nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Robert Walters voegt labels samen tot één talent solutions business

Robert Walters signaleert wereldwijd belangrijke veranderingen in de behoefte aan talent, de manieren waarop organisaties dit talent aantrekken, en de wensen en verwachtingen van professionals.

 Robert Walters voegt haar wereldwijde expertise - gespecialiseerde professionele werving en selectie, recruitment outsourcing en talent advisory – samen, zodat deze services naadloos op elkaar aansluiten. Zo kan als één talent solutions business een oplossing geboden kan worden voor alle soorten wervingsvraagstukken.
 

Robert Walters zal drie typen services aanbieden:

- Specialist Professional Recruitment: omvat vaste en tijdelijke werving en selectie, executive search en interim management.

- Recruitment Outsourcing: stelt organisaties in staat om alle of een deel van hun wervingsactiviteiten over te dragen aan Robert Walters door middel van recruitment process outsourcing (RPO) of contingent workforce solutions (CWS).

- Talent Advisory: ondersteuning van de groei van organisaties door middel van datagedreven inzichten, ontwikkeling van talent en advies over de toekomst van werk. 


Toby Fowlston - CEO van Robert Walters: 

"In de afgelopen jaren zijn de wervingsvraagstukken van organisaties complexer geworden. Van het managen van volledige wervings- en selectieprocessen en het waarborgen van een inclusief sollicitatieproces, tot het aanbieden van verschillende contractvormen; onze opdrachtgevers willen begeleiding en advies van één partner voor hun talent management en wij kunnen hen die expertise bieden.

In een wereld die steeds complexer wordt willen wij het leven van onze opdrachtgevers gemakkelijker maken. Door onze expertise en onze diensten - gespecialiseerde professionele werving, recruitment outsourcing en talent advisory - te combineren, bieden we end-to-end talentoplossingen in de 31 landen waarin we actief zijn."  

Een nieuwe look

Als onderdeel van de eenwording van haar merken heeft Robert Walters een nieuwe visuele identiteit inclusief nieuw logo gelanceerd. Het nieuwe brand geeft de organisatie’s focus op kwaliteit weer, en won eerder dit jaar een Transform Award voor Best Professional Services Rebrand.

De digitale activiteiten van Robert Walters zullen in lijn gebracht worden met haar nieuwe identiteit, waardoor opdrachtgevers en kandidaten over de hele wereld een uitstekende online gebruikerservaring geboden wordt.

Toby licht toe: "Volgend jaar bestaat Robert Walters 40 jaar. We zijn er trots op dat we ons verder ontwikkelen tot talent solutions business, en tegelijkertijd verder bouwen aan ons gespecialiseerde aanbod op het gebied van professionele werving en selectie.  

Onze visie is om 's werelds meest vertrouwde talent solutions business te worden, maar ons doel blijft ongewijzigd. Wij willen organisaties helpen de vaardigheden en oplossingen te vinden om hun doelen te bereiken. En wij willen getalenteerde professionals helpen hun unieke potentieel te benutten."  

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via netherlands@robertwalters.com of tel. 020 644 4655. 

Deel dit artikel

Gerelateerde informatie

Op zoek naar medewerkers?
Salary Survey
Recruitmentadvies
Neem contact met ons op

Laat je adviseren door een van onze consultants

Gerelateerde informatie

Bekijk alle inhoud

Opkomst van de boemerang werknemer: 60% van professionals keert graag terug naar pre-covid werkgever

Tijdens en na de covidpandemie verliet een recordaantal werknemers hun baan. Deze stoelendans, die ook wel The Great Resignation wordt genoemd, lijkt echter voorbij. Onderzoek van recruitmentorganisatie Robert Walters wijst op de eerste tekenen van The Great Regret – meer dan de helft (60%) van de o

Lees meer

Het belang van een goede HR-generalist in deze tijd

De vraag naar human resources generalisten is in de eerste helft van dit jaar met 7% gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Deze daling, met natuurlijk als oorzaak de coronacrisis, is een stuk lager dan dat van andere HR-functies op hetzelfde niveau. Zo laat bijvoorbeeld het aantal op

Lees meer

Vijf tips om de beste medewerkers te behouden

In een arbeidsmarkt waarin het aantal vacatures gestaag toeneemt en er daarmee steeds meer competitie is voor het binnenhalen van de beste professionals, is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat uw huidige medewerkers binnen uw organisatie willen blijven werken. Retentie is topprioriteit

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.