Corporate finance vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal accounting & finance rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke corporate finance vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze corporate finance vacatures hieronder.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Son en Breugel

Datum gepost: 18 januari 2023

Ben je op zoek naar een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen? Toe aan een stap hogerop bij een uniek bedrijf? Prodrive Technologies biedt een unieke en inspirerende werkplek met een eigen state-of-the-art campus. Prodrive Technologies groeit in hoog tempo. Daarom zijn wij op zoek naar een Reporting Director in de regio Eindhoven. we create meaningful technologies that make the world work.

Salaris: €70,000 - €85,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 12 januari 2023

Voor onze opdrachtgever Batenburg in het hart van de smart industry zijn we aan het werven voor een Group Controller. Interesse? Lees dan snel verder!

Salaris: €70,000 - €90,000 per year

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 21 december 2022

Voor een toonaangevende organisatie in de duurzame energiesector, die een cruciale rol speelt in de eenergietrabisitie, zijn wij op zoek naar een internal control specialist. Bij de ambities en groei van de organisatie is een goede internal control essentieel. Durf jij deze verantwoordelijke en uitdagende rol aan? Bekijk dan de vacature en solliciteer!

Salaris: €60,000 - €68,000 per jaar + + Bonus

Locatie: Hendrik-Ido-Ambacht

Datum gepost: 13 december 2022

For our client Parker Hannifin we are recruiting for an all round Controller (Dutch speaker). Do you flourish in a role with broad responsibilities were entrepreneurship is valued? Do you have Big4/audit experience or a few years in finance/control? Please read further!