Corporate finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke corporate finance vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze corporate finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Consultant Risk and Control

Salaris: Negotiable

Locatie: Zaandam

Datum gepost: 22 maart 2018

Do you enjoy solving problems by delivering solutions? Are you excellent in analysing and improving processes? Do you have what it takes to deal with the business and challenge them in order to reduce the company's risks? For one of the largest retail players in the Netherlands, Ahold Delhaize, we are looking for a Consultant Risk & Control for their HQ in Zaandam.
Corporate Controller

Salaris: €60,000 - €68,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 20 maart 2018

Ben je in staat om het geheel aan activiteiten te overzien en verbanden te leggen? Binnen Evides Waterbedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Corporate Controller die het team (5 controllers) komt versterken! Het betreft een nieuwe functie, waarbij je zelf mede invloed hebt om de rol verdere invulling te geven.
Senior Accounting & Reporting specialist

Salaris: €55,000 - €65,000 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 april 2018

Heb jij de drive en ambitie om binnen een complexe omgeving van de grootste bloemenveiling ter wereld het verschil te maken? Ben jij resultaatgericht en accuraat met cijfers? Dan komen wij graag in contact met jou!