Corporate finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke corporate finance vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze corporate finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Controller Consolidation & Reporting

Salaris: Competitive package

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 30 september 2016

Wil jij vanuit auditing (big-4 of smaller-5) een stap maken naar het bedrijfsleven en direct een verantwoordelijke rol oppakken op een internationale holding? Wil je een medewerker coachen en voel je je thuis in een veranderende omgeving?
Manager M&A

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 9 september 2016

Een internationale speler in M&A is sterk aan het groeien in de regio Brabant en op zoek naar excellente financials, op zoek naar een steile leercurve. Ben jij de Manager M&A die wij zoeken?
Coördinator Decentrale Zorgadministratie

Salaris: €2337 - €3781 per month

Locatie: North Holland

Datum gepost: 19 september 2016

Voor deze GGZ instelling in Noord-Holland zoeken wij een stevige Coördinator Decentrale Zorgadministratie die in een veranderende organisatie het initiatief pakt en het team wil begeleiden. De organisatie kenmerkt zich door de vele veranderingen die er op het moment gaande zijn. Robert Walters is gevraagd exclusief te gaan werven voor deze positie en op zoek te gaan naar de juiste kandidaat.