Accounting en finance vacatures in Amsterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in Amsterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Amsterdam.

Zoekresultaten

Manager Control

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 15 november 2018

Op basis van het strategisch beleid van de organisatie zal de Manager Control het financieel beleid formuleren en uitdragen. Binnen deze functie zal de verantwoording liggen bij beleid en advies, bedrijfsvoering en leidinggeven aan de afdeling. Wij zoeken een ervaren en onbetwiste leider met gezag die tegengas durft te geven en doorzet om zijn of haar doel te bereiken.
Business Analyst

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Can you transform complex insights to persuasive recommendations? Are you no stranger to excel and do you have experience in Workforce Management? Do you want to act like a true business partner of the operations departments? Please read on!
Manager AP & AR

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 14 november 2018

Voor GroupM zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Manager AP & AR. Ben jij een team player? Hou je er van om processen beter en strakker in te richten en ben jij in staat om in processen te denken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Interesse? Lees snel verder.
Business Controller

Salaris: €65,000 - €75,000 per year

Datum gepost: 5 november 2018

Blokker HQ is hiring! Wil jij een functie die je zoveel mogelijk zelf kunt invullen en waarbij je direct met de directie kunt sparren? Wil jij in het hart van onze organisatie acteren? Ben jij energiek en wil jij de mogelijkheid hebben je eigen ideeën in te brengen? Bekijk dan snel de vacature Senior Business Controller.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 30 oktober 2018

Ben jij (bijna) RC of heb je de ambitie om RC te worden? Zou jij graag voor een van de grootste internationale Nederlandse retailers willen werken? In een uitdagende (Senior) Business Controller rol binnen een enthousiast team? Ben jij in staat om op strategisch niveau mee te denken met de business? Ben jij verder goed in stakeholdermanagement en beschik je over een uitstekend analytisch vermogen? Dan komen wij graag in contact met jou.
Business Controller Ecommerce Etos

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 30 oktober 2018

Was jij altijd de beste leerling in de klas? Heb jij ervaring in digital business / ecommerce? Heb jij uitstekende communicatieve skills en vind je het leuk om met de business te sparren? Wij zijn op zoek naar een Business Controller voor Etos voor het hoofdkantoor in Zaandam.
Cost Accountant

Salaris: €50,000 - €60,000 per year

Datum gepost: 19 oktober 2018

Looking for a Complex Accounting challenge? Read on. MSD is working to help the world making a better place. With their medicines, vaccines, biologic therapies and animal health products, they are active in more than 140 countries to deliver innovative health solutions to patients and animals.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 10 oktober 2018

Ben jij Business Controller en een echte financieel adviseur? Kun jij de vertaalslag maken van begrotingen en management rapportages naar advies en meerwaarde voor een organisatie? Dan zoeken wij jou! Voor de Bascule, het academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren Business Controller die een maatschappelijke impact wil maken.
Controlling Manager Record to Report

Salaris: Negotiable

Datum gepost: 3 oktober 2018

Would you like to build your own team within a large retailer? Do you have a background in Audit, Accounting or Controlling? And excellent stakeholder management skills? For Ahold Delhaize we are looking for an enthusiastic manager who is eager to improve the closing processes and to provide valuable insights together with the other teams.
Business Controller

Salaris: €50,000 - €70,000 per year

Datum gepost: 16 november 2018

Top job alert voor Business Controllers! Ben jij diegene die dingen voor elkaar krijgt, affiniteit heeft met cijfers en nauw kan samenwerken met diverse stakeholders? Lees dan vooral door.