Accounting en finance vacatures in Amsterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in Amsterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in business control, credit control, corporate finance, financial accounting, accounts payable/receivable of wil werken als finance director, finance manager, business analyst, financial analyst of internal auditor, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte job voor financiële professionals in Amsterdam.

Zoekresultaten

Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 juni 2019

Heb jij de potentie om ooit de volgende CFO van een multinational in de FMCG industrie te worden? Heb jij minimaal 4 jaar werkervaring in een dynamische werkomgeving? Heb jij de juiste competenties om als sparringpartner voor de business te fungeren? Drie keer volmondig ja? Lees dan verder.
Business Analyst

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 juni 2019

Vind jij het een uitdaging om de cijfers te analyseren en deze door te vertalen naar waardevolle management informatie? Wil jij deel uitmaken van een team waarin procesverbetering hoog in het vaandel staat? Ben jij er klaar voor om als een volwaardige sparringpartner te fungeren voor zowel het MT als de Business? Dan ben ik op zoek naar jou! Je zal terechtkomen in een dynamische internationale Retail organisatie gevestigd in Amsterdam.
Business Controller

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 juni 2019

Ben jij een Business Controller en een echte financieel adviseur? Kun jij de vertaalslag maken van begrotingen en management rapportages naar advies en meerwaarde voor een organisatie? Dan zoeken wij jou!
Interim Business Analist

Salaris: €50 - €70 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 juni 2019

Ben je een interim Business Analist? Werk je graag in één van de grootste (internationale) organisaties in de regio Amsterdam? We maken graag kennis met een Interim Business Analist die minimaal 3 jaar ervaring heeft in de IT, Energy of Telecommunications of sector.
Financial Controller

Salaris: €50,000 - €60,000 per annum

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 3 juni 2019

Are you motivated to transfer data into insights? Do you have strong analytical skills? Do you have a affinity with the newest IT tooling to optimise processes? For Ahold Delhaize we are looking for an enthusiastic Financial Controller who is eager to improve processes and provide valuable insights. Interested? Please read on!
Interim Business Controller

Salaris: €70 - €90 per hour

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 28 mei 2019

Ben je een interim Business Controller? Werk je graag in één van de grootste (internationale) organisaties in de regio Amsterdam? We maken graag kennis met interim Business Controllers met minimaal 3 jaar ervaring in de Manufacturing and Production, Building and Construction, Energy, Engineering, Telecommunications of Utilities sector.
Sales Analyst

Salaris: €50,000 - €60,000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 27 mei 2019

I am looking for a Sales Analyst for a International Medical Device company in Amsterdam. Do you have at least 4 year work experience? Apply now!
GL Controller

Salaris: €50,000 - €60,000 per annum + bonus

Locatie: Hoorn

Datum gepost: 22 mei 2019

Ik ben op zoek naar een GL Controller voor Action. Wil jij werken voor de snelst groeiende non-food retailer van Europa? Reageer direct!
Financial Client Director

Salaris: competitive salary + bonus, car

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 mei 2019

Are you an experienced executive looking for a combination role in finance and commerce? Check this position!
Manager Finance & Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 mei 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Manager Finance & Control? Heb jij passie voor het aansturen en coachen van een team? Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdagende baan binnen het onderwijs? Dan zoek ik jou!