 2022

Als gedreven, deskundige HR Business Partner maak jij het HR team van Van den Bosch in Erp compleet. Je richt je op de thema's performance management, engagement en de ontwikkeling van medewerkers. Interesse in deze uitdagende functie? Lees dan snel verder.